Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB98001X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB98001X. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EOB98001X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB98001X te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EOB98001X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4322 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EOB98001X (2867 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EOB98001X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Thinking of you. Share more of our thinking at www. electrolux. com Inhoud Recepten van de kookassistent . . . . . . . . . . . . . 31 Wijzigingen voorbehouden 5 In deze gebruiksaanwijzing worden de volgende symbolen gebruikt: 1 Belangrijke informatie over uw persoonlijke veiligheid en informatie over het voorkomen van schade aan het apparaat. 3 Algemene informatie en tips 2 Milieu-informatie electrolux 3 Recepten van de kookassistent 3 De inzetniveaus en de ingestelde duur of eindtijd bij kerntemperatuur, worden voor het desbetreffende automatische recept op het display weergegeven. In de kookassistent zijn verschillende gerechten in categorieën verdeeld: · Varkensvlees/Kalfsvlees · Rundvlees/Wild/Lamsvlees · Gevogelte · Vis · Cake · Nagerecht · Pizza/Taart/Brood · Stoofschotels · Bijgerechten · Gecombineerd stomen Binnen de categorieën bevinden zich de geschikte automatische programma's. Met deze automatische programma's wordt ieder gerecht precies klaar gemaakt. [. . . ] Meng vervolgens alles weer door elkaar en laat het geheel goed trekken. ­ Water toevoegen in waterlade: 400 ml ­ Duur in de oven: 45 minuten ­ Inzetniveau: 3 Pruimenkrakeling Voor het deeg: De ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn · 125 ml melk · 20 g suiker · 1 pakje gedroogde gist · 300 g meel · 30 g suiker · 30 g boter · 1 eigeel · 1 heel ei · 1 pakje vanillesuiker · Beetje citroen · Pruimenmoes Na het garen: · 50 g boter · 50 g gemalen papaver · Poedersuiker Overig: · Ingevette vorm Bereidingswijze: Doe de melk en de suiker in een pan en warm het lichtjes op. Doe het meel, suiker, boter, eigeel, ei, vanillesuiker en een beetje citroen in een beslagkom. Voeg de melk en de gist hieraan toe en kneed het tot een smeuïge deeg. Steek aansluitend met een lepel balletjes uit de deeg (circa 80 g), druk ze met de hand plat en vul ze met 1 theelepel pruimenmoes. Trek de randen van de deeg omhoog, sluit het moes in en maak er een balletje van. Leg de balletjes in een ingevette vorm, laat ze nog eens 45 minuten rijzen en zet ze daarna in de oven. ­ Water toevoegen in waterlade: 500 ml ­ Duur in de oven: 30 minuten ­ Inzetniveau: 3 Na het garen: Giet na het garen de gesmolten boter over de gistknoedels en strooi er wat papaver en poedersuiker overheen. Pizza/Taart/Brood Pizza Voor het deeg: · 14 g gist · 200 ml lauw water · 300 g meel · 3 g zout · 1 eetlepel olie Voor het beslag: · ½ kleine blikje gehakte tomaten · 200 g geraspte Emmentaler electrolux 19 · 100 g salami · 100 g gekookte ham · 150 g champignons (uit blik) · 150 g feta · Oregano Overig: · Bakplaat, ingevet Bereidingswijze: Verkruimel het gist in een kom en los het op in lauw water. Kneed de ingrediënten zolang tot een smeuïge deeg is ontstaan, die niet aan de kom vastplakt. Zet het deeg aansluitend op een warme plaats neer waar het kan rijzen en wacht tot de deeg dubbel zo groot is geworden. Rol het deeg uit, leg het op een ingevette bakplaat en steek er een vork in. Voeg de ingrediënten voor het beslag in de aangegeven volgorde toe aan het deeg. ­ Duur in de oven: 25 minuten ­ Inzetniveau: 1 Uientaart Voor het deeg: · 300 g meel · 20 g gist · 125 ml lauwe melk · 1 ei · 50 g boter Voor het beslag: · 750 g uien · 250 g spek · 3 eieren · 250 g crème fraîche · 125 ml melk · 1 theelepels zout · ½ theelepel gemalen peper Bereidingswijze: Zeef het meel in een beslagkom en maak in het midden een uitholling. Maak de gist fijn, voeg het in de uitholling en roer het geheel aan de rand met lauwe melk en een beetje meel door elkaar. Strooi er meel overheen en zet het zo lang op een warme plaats neer tot het op de gistdeeg gestrooide meel begint te barsten. Alle ingrediënten dienen vervol- gens tot een smeuïge gistdeeg te worden gekneed. Zet het deeg op een warme plaats neer, tot deze ongeveer dubbel zo hoog kan rijzen. Snij de spek in blokjes en fruit het samen met de uien lichtjes op een kookplaat, daarna laten afkoelen. Rol het deeg uit, leg het op een ingevette bakplaat, steek met een vork in de bodem en druk de randen omhoog. Roer de eieren, crème fraîche, het zout en het peper erdoor heen. ­ Duur in de oven: 45 minuten ­ Inzetniveau: 1 Quiche Lorraine Voor de deeg: · 200 g meel · 2 eieren · 100 g boter · ½ theelepel zout · Snufje peper · 1 snufje nootmuskaat Voor het beslag: · 150 g geraspte kaas · 200 g gekookte ham of magere bacon · 2 eieren · 250 g zure room · Zout, peper en nootmuskaat Overig: · Zwarte springvorm, ingevet, met een doorsnede van 28 cm Bereidingswijze: Doe de meel, boter, eieren en kruiden in een beslagkom en maak een gladde deeg. Rol aansluitend het deeg uit en schep het in de ingevette zwarte springvorm. [. . . ] Uw nieuwe oven kan een ander bak-/ braadgedrag vertonen als uw oude apparaat. Pas daarom de instellingen (temperatuur, baktijden) en inzetniveaus zoals u die gewend bent aan de aanbevelingen in de onderstaande tabel aan. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen, om de nawarmte te gebruiken. Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. 2 Bij langere baktijden kunt u de oven ca. Baktabel Bakken op één inzetniveau Soort gebak Gebak in vormen Tulband Zandgebak/koningstaart Biscuittaart Hetelucht Hetelucht Hetelucht 1 1 1 150-160 140-160 140 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 Ovenfunctie Inzet-niveau Temperatuur °C Tijd uur: min. electrolux 37 Soort gebak Biscuittaart Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Dichte appeltaart Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Hartige taart (bijv. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EOB98001X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EOB98001X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag