Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ELTC2000A-4AL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ELTC2000A-4AL. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ELTC2000A-4AL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ELTC2000A-4AL te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ELTC2000A-4AL : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (555 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX ELTC2000A-4AL (380 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ELTC2000A-4AL

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer u de stofzuiger opstart, zal de maximale kracht bereikt worden na ongeveer 1-2 seconden. VEILIGHEIDSINSTRUCTIES Dit apparaat mag niet worden gebruikt door personen (met inbegrip van kinderen) met beperkte lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, weinig ervaring of onvoldoende k ennis van het apparaat, tenzij dit geschiedt onder toezicht en begeleiding van iemand die de verantwoordelijkheid draagt voor hun veiligheid. [. . . ] de stofzuiger is dubbel geïsoleerd en hoeft niet te worden geaard. LEDIG DE INHOUD VAN DE STOFCONTAINER Gebruik de stofzuiger nooit zonder dat de stofcontainer genstalleerd is. Als het geblokkeerd wordt door grote stukken papier, stof, haar of andere materialen, verwijder deze dan. als na het verwijderen het vuilcontainer-lichtje nog steeds brandt , controleer dan het HEPA-filter. Neem de filterset uit de stofcontainer in de richting zoals op de afbeelding aangegeven. Stofzakken en filters van het merk Menalux zijn sterk aanbevolen bij AEG-Electrolux. Deze hoogwaardige stofzakken en filters verzekeren een lang leven aan uw AEG-Electrolux stofzuiger. Gebruik de stofzuiger nooit zonder dat de filtercasset te genstalleerd is. Neem de filterset uit de stofcontainer in de richting zoals op de afbeelding aangegeven. Verwijder de filter door die naar links te draaien (A) en neem die eruit (B). Bij geblokkeerde luchtstroom en vuile filters 26, 27 Schudt het stof van de filter en de hoes in een uilnisbak, indien nodig kunnen deze uitgespoeld worden met koud water van de kraan. 28 Laat gedurende ongeveer 24 uren de filter drogen om zeker te zijn dat hij droog is vooraleer u die opnieuw gebruikt. Indien u de machine wenst te gebruiken waneer het cartrigde filter nog aan het drogen is, dan kunt u de extra cartridge filter gebruiken die in de doos is meegeleverd *. 25 24 22 21 Zet de beschermingshoes terug op zijn plaats door deze over de filtercassette te plaatsen. [. . . ] Indien u de machine wenst te gebruiken waneer het cartrigde filter nog aan het drogen is, dan kunt u de extra cartridge filter gebruiken die in de doos is meegeleverd *. 25 24 22 21 Zet de beschermingshoes terug op zijn plaats door deze over de filtercassette te plaatsen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ELTC2000A-4AL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ELTC2000A-4AL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag