Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EMS26215

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EMS26215. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EMS26215 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EMS26215 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EMS26215 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (33964 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EMS26215

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lasagne Utensils: Bowl with lid (2 l capacity) Shallow square gratin dish with lid (approx. 20 x 20 x 6 cm) Ingrédients 300 g tinned tomatoes 50 g ham, chopped 50 g onion, finely chopped 1 clove of garlic, crushed 250 g minced beef 2 tbsp tomato puree salt and pepper 150 ml crème fraiche 100 ml milk 50 g Parmesan cheese, grated 1 tsp mixed chopped herbs 1 tsp olive oil 1 tsp vegetable oil to grease the dish 125 g lasagne verde 10 g Parmesan cheese, grated Bacon risotto Utensils: Bowl with lid (2 l capacity) Ingredients 50 g streaky bacon, chopped 20 g butter or margarine 50 g onion, finely chopped 200 g risotto rice (Arboris) 400 ml meat stock 70 g Emmental cheese pinch saffron salt and pepper Pears in chocolate sauce Utensils: Bowl with lid (2 l capacity) Bowl with lid (1 l capacity) Ingredients 4 whole pears, peeled (600 g) 60 g sugar 10 g vanilla sugar 1 tbsp pear liqueur 150 ml water 130 g dark chocolate, chopped 100 g crème fraiche Om brand te voorkomen Magnetronovens mogen tijdens het gebruik niet zonder toezicht worden gelaten. Te hoge vermogens of te lange bereidingstijden kunnen de levensmiddelen oververhitten en brand veroorzaken. Het stopcontact moet altijd bereikbaar zijn, zodat de stekker er in geval van nood makkelijk kan worden uitgetrokken. [. . . ] Rode wijnazijn mosterd, tijm met cayennepeper 250 g 500 g 750 g visfilet zout 1. De gezouten visfilets met de dunne einden naar het midden in een ronde ovenschaal leggen. Met magnetronfolie afdekken en met AUTOMATISCH KOOKPROGRAMMA "Visfilet met saus". De gezouten visfilets met de dunne einden naar het midden in een ronde ovenschaal leggen. Met magnetronfolie afdekken en met AUTOMATISCH KOOKPROGRAMMA "Visfilet met saus". Dranken & gerechten verwarmen Drank/ gerecht Melk 1 kopje Water 1 kopje 6 kopjes 1 kom Gerecht geserveerd op een bord (groenten, vlees en garnituur) Éénpansgerecht / soep Hoeveelheid Vermogens- Tjid -g/ml-stand-Min150 150 900 1000 400 200 900 W 900 W 900 W 900 W 900 W 900 W ca. 2 8-10 9-11 4-6 1-2 Tips niet afdekken niet afdekken niet afdekken niet afdekken wat water op de saus sprenkelen, halverwege het afdekken, opwarmproces roeren afdekken, na het verwarmen om roeren Dranken & gerechten verwarmen Tips indien nodig water toevoegen, afdekken, halverwege het opwarmproces roeren saus dun over de toplaag verdelen, afdekken afdekken plaats in een platte schaal in een voor de magnetron geschikt bakje plaatsen, na het opwarmen goed roeren en de temperatuur testen afdekken af en toe roeren 8-9 halverwege de ontdooitijd roeren 1-3 plaats in een platte schaal 3-5 gelijkmatig verdelen, halverwege de ontdooitijd omdraaien De in de tabel vermelde tijden zijn richtlijnen, die naargelang de vriestemperatuur, kwaliteit en gewicht van de levensmiddelen kunnen variëren. Ontdooien & koken Product Visfilet Maaltijd op bord Vlees & vis koken Product Vlees (varkensvlees, rundvlees, lamsvlees) Biefstuk (medium) Visfilet Hoeveelheid Vermogens Tijd -g-stand-Min1000 1500 1000 200 630 W 630 W 630 W 630 W 900 W Tips Standtijd -Min10 10 10 10 3 Hoeveelheid Vermogens Tijd -g-stand-Min300 400 900 W 900 W 9-11 8-10 Tips afdekken afdekken, na 6 minuten roeren tijd omroeren Standtijd -Min2 2 34-38 naar smaak kruiden, in een platte 53-58 schaal leggen, halverwege omkeren 20-24 naar smaak kruiden, in een platte 27-31 schaal leggen, halverwege omkeren 4-6 op smaak brengen, in platte schaal leggen, afdekken Alle recepten in deze gebruiksaanwijzing zijn, tenzij anders aangegeven, bedoeld voor 4 porties. Aanpassen van traditionele recepten Als u uw vanouds beproefde recepten wilt aanpassen voor de magnetron, moet u op het volgende letten: De bereidingstijden met een derde tot de helft verkorten. Levensmiddelen met veel vocht zoals vlees, vis, gevogelte, groente, fruit, éénpansgerechten en soep kunnen zonder problemen in de magnetron worden bereid. Bij gerechten met weinig vloeistof zoals maaltijden Uiensoep Servies: Schaal met deksel (2 l inhoud) 4 soepkommen (200 ml) ingrediënten 10 g boter of margarine 100 g uien, in plakjes 800 ml vleesbouillon zout, peper 2 sneetjes brood 40 g geraspte kaas op een bord moet u het oppervlak wat vochtig maken. Toevoegen van vloeistoffen bij rauwe levensmiddelen die gestoofd worden, tot ca. Een kleine hoeveelheid boter, margarine of olie is voldoende om het gerecht smaak te geven. Daarom is de magnetron uitstekend geschikt voor het bereiden van vetarme gerechten. Strooi peterselie over de vis, leg de plak jes tomaten erop en breng op smaak. Leg de plakjes citroen bovenop de tomaten en giet hier witte wijn over. Ingrediënten 400 g tongfilet 1 citroen, heel 150 g tomaten 10 g boter 1 el plantaardige olie 1 el peterselie, gehakt zout met peper 4 el witte wijn 20 g boter of margarine Plaats de ui en het vlees toe in de schaal, dek af en kook. 900 W Voeg de witte wijn, het jusblokje en de room toe, roer, dek af en laat verder koken. Kalvekød fra zürich i flødesauce Servies: Schaal met deksel (2 l inhoud) ingrediënten 600 g kalfsfilet 10 g boter of margarine 50 g ui, gesnipperd 100 ml witte wijn gekruid jusblokje voor ongeveer 1/2 liter jus 300 ml room 1 el peterselie, gehakt Gevulde ham Servies: Schaal met deksel (2 l inhoud) Ovale ovenschotel (ca. Vermeng de spinazie met de kaas en kwark, en breng dit mengsel op smaak. Leg op elk plakje gekookte ham een eetlepel van de vulling en rol het op. Maak een bechamelsaus: giet hiervoor het water en de room in een kom, dek deze af en verwarm. [. . . ] Wird die Gerätetür während des Garvorgangs geöffnet, wird die Garzeit auf dem Display automatisch angehalten. Die Rückwärtszählung der Garzeit setzt wieder ein, wenn die Tür geschlossen und die START/+30-Taste gedrückt wird. Wenn Sie während des Garvorgangs die Leistungsstufe überprüfen wollen, drücken Sie die LEISTUNGSSTUFEN-Taste. Zum erneuten Starten der Zeitschaltuhr die START/+30-Taste drücken und zum Beenden nochmals die STOP-Taste drücken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EMS26215

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EMS26215 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag