Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB299X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB299X. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EOB299X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB299X te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX EOB299X
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EOB299X (247 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EOB299X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Einbau-Backofen Inbouw-Fornuizen Four à encastrer Built-in oven EOB 299 Bedienungs- und Einbauanweisungen Gebruiksaanwijzing Mode d'emploi Instruction booklet Nederlands Waarschuwingen en belangrijke adviezen - inbouwovens Het is uiterst belangrijk dat het bij het apparaat behorende instruktieboekje bewaard blijft. Zou het apparaat door u aan iemand anders gegeven of verkocht worden, of zou het apparaat in het huis van waaruit u verhuist achterblijven, dan dient de nieuwe gebruik(st)er over het instruktieboekje en de daarin opgenomen waarschuwingen te kunnen beschikken. Deze waarschuwingen zijn bedoeld voor uw en andermans veiligheid. U wordt geacht ze gelezen te hebben, alvorens u het apparaat installeert en/of in gebruik neemt. Installatie l l l l Installatie en aansluiting dienen door een daartoe erkend installateur uitgevoerd te worden, volgens hem, uit hoofde van zijn erkenning, bekende voorschriften. [. . . ] Gebak wat gegarneerd wordt eerst 2/3 van de baktijd laten bakken en dan garneren en afbakken. De resterende baktijd hangt sterk af van de soort en hoeveelheid garnituur. Roerdeeg moet moeilijk van de lepel gaan; de baktijd wordt anders onnodig lang door teveel vocht. Bij gebruik van twee bakblikken moet een richel vrijgelaten worden (Afb. 4). Vlees dat gebraden wordt moet niet minder dan 1 kg wegen; kleinere stukken kunnen uitdrogen. Donker vlees dat van buiten gaar maar van binnen rose of rood moet blijven vergt een hoge temperatuur (200-250°C). Licht vlees, gevogelte en vis, vergt daarentegen een lage temperatuur (150175°C). Sausen alleen bij een korte braadtijd direkt toevoegen, in andere gevallen in het laatste half uur. Of het vlees gaar is probeert u met een lepel: laat het zich niet indrukken, dan is het gaar. Rosbief en biefstuk, dat van binnen rose moet blijven, snel bij hoge temperatuur braden. Bij braden zonder schaal, direkt op het rooster, een lekschaal in de onderste richels plaatsen. Let op dat de rekken op de juiste manier in de oven geplaatst worden. Laat vlees na het braden minstens 15 minuten staan alvorens het aan te snijden: hiermee voorkomt u het verloren gaan van vleesnat. Doe wat water in de lekschaal om het ontstaan van rook, door verbranden van vet, te vermijden herhaal dat af en toe om kondensvorming tegen te gaan. Borden kunt u in de oven, op de laangste temperatuur-instelling, verwarmen. Geen kookgerei zoals braadschaal of bakblik op de ovenbodem plaatsen. Bodem evenmin bedekken met aluminium-folie. Door het bedekken van de bodem kan warmtestuwing optreden, waardoor het bak-of braadresultaat nadelig beïnvloed wordt en eventueel schade aan het email op kan treden. Kooktijden De tijd welke nodig is voor het betreffende gerecht hangt af van de samenstelling, de massa en de hoeveelheid water dat zicht in dat gerecht bevindt. Raadpleeg de in dit boekje afgedrukte tabel indien u voor de eerste keer een gerecht in uw nieuwe oven gaat bereiden. Bedenk daarbij dat de tabel niet meer dan een richtlijn is. 25 Advies-tabel voor het bakken en braden Traditioneel Gewicht in gram Hetelucht GERECHT Richel Temp. van in °C onder Richel van onder Temp. in °C Bak- of braadtijd in minuten Opmerking *1500 *1200 *1200 *1200 1000 2000 3000 1800 3500 1200 1200 1500 * * * * * * * * * 500 * 500 *1000 * 500 Rosbief Rundvlees Varkensvlees Kalfsvlees Varkenspootjes Lamsbout Gans Eend Kalkoen Kip Konijn Forel Canelloni/lasagne Gerezen deeg Taartbodem Kwarktaart Zandgebak Vruchtencake Cake Appelstrudel Koekjes Vlaai Witbrood Kleine broodjes 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 2 2 2 1 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 220 200 200 200 180 175 190 180 190 200 190 200 200 190 190 170 180 175 175 175 180 220 200 210 2 2 2 2 2(1+3) 2 2 2 1 2 2 2(1+3) 2(1+3) 2(1+3) 2(1+3) 2 2 1 1 2(1+3) 2(1+3) 2(1+3) 2 2(1+3) 200 175 175 175 160 160 170 160 175 180 175 175 175 170 170 150 170 160 160 160 160 200 180 190 40-60 50-70 100-130 90-120 100-120 120-140 140-180 120-150 120-150 80-100 60-80 40-60 40-60 30-45 25-35 60-80 40-50 40-50 40-50 60-80 10-20 10-25 45-65 20-30 op het rooster op het rooster op het rooster op het rooster 2 stuks 1 stuk vlees in z'n geheel in z'n geheel in z'n geheel in z'n geheel 1 stuk vlees 3 stuks in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm in bakvorm * Bij deze gerechten circa 10 minuten voorverwarmen Borden warmen Borden in de oven warmen gaat uitstekend. [. . . ] Voor een beroep op waarborg dient het aankoopbewijs met aankoop- en/of leveringsdatum te worden overlegd. De waarborg heeft geen betrekking op schade aan kwetsbare onderdelen, zoals (vitrokeramisch) glas, kunststof, rubber, die ontstaan is door onzorgvuldig gebruik 6. De waarborg heeft geen betrekking op kleine afwijkingen van de gestelde kwaliteit die voor de waarde en deugdelijkheid van het toestel onbeduidend zijn. De waarborg geldt evenmin voor schade veroorzaakt door: · chemische en elektrochemische inwerking van water, · abnormale milieuomstandigheden in het algemeen · voor het toestel oneigenlijke bedrijfsomstandigheden · contact met agressieve stoffen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EOB299X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EOB299X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag