Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB43100X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB43100X. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EOB43100X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB43100X te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EOB43100X : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2034 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EOB43100X (2031 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EOB43100X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] gebruiksaanwijzing Elektrische inbouwoven EOB43100 2 electrolux Electrolux. Thinking of you. Ga voor meer van onze ideeën naar www. electrolux. com Inhoud Veiligheidsinformatie Beschrijving van het product Voor het eerste gebruik Dagelijks gebruik Nuttige aanwijzingen en tips 2 3 4 4 7 Onderhoud en reiniging Problemen oplossen Afvoer Reserveonderdelen 15 18 18 18 Wijzigingen voorbehouden Veiligheidsinformatie Veiligheid voor kinderen en onbekwame personen · Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door kinderen of andere personen met beperkte lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens of een gebrek aan ervaring en kennis, tenzij dit plaatsvindt onder toezicht van een voor hun veiligheid verantwoordelijke persoon of tenzij zij van een dergelijke persoon instructies hebben ontvangen over het gebruik van het apparaat. Het kinderslot waarborgt dat kinderen niet per ongeluk het apparaat kunnen inschakelen. Veiligheidsmaatregelen installatie · Laat een erkend vakman de installatie van het apparaat verrichten. [. . . ] · Bij het bakken van gebak op meerdere niveaus kan de baktijd ca. · Als het gebak niet overal even hoog is, wordt het gebak in het begin van het bakproces niet overal even bruin. Braadservies · Gebruik hittebestendig servies om te braden (lees de instructies van de fabrikant). · Grote braadstukken kunt u direct in de diepe braadpan braden of op een rooster met boven een braadpan. (Indien aanwezig) · Braad mager vlees in een braadpan met deksel. · Alle soorten vlees, die een korst moeten krijgen, kunt u in de braadschaal zonder deksel braden. Rundvlees Soort vlees Hoeveelheid 1 - 1, 5 kg Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel. · Giet een beetje water op de roosterplaat om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de bereidingstijd) omkeren. · Voor een optimaal resultaat grote braadstukken en gevogelte tijdens de bereiding meermaals met braadvocht begieten. 10 minuten voor het einde van de baktijd uit, om te profiteren van de restwarmte. Ovenfunctie Inzetniveau 1 Temperatuur °C 200 - 250 Tijd (u:min) 2:00 - 2:30 per cm dikte Suddervlees Rosbief of ossenhaas - van binnen rood 1) - binnen roze (medium) - helemaal gaar 1) Oven voorverwarmen Conventioneel per cm dikte per cm dikte per cm dikte Convectiegrillen Convectiegrillen Convectiegrillen 1 1 1 190 - 200 180 - 190 170 - 180 0:05 - 0:06 0:06 - 0:08 0:08 - 0:10 Varkensvlees Soort vlees Hoeveelheid 1 - 1, 5 kg 1 - 1, 5 kg Ovenfunctie Inzetniveau 1 1 Temperatuur °C 160 - 180 170 - 180 Tijd (u:min) 1:30 - 2:00 1:00 - 1:30 Schouderstuk, nekstuk, hamlap Tussenribstuk, casselerrib Convectiegrillen Convectiegrillen 12 electrolux Soort vlees Hoeveelheid 750 g - 1 kg 750 g - 1 kg Ovenfunctie Inzetniveau 1 1 Temperatuur °C 160 - 170 150 - 170 Tijd (u:min) 0:45 - 1:00 1:30 - 2:00 Gehakt Varkensribstuk (voorgekookt) Convectiegrillen Convectiegrillen Ovenfunctie Kalf Soort vlees Hoeveelheid 1 kg 1, 5 -2 kg Inzetniveau 1 1 Temperatuur °C 160 - 180 160 - 180 Tijd (u:min) 1:30 - 2:00 2:00 - 2:30 Geroosterd kalfsvlees Kalfsbout Convectiegrillen Convectiegrillen Ovenfunctie Lamsvlees Soort vlees Hoeveelheid 1 - 1, 5 kg 1 - 1, 5 kg Inzetniveau 1 1 Temperatuur °C 150 - 170 160 - 180 Tijd (u:min) 1:15 - 2:00 1:00 - 1:30 Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug Convectiegrillen Convectiegrillen Ovenfunctie Wild Soort vlees Hoeveelheid tot 1 kg 1, 5 - 2 kg 1, 5 - 2 kg Inzetniveau 3 1 1 Temperatuur °C 220 - 250 210 - 220 200 - 210 Tijd (u:min) 0:25 - 0:40 1:15 - 1:45 1:30 - 2:15 Hazenrug, hazenbout 1) Reerug, hertenrug Reebout, hertenbout 1) Oven voorverwarmen Conventioneel Conventioneel Conventioneel Gevogelte Soort vlees Hoeveelheid 200 - 250 g p. p 400 - 500 g p. p 1 - 1, 5 kg 1, 5 - 2 kg 3, 5 - 5 kg Ovenfunctie InTemperazetnituur °C veau 1 1 1 1 1 200 - 220 190 - 210 190 - 210 180 - 200 160 - 180 Tijd (u:min) Stukken gevogelte Halve kip Kip, braadkip Eend Gans Convectiegrillen Convectiegrillen Convectiegrillen Convectiegrillen Convectiegrillen 0:35 - 0:50 0:35 - 0:50 0:45 - 1:15 1:15 - 1:45 2:30 - 3:30 electrolux 13 Soort vlees Hoeveelheid 2, 5 - 3, 5 kg 4 - 6 kg Ovenfunctie InTemperazetnituur °C veau 1 1 160 - 180 140 - 160 Tijd (u:min) Kalkoen Kalkoen Convectiegrillen Convectiegrillen Ovenfunctie 1:45 - 2:30 2:30 - 4:00 Vis (gestoomd) Soort vlees Hoeveelheid 1 - 1, 5 kg InTemperazetnituur °C veau 1 210 - 220 Tijd (u:min) Hele vissen Conventioneel 0:45 - 1:15 Grillen Gebruik de grilfunctie altijd met maximale temperatuurinstelling Belangrijk!Tijdens het grillen moet de ovendeur altijd gesloten zijn Lege oven met grilfuncties altijd 5 minuten voorverwarmen. · Bakplaat op inzetniveau plaatsen, zoals aangeraden in grilleertabel. Voedsel om te grillen Burgers Varkenshaas Worstjes Runderhaas, kalfsfilet Runderfilet, rosbief (ca. 1 kg) Geroosterd brood 1) Sandwiches 1) Niet voorverwarmen Inzetniveau · Altijd de pan plaatsen om vet op te vangen op het eerste inzetniveau. Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik". Tijdstip 1e kant 2e kant 6 - 8 min. 6 - 8 min. 4 4 4 4 3 3 3 Inmaken · Gebruik uitsluitend normale wekglazen van dezelfde afmeting. · Gebruik geen wekglazen met een draai- of bajonetsluiting en metalen bakken. · Vul alle wekglazen tot hetzelfde niveau en sluit deze correct. · Plaats de wekglazen los van elkaar op het rooster. · Vul ca. 1/2 liter water op de plaat, zodat er voldoende vocht in de oven ontstaat. · Zodra de vloeistof in de eerste wekglazen begint te borrelen (na ca. 35-60 minuten bij 1 liter glazen) de oven uitschakelen of de temperatuur verlagen tot 100°C (zie tabel). [. . . ] Verwijderen en reinigen van de deurglazen 1. A B A Til de hendels (A) op de twee scharnieren volledig omhoog. Deurafdekking (B) aan de bovenkant van de deur aan beide kanten vastpakken en naar binnen drukken om de klemsluiting te ontgrendelen. 2. 45° Sluit de ovendeur in de eerste openingsstand (ongeveer 45°). Pak de ovendeur aan de zijkanten met beide handen vast en trek deze onder een opwaartse hoek van de oven weg. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EOB43100X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EOB43100X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag