Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EON498B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EON498B. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EON498B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EON498B te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX EON498B
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EON498B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NEDERLANDS Waarschuwingen en Adviezen voor Elektrische Ovens Installatie l l Deze waarschuwingen zijn bedoeld voor uw en andermans veiligheid. U wordt geacht ze gelezen te hebben, alvorens u het apparaat installeert en/of in gebruik neemt. Na de installatie moet de oven, zonder gerechten erin, cirka 45 minuten op de hoogste temperatuur verwarmd worden. Tijdens de eerste minuten zal rook met een onaangename geur ontstaan. [. . . ] Bedenkt u echter dat het hier slechts om adviezen gaat, zodat u een idee hebt hoe te beginnen. De meeste gerechten kunt u zowel met het heteluchtsysteem als met konventionele onder- en bovenwarmte bereiden. U vindt zelf uit welke manier u voor welk gerecht het meeste aanspreekt Vlees braden Een stuk vlees moet liefst niet minder dan 1 kg wegen, omdat kleinere stukken snel kunnen uitdrogen. Rood vlees dat van buiten gaar maar van binnen rose of rood moet blijven, vergt een hoge temperatuur (cirka 200°C). Licht gekleurd vlees en vis daarentegen doorgaans een lagere temperatuur (150175°C). Sauzen kunt u alleen bij een korte braadtijd direkt toevoegen. In andere gevallen eerst enige tijd braden en de saus tijdens de nog resterende braadtijd toevoegen. Of vlees gaar is probeert u met een lepel: laat het zich nauwelijks indrukken dan is het gaar. Bij braden direkt op het rooster adviseren wij u de braadschaal, als opvangschaal voor het vet, in de onderste richels te schuiven. Doe er wat water in om verbranding van het vet te voorkomen. Het rooster kan met de zijranden omhoog of omlaag in de richels geschoven worden. Laat vlees na het braden tenminste 15 minuten staan alvorens het aan te snijden. U voorkomt daarmee het verloren gaan van een deel van het vleesnat. Hetelucht-systeem Een voordeel van het hetelucht-systeem is dat de gerechten nauwelijks geur van elkaar overnemen. Zodoende kunt u meerdere, sterk van elkaar verschillende gerechten tegelijk bereiden. U kunt bijvoorbeeld koekjes op twee platen tegelijk bakken (fig. 5). Gebak Gebak vergt doorgaans een matige temperatuur (150200°C) en voorverwarmen van de oven van zon 10 minuten. De adviestabel gaat er van uit dat u voorverwarmd hebt. Open tijdens het bakken de ovendeur niet voordat tenminste 3/4 van de baktijd verstreken is. Gebak dat gegarneerd wordt na cirka 2/3 van de baktijd garneren en dan afbakken. De resterende baktijd hangt af van de soort en de hoeveelheid garnituur. Roerdeeg moet moeilijk van de lepel gaan, omdat anders door teveel vocht de benodigde baktijd te lang wordt. Bij het bakken van koekjes op twee platen moet, indien u het hetelucht-systeem gebruikt, een richel ertussen vrijgelaten worden. Grilleren Vrijwel alle vleessoorten, behalve gehakt en bepaald mager wild, kunnen gegrilleerd worden. [. . . ] Indien zich binnen deze periode een storing voordoet, welke het gevolg is van een materiaal- en/of konstruktiefouten, heeft de koper het recht op kosteloos herstel. 1a Voor stofzuigers, bedoeld voor huishoudelijk gebruik, geldt een algemene garantieperiode van twee jaar. Accessoires zijn aan direkte slijtage onderhevig; deze verbruiksartikelen zijn derhalve van garantie uitgesloten. 2 De fabrikant verleent een jaar garantie op door haar servicedienst uitgevoerde herstelwerkzaamheden en het daarbij nieuw aangebrachte materiaal, gerekend vanaf de hersteldatum. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EON498B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EON498B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag