JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ER2512. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ER2512 handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ER2512 te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] · Met HETELUCHT MET RING kunt u op maximaal 3 bakplaten tegelijk bakken: 1 bakplaat: bijvoorbeeld inzetniveau 3
1 bakvorm: bijvoorbeeld inzetniveau 1
2 bakplaten: bijvoorbeeld inzetniveau 1 en 3
3 bakplaten: inzetniveau 1, 3 en 5
4
Toepassingen, tabellen en tips Algemene aanwijzingen · Bakblik met de schuine kant naar voren plaatsen!· U kunt met CONVENTIONEEL of HETELUCHT MET RING ook twee vormen tegelijk naast elkaar op het rooster bakken. Bij diepgevroren gerechten kunnen de geplaatste bakplaten tijdens het gaarproces kromtrekken. Dit wordt veroorzaakt door het grote temperatuurverschil tussen het diepgevroren gerecht en de oventemperatuur. [. . . ] Het met bloem gemengde bakpoeder en de melk aan de schuimmassa toevoegen en het geheel mengen. De helft van het deeg in de ingevette en met paneermeel bestrooide bakvorm doen. De andere helft met de cacao mengen en over het lichte deeg verdelen. Met een vork het donkere deeg in cirkelvormige bewegingen door het lichte deeg roeren en aansluitend glad strijken. Daarna in de oven plaatsen.
RECEPTEN
21
KWARKTAART
Voor het deeg: 150 g bloem 70 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 ei 70 g zachte boter Voor de kwarkmassa: 3 eiwitten 50 g rozijnen 2 eetlepels rum 750 g magere kwark 3 eidooiers 200 g suiker sap van 1 citroen 200 g crème fraîche 1 pakje puddingpoeder, vanillesmaak Donkere springvorm met een doorsnee van 26 cm, ingevet Bloem in een kom doen. De overige ingrediënten toevoegen en met een garde het deeg bereiden. Het deeg aansluitend 2 uur in de koelkast plaatsen. 2/3 deel van het deeg de ingevette bodem van de springvorm beleggen en meerdere keren met een vork inprikken. Met het resterende deeg een 3 cm hoge rand vormen. Rozijnen wassen, goed laten uitlekken, met rum overgieten en goed laten intrekken. Meng magere kwark, eigeel, suiker, citroensap, crème fraîche en puddingpoeder in een kom. Op elke rechthoek 1/3 van de vulling verdelen en daarna de stukken deeg oprollen. Het oppervlak van de vlecht met een mengsel van eidooier en melk bestrijken en met geschaafde amandelen bestrooien.
RECEPTEN
25
WIT BROOD
Voor het deeg: 1000 g bloem 1 klontje verse gist of 2 pakjes droge gist 650 ml melk 15 g zout Melk en zout in een grote schaal doen. Gist in de lauwwarme melk oplossen en het geheel aan de bloem toevoegen. Kneed alle ingrediënten tot een soepel deeg. Afhankelijk van de aard van de bloem kan iets meer melk nodig zijn om een soepel deeg te krijgen. Laat het deeg rijzen totdat het twee keer zo groot is. Het deeg in tweeën verdelen, twee langwerpige broden vormen en op de ingevette of met bakpapier bedekte bakplaat leggen. Laat de broden nogmaals rijzen totdat ze de helft groter zijn. Strooi voor het bakken wat bloem over de broden en maak met een scherp mes drie à vier keer een diagonale snede van minstens 1 cm diep.
26
RECEPTEN
BRADEN PIZZA (voor een bakblik of 2 ronde bakvormen)
Voor het deeg: 14 g gist 200 ml water 300 g bloem 3 g zout 1 eetlepel olie Beleg: 1 blikje tomaten, gehakt 200 g emmentaler kaas, geraspt 100 g salami 100 g gekookte ham 150 g champignons (uit blik) 150 g Feta Oregano Gist in een schaal verkruimelen en in lauwwarm water oplossen. Bloem met zout en olie vermengen en over de gistoplossing gieten. De ingrediënten zolang kneden tot een soepel deeg is ontstaan, dat van de schaal loskomt. [. . . ] De laatste laag moet bechamelsaus bestrooid met kaas zijn. De resterende boter in kleine stukjes op het gerecht leggen.
32
RECEPTEN
STOOFPOTJE
Ingrediënten: 1, 5 kg varkensschnitzel 750 g gekruid gehakt 750 g uien 500 g geraspte emmentaler kaas 200 ml crème fraîche 400 ml yoghurt De schnitzels met zout en peper kruiden en in de braadslede leggen. Die over het geheel verdelen en daarna de geraspte kaas over het gerecht strooien. Crème fraîche en yoghurt met elkaar mengen en over het gerecht gieten.
VISFILET
Ingrediënten: 600-700 g snoekbaars, zalm of zalmforelfilet 150 g geraspte kaas 250 ml room 50 g paneermeel 1 theelepel dragon gehakte peterselie zout, peper citroensap vuurvaste schaal Druppel het citroensap over de visfilets en laat het een beetje intrekken. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ER2512
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ER2512 zal dan beginnen.