Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB66713X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB66713X. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EOB66713X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB66713X te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX EOB66713X
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EOB66713X (1163 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EOB66713X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gefeliciteerd, u hebt gekozen voor een eersteklas product van Electrolux. U zult hier jarenlang plezier aan beleven. Het is de ambitie van Electrolux om het huishouden voor u gemakkelijker te maken door middel van een breed assortiment kwaliteitsapparatuur. U vindt enkele voorbeelden hiervan op de voorzijde van deze gebruiksaanwijzing. [. . . ] Wanneer gerechten verhit worden, ontstaat er stoom, net als in een kookketel. Als de stoom in aanraking komt met de glazen deur van de oven, condenseert hij en ontstaan er waterdruppels. Om de condensvorming te beperken, de lege oven altijd 10 minuten voorverwarmen!Wij adviseren u, de waterdruppels na elke bereiding af te vegen. Daardoor wordt de warmte gelijkmatig en snel in de oven verdeeld. Zodoende kunnen er op verschillende niveaus verscheidene gerechten tegelijk worden bereid (afb. Door de constante beweging van de lucht vindt er zelfs bij heel verschillende gerechten geen geur- of smaakoverdracht plaats. Gebruik met hete lucht Afb. 20 Bij de werking met hete lucht kunnen er maximaal 2 bladen met gebakjes tegelijk in de oven geschoven worden. Bij bakken of bereiden op slechts een niveau wordt geadviseerd het onderste niveau te gebruiken, zodat het proces beter te zien is. De werking met hete lucht is ook heel geschikt voor het steriliseren en voor het drogen van paddenstoelen of fruit. Grillen Alle vleessoorten zijn geschikt voor de grill, met uitzondering van wild en gehakt. Vlees en vis voor het grillen insmeren met olie. Hoe dunner het te grillen product is, des te dichter u het bij het grillelement kunt leggen en omgekeerd. Het rooster kan met de bolle kant naar boven of naar beneden in de oven geschoven worden. Voor het bereiken van een goede bruining, het rooster op het 4e niveau naar binnen schuiven, dus dicht onder de grill. Met wat water in de braadslee wordt het schoonmaken makkelijker. Braadslee op het eerste niveau van onderen naar binnen schuiven. Bij alle bak-, braad- of grillprocessen moet de ovendeur gesloten blijven. Tijdens de werking van de oven blijft het ovenlampje branden. Boven- en onderwarmte Warmte van boven en van onderen. Het wordt aangeraden het middelste niveau te gebruiken. Als het gerecht meer warmte van boven of van onderen nodig heeft, dan kunt u de bovenste of onderste niveaus gebruiken. Gebruik met hete lucht De warmteoverbrenging vindt hierbij plaats met hete lucht, die door de ventilator in de achterwand van de oven in beweging wordt gezet (geforceerde convectie). 66 Grillen met hete lucht Bij het grillen met hete lucht een temperatuur van maximaal 200 °C instellen. Vervolgens gaat de grill afwisselend met de ventilator werken (convectiewerking). Deze werkwijze maakt het gelijkmatige binnendringen van de warmte in het gerecht mogelijk, zonder de bovenkant te langdurig bloot te stellen aan de directe bestraling van de grill. Deze functie is met name geschikt voor: de bereiding van grote stukken vlees, gevogelte en hele vissen zoals forellen, makrelen of harders. Adviezen Om te bakken: Bakproducten vereisen gewoonlijk een gematigde temperatuur (150°C-200°C) en daarom is het voorverwarmen van de oven gedurende ong. [. . . ] b) een herhalingsbezoek zal als regel binnen tien werkdagen na de melding plaatsvinden. c) voor een tweede of daaropvolgend bezoek zal geen voorrijtarief in rekening worden gebracht, tenzij de noodzaak voor een herhalingsbezoek aan de consument is toe te schrijven. 5 De consument ontvangt een gespecificeerde rekening met vermelding van type en serienummer van het apparaat, omschrijving van de diagnose, toegepaste tarieven, gebruikte onderdelen en materialen en een korte omschrijving van de verrichte werkzaamheden. De betaling van de rekening dient tegen afgifte van een reparatienota direct contant of door middel van een gegarandeerd betaalmiddel plaats te vinden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EOB66713X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EOB66713X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag