Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOC68200X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOC68200X. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EOC68200X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOC68200X te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX EOC68200X
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EOC68200X (1440 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EOC68200X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tabellen, tips en recepten Oven 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Ga voor meer van onze ideeën naar www. electrolux. com Inhoud Toepassingen, tabellen en tips 2 Recepten met Kook- en bakassistent 11 Wijzigingen voorbehouden Toepassingen, tabellen en tips Waarschuwing!Zie het hoofdstuk 'Veiligheidsinformatie'. Volgens recente wetenschappelijke informatie kan het intensief bruinen van levensmiddelen (met name in producten die zetmeel bevatten), een gezondheidsrisico vormen tengevolge van acrylamides. [. . . ] Klop het eiwit met 100 g suiker tot het piekerig wordt. Meng de bloem, het zetmeel en de bakpoeder. Meng voorzichtig het eiwit met het eigeel. Het deeg in de bakvorm gieten, gladstrijken en in de oven plaatsen. ­ Bereidingstijd in de oven: 30 minuten ­ Ovenniveau: 3 Kwarktaart · Ingevette zwarte springvorm met een diameter van 26 cm Bereidingswijze: Zeef de bloem in een kom. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng het geheel met een handmixer. Plaats het mengsel 2 uur in de koelkast. Bedek de ingevette bodem van een springvorm met 2/3 van het mengsel en prik er verschillende keren in met een vork. Vorm een rand van ongeveer 3 cm hoogte met de rest van het deeg. Klop de eiwitten met de handmixer tot deze stijf zijn. Was de rozijnen, laat ze goed uitlekken, besprenkel met ruim en laat dit intrekken. Doe de magere kwark, de eigelen, suiker, citroensap, crème fraîche en de custardpoeder in een mengkom en mix het goed door elkaar. Roer als laatste voorzichtig de geklopte eiwitten en de rozijnen door het kwarkmengsel. ­ Bereidingstijd in de oven: 85 minuten ­ Ovenniveau: 1 Vruchtencake Ingrediënten voor de bodem: · 150 g bloem · 70 g suiker · 1 pakje vanillesuiker · 1 ei · 70 g zachte boter Ingrediënten voor de kwarkcrème: · 3 eiwitten · 50 g rozijnen · 2 theelepels rum · 750 g magere kwark · 3 eigelen · 200 g suiker · sap van één citroen · 200 g Crème fraîche · 1 pakje custardpoeder, vanillesmaak Overig: Ingrediënten: · 200 g boter · 200 g suiker · 1 pakje vanillesuiker · 1 snufje zout · 3 eieren · 300 g bloem · 1/2 pakje bakpoeder · 125 g krenten · 125 g rozijnen · 60 g amandelstukjes · 60 g gesuikerde citroenschil of sinaasappelschil · 60 g in stukjes gesneden gesuikerde kersen · 70 g geblancheerde hele amandelen Overig: · Zwarte springvorm met een diameter van 24 cm. · Margarine voor het invetten · Paneermeel voor het bestrooien van de bakvorm Bereidingswijze: Boter, suiker, vanillesuiker en zout in een mengkom doen en mixen. Vervolgens de eieren een voor een toevoegen en nogmaals mixen. Het meel met het bakpoeder toevoe- electrolux 21 gen aan de schuimmassa en het geheel mengen. Plaats het mengsel in een ingevet bakblik en breng het mengsel aan de randen iets hoger aan dan in het midden. Versier de rand en het midden van de cake met de hele geblancheerde amandelen. ­ Bereidingstijd in de oven: 100 minuten ­ Ovenniveau: 1 Kruimeltaart Boterkoek Ingrediënten voor de deeg: · 375 g bloem · 20 g gist · 150 ml lauwe melk · 60 g suiker · 1 snufje zout · 2 eigelen · 75 g zachte boter Ingrediënten voor de kruimels: · 200 g suiker · 200 g boter · 1 theelepel kaneel · 350 g bloem · 50 g gehakte noten · 30 g gesmolten boter Bereidingswijze: Zeef het meel in een mengkom, maak een gat in het midden. Snijd de gist in stukjes, plaats het in het gat met de melk en een beetje meel en roer vanaf de rand, besprenkel met meel en laat op een warme plek rijzen tot het besprenkelde meel op het mengsel scheuren vertoont. Voeg de suiker, eigelen, boter en zout toe aan de rand van het meel. [. . . ] Hierdoor kan de ontdooitijd aanzienlijk worden verlengd. · Zet het rooster op het eerste inzetniveau vanaf de bodem. Verdere ontdooitijd in min. 20-30 Opmerking Kip op een omgedraaid schoteltje in een groot bord leggen, halverwege de tijd omdraaien Halverwege de bereidingstijd omdraaien Halverwege de bereidingstijd omdraaien ------------- Vlees, 1000 g Vlees, 500 g Forel, 150g Aardbeien, 300g 100-140 90-120 25-35 30-40 20-30 20-30 10-15 10-20 electrolux 31 Schotel Boter, 250g Room, 2 x 200g Ontdooitijd in min. 30-40 80-100 Verdere ontdooitijd in min. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EOC68200X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EOC68200X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag