Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ENB43496

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ENB43496. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ENB43496 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ENB43496 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ENB43496 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5371 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX ENB43496X (1127 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ENB43496

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Water is niet altijd en overal hetzelfde Drinkwater dat door uw waterleidingbedrijf wordt geleverd, wordt streng gecontroleerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het water kan echter afhankelijk van de herkomst verschillende bestanddelen bevatten, zoals chloor, kalk en mineralen. Dankzij de BRITA MAXTRA filterpatroon worden verontreinigingen gefilterd en beschikt u altijd over optimaal gefilterd water voor koude dranken en perfecte ijsblokjes. [. . . ] Verwijder de filterpatroon door aan de ring te trekken Om de filterpatroon te vervangen, trekt u gewoon aan de ring aan de bovenzijde van de filterpatroon om deze uit de trechter te verwijderen. Als u niet al het gefilterde water in het waterreservoir binnen 1 tot 2 dagen hebt opgebruikt, verwijdert u het achtergebleven water uit het BRITA waterreservoir voordat u het bijvult. bRITA adviseert de complete eenheid (trechter en waterreservoir) regelmatig grondig te reinigen. Denk eraan dat de BRITA Memo op het deksel van het waterreservoir niet vaatwasmachinebestendig is. Let bij het kopen van nieuwe patronen op de vermelding van `MAXTRA' op de verpakking van de filterpatronen. Voor een optimale filterprestatie en een perfecte smaak is het belangrijk om uw BRITA filterpatroon regelmatig te vervangen. Start het , , Memo" display: Om de Memo te starten, houdt u de startknop op het deksel ingedrukt totdat er in totaal vier balken in het display verschijnen en tweemaal knipperen. Functiecontrole: De knipperende punt in de rechterbenedenhoek van de Memo geeft aan dat deze werkt. Veranderen van het display: de balken in het display verdwijnen en de resterende balken geven de resterende levensduur van de filterpatroon aan. Vervang de MAXTRA filterpatroon als alle balken zijn verdwenen en de pijl begint te knipperen. Plaats een nieuwe filterpatroon volgens de gebruiksaanwijzing en activeer de Memo opnieuw zoals hierboven beschreven. De Memo is eenvoudig in gebruik en herinnert u automatisch aan het vervangen van de patroon. Tip: Als u nog slechts één balk ziet, zorg er dan voor dat u een nieuwe BRITA MAXTRA filterpatroon in huis heeft. BRITA Memo De vervangingsindicator heeft een levensduur van ongeveer vijf jaar. [. . . ] Indien u uw BRITA waterfilter in uw koelkast gedurende langere tijd niet gebruikt (bijvoorbeeld tijdens uw vakantie), raadt BRITA u aan om de filterpatroon uit de trechter te halen, resterend water uit de BRITA waterfilter weg te gooien en de MAXTRA filterpatroon losjes in de trechter te plaatsen. Voordat u de waterfilter opnieuw gaat gebruiken, dient u de filterpatroon te verwijderen, het reservoir en de trechter grondig te reinigen en stap 1 t/m 3 van de gebruiksaanwijzing te herhalen. Het is beperkt houdbaar en dient daarom binnen een tot twee dagen geconsumeerd te worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ENB43496

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ENB43496 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag