Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6462/2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6462/2. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EK6462/2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6462/2 te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX EK6462/2
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EK6462/2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar het certificaat en laat het zien, indien nodig, aan het personeel van de Technische Hulpdienst, samen met het kasetiket of het ontvangstbewijs. Bij het niet respecteren van deze procedure, zal het technisch personeel verplicht zijn om eender welke eventuele reparatie aan te rekenen. BELANGRIJK!Het gebruik van deze nieuwe apparatuur is eenvoudig. Evenwel, om de beste resultaten te bereiken, is het belangrijk aandachtig dit boekje te lezen en alle instructies te volgen, vooraleer het apparaat voor de eerste keer in gebruik te nemen. [. . . ] Rood, bloedend vlees begint u te bakken met een constante hitte om vorvolgens de temperatuur te verminderen om het binnenste van het vlees te braden. De temperatuur van het braden van wit vlees kan gematigd blijven van het begin tot het einde. Het verloop van het braden kan u nagaan door met een vork op het vlees te drukken. Indien het vlees niet meteen meegeeft is het licht doorbakken (à point). Op het einde van het braden raden we u aan een kwartier te wachten vooraleer het te versnijden. Zo verliest het niet teveel vocht. TIPS BIJ HET GEBRUIK VAN DE TRADITIONELE OVEN Het bakken van taarten De oven minstens 10 minuten vóór her gebruik voorverwarmen, behalve indien het gerecht het anders vereist. Open de ovendeur niet wanneer u gerechten klaarmaakt die moeten rijzen (by, gistdeeg, soufflés. . . ) De aanvoer van koudere lucht zou het gistingsproces stoppen. Om de evolutie von het bakken van de taart te controleren, steekt u een tandenstoker in het deeg. Indien hij er droog uitkomt is de taart voldoende gebakken. Wacht om dit te doen tot minstens 3/4 van de voorziene, voorgeschreven baktijd is verstreken. Houd er over het algemeen ook rekening mee dat: een gerecht dat aan de buitenkant voldoende gebakken is maar onvoldoende binnenin, een langere baktijd noding had maar wel aan een lagere temperatuur. Veel succes en veel kookgenot! 4 3 2 1 FO 0019 Fig. 8 28 KOOK-EN BAKTABEL Type gerecht Temperatuur Niveau Gasfornuis °C Gasoven Baktijd in minuten Taarten in bakvormen met deeg op basis van geklopt eiwit Gemarmerd deeg Driekoningenbrood Aardappeltaart Kruimeldeeg Basisvorm voor garnering Ricotta-taart Confituurtaart Taarten in bakvorm met gistdeeg Brioche Gebakjes Zanddeeg Soezen Schuimgebak Lasagnes Vlees (baktijd per cm. dikte) Gebraad met lange baktijd Gebraad met korte baktijd Gehakballen Gevogelte Ente 1-1/2 - 2 kg Gans 3 kg Gebraden kip Kalkoen 5 kg Wild Haas Bout van ree Bout van hert Groenten Groententerrine Vis Harder Pizza Grill Varkensrib Worsten Gebraden kip Kalfsgebraad aan `t spit 0, 6 kg Kip aan `t spit 175 175 175 2 3 3 60-70 60-70 35-40 200 200 200 3 2 2 15-20 35-40 35-40 200 2 35-40 170 200 140 225 3 3 3 2 10-15 30-40 120 40-50 175 200 200 2 2 2 12-15 10-12 30-40 200 200 200 175 2 2 2 2 120-180 150-210 60-90 240zirca 200 200 175 2 2 2 60-90 90-150 90-180 200 2 40-45 200 240 2 2 40-50 20-25 3 3 2 15-20 20-25 60-70 70-80 60-90 * De telling van het niveau vertrekt van het niveau helemaal onderaan (de bodem van de oven en de vetvanger niet meegerekend). 29 ONDERHOUD Voor elk onderhoud schakelt U eerst het apparaat uit. Onderhoud van het fornuis De druppels saus, sap, fruitsap, ecc. moeten zo vlug mogelijk verwijderd worden met een vochtig doek. Zo niet, zouden ze op de lange duur het blinken van het email doen verdwijnen. Om lichte strepen te doen verdwijnen in het email, gebruikt U een gewoon licht schuurmiddel in poedervorm. Gebruik geen staalwol of messen om incrustatie te verwijderen. Voor de dagelijkse schoonmaak gebruikt U water met reinigingsmiddel of n van de talrijke producten in de handel. Was de geemailleerde roosters met water en reinigingsmiddel; U kan ze ook in afwasmachine plaatsen. Verwijder het bovenste gedeelte van de gaspit en de gasontstekers en was ze heel nauwkeurig met warm water en reinigingsmiddel. [. . . ] De geel/groene aarding mag niet onderbroken worden door de schakelaar. De fasedraad - kastanjekleur (komend van de klem "L" van het fornuisbord) moet altijd verbonden zijn met de fase van het voedingsnet. De voedingskabel moet altijd zo geplaatst worden dat hij over de hele lengte nooit een temperatuur kan bereiken die 50°C hoger is dan de kamertemperatuur. Indien u de voedingskabel vervangt, gebruik dan draad van het type H05RR-F met een sectie aangepast aan de lading. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EK6462/2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EK6462/2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag