Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB1710X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB1710X. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EOB1710X handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EOB1710X te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX EOB1710X
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EOB1710X (1400 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EOB1710X

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Waarschuwingen inbouwfornuizen en belangrijke adviezen Het is uiterst belangrijk dat het bij het apparaat behorende instruktieboekje bewaard blijft. Zou het apparaat door u aan iemand anders gegeven of verkocht worden, of zou het apparaat in het huis van waaruit u verhuist achterblijven, dan dient de nieuwe gebruik(st)er over het instruktieboekje en de daarin opgenomen waarschuwingen te kunnen beschikken. Deze waarschuwingen zijn bedoeld voor uw en andermans veiligheid. U wordt geacht ze gelezen te hebben, alvorens u het apparaat installeert en/of in gebruik neemt. Installatie Installatie en aansluiting dienen door een daartoe erkend installateur uitgevoerd te worden, volgens hem, uit hoofde van zijn erkenning, bekende voorschriften. [. . . ] Donker vlees dat van buiten gaar maar van binnen rose of rood moet blijven vergt een hoge temperatuur (200-220°C). Licht vlees, gevogelte en vis, vergt daarentegen een lage temperatuur (150175°C). Sausen alleen bij een korte braadtijd direkt toevoegen, in andere gevallen in het laatste half uur. Of het vlees gaar is probeert u met een lepel: laat het zich niet indrukken, dan is het gaar. Rosbief en biefstuk, dat van binnen rose moet blijven, snel bij hoge temperatuur braden. Bij braden zonder schaal, direkt op het rooster, een lekschaal in de onderste richels plaatsen. Wees voorzichtig met het inbrengen en uitnemen van het rooster en de druiplade in/uit de oven om de geëmailleerde oppervlakken van het binnenste van de oven niet te beschadigen. 20 Attentie!Plaats geen voorwerpen op de bodem van de oven en bedek deze tijdens het gebruik niet met aluminiumfolie. Hierdoor kan oververhitting ontstaan die van invloed is op het bakresultaat en het email van de oven beïnvloedt. Plaats pannen, hittebestendige schalen en aluminiumfolie alleen op het rooster dat in de daartoe bestemde gleuven is geschoven. Richel Kooktijden De tijd welke nodig is voor het betreffende gerecht hangt af van de samenstelling, de massa en de hoeveelheid water dat zich in dat gerecht bevindt. Raadpleeg de in dit boekje afgedrukte tabel indien u voor de eerste keer een gerecht in uw nieuwe oven gaat bereiden. Bedenk daarbij dat de tabel niet meer dan een richtlijn is. 4 FO 0019 4 3 2 1 Adviestabel voor het grilleren Bereiding op grill Hoeveelheid GERECHT Rundshaas Biefstukken Worst Varkenskarbonade Have kip Spiesjes Kippenborst Hamburger Vis, filet (tong) Gevulde tosti Wit tostibrood Bereiding op grill 4 3 2 1 Bereidingsduur (minuten) Bovenkant Onderkant 12 ~ 15 10 ~ 12 12 ~ 15 12 ~ 16 30 ~ 35 10 ~ 15 12 ~ 15 10 ~ 15 12 ~ 14 5~7 2~4 12 ~ 14 6~8 10 ~ 12 12 ~ 14 25 ~ 30 10 ~ 12 12 ~ 14 8 ~ 10 10 ~ 12 -- 2~3 Nummer Gewicht Niveau stukken in gr. 4 4 8 4 2 4 4 6 4 4-6 4-6 800 600 -- 600 1000 -- 400 600 400 -- -- 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 Temp. °C max max max max max max max max max max max De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. Het is aangewezen de oven ongeveer 3-5 minuten voor te verhitten alvorens de bereiding te starten. 21 Adviestabel voor het bakken en braden Gewicht in gram Aard gerechten ZOETENAGERECHTEN Met opgeklopt deeg Kruimeldeeg, taartbodem Ricottataart Appeltaart Strudel Vruchtenvlaai Fruit cake Biscuit Panettone Casinogebak Kleine gebakjes (met opgeklopt deeg) Koekjes (kruimeldeeg) Schuimpjes Focaccia Soesjes, roomsoezen BROOD en PIZZA Wit brood Roggebrood Broodjes Pizza OVENSCHOTELS Met droge pasta Met groenten Quiches Lasagna Cannelloni VLEES Braadstukvanrundvlees Braadstuk van varkensvlees Braadstuk van kalfsvlees Rosbief (saignant) " " (matig gebakken) " " (goed gebakken) Schouderham Lamsvlees Kip Kalkoen Eend Gans Konijn Varkenspoot Haas Fazant Gehaktbrood VIS Forel - Zeebrasem Traditioneel Richel van Temperatuur Bak/bradduur beneden af oven °C in min. 4 3 2 1 2 2 1 1 2 2 1 1 1 1 2 2 2 2 2 1 1 2 1 2 2 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 170 170 160 180 175 175 175 175 170 170 175 160 100 190 200 190 190 200 210 200 200 200 180 200 190 180 190 210 210 210 180 190 190 180 175 175 190 180 190 190 180 190 45 ~ 60 20 ~ 30 60 ~ 80 40 ~ 60 60 ~ 80 30 ~ 40 45 ~ 60 30 ~ 40 40 ~ 60 50 ~ 60 25 ~ 35 20 ~ 30 90 ~ 120 12 ~ 20 15 ~ 25 40 ~ 60 30 ~ 45 20 ~ 35 15 ~ 30 40 ~ 50 45 ~ 60 35 ~ 45 45 ~ 60 40 ~ 55 50 ~ 70 100 ~ 130 90 ~ 120 50 ~ 60 60 ~ 70 70 ~ 80 120 ~150 110 ~ 130 60 ~ 80 210 ~ 240 120 ~ 150 150 ~ 200 60 ~ 80 100 ~ 120 150 ~ 200 90 ~ 120 40 ~ 60 30 ~ 40 1000 500 500 250 1000 1200 1000 1500 2000 1200 1000 4000 1500 3000 1200 1200 1500 800 1200 De bereidingstijden en -temperaturen zijn slechts indicatief en worden aangepast aan de persoonlijke smaak. De aangegeven bereidingstijden houden geen rekening met de voorverhitting. Het is raadzaam om, vooral voor gebak, pizza en brood, de over gedurende ongeveer 10 minuten voor te verhitten alvorens met de bereiding te starten. 22 Onderhoud Voor het reinigen de oven uitschakelen en laten afkoelen. Het apparaat mag niet met een hete stoomof een stoomstraalreiniger worden schoongemaakt. Belangrijk Overtuig u ervan dat de oven van het lichtnet is afgeschakeld voordat u deze gaat reinigen. Laat de oven vóór her reinigen eerst afkoelen. Maak de geëmailleerde delen schoon met heet water en een huishoudschoonmaakmiddel. Trek daartoe de stekker uit het stopcontact of schakel de zekering in de huisinstallatie uit. Indien het lampje van de binnenverlichting vervangen moet worden, dan kunt u het verwijderen door het kapje los te draaien (Afb. [. . . ] Het gebrek moet terstond gemeld worden, om mogelijke verdere schade te voorkomen. Voor een beroep op waarborg dient het aankoopbewijs met aankoop- en/of leveringsdatum te worden overlegd. De waarborg heeft geen betrekking op schade aan kwetsbare onderdelen, zoals (vitrokeramisch) glas, kunststof, rubber, die ontstaan is door onzorgvuldig gebruik 6. De waarborg heeft geen betrekking op kleine afwijkingen van de gestelde kwaliteit die voor de waarde en deugdelijkheid van het toestel onbeduidend zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EOB1710X

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EOB1710X zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag