Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6408/1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6408/1. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EK6408/1 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6408/1 te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX EK6408/1
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EK6408/1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] In geval van twijfel, vraag raad aan de installateur. Vermijd de installatie van het gasfornuis in de nabijheid van ontvlambare materialen (bvb. . . . ). l l l l l l l l Veiligheid van kinderen l l l Deze apparatuur is ontworpen om gebruikt te worden door volwassenen. Opgelet dat de kinderen zich niet naderen met de bedoeling om er te spelen. [. . . ] En omgekeerd zal een droog gerecht een kortere baktijd nodig hebben maar wel aan een hogere temperatuur. smelt het nodige vet over het lagere deel zal verspreiden. Rood vlees neemt u beter 1 uur vóór het braden uit de koelkast, zo niet zal het bruuske temperatuurverschil het vlees taaier maken. Gebraad, zeker rood vlees, moet niet gezouten worden bij de aanvang van het braden omdat het zout het vocht en het bloed uit het vlees zou halen en het vlees dus zal verhinderen een smakelijk braadkleurtje te krijgen. We raden u aan het gebraad te zouten buiten de oven, even na verloop van de helft van da baktijd. Leg gebraad steeds in een schotel met een lage rand. Een schotel met een hoge rand legt een scherm rond het vlees en verhindert de goede verspreiding en verdeling van de warmte. Vlees kan gebakken worden in ovenvaste schotels of rechtstreeks op het rooster waaronder u de vetvanger plaatst. De ingrediënten van het braadvocht voegt u enkel onmiddellijk aan de schotel wanneer de baktijd kort is, zo niet wacht u tot het laatste half uur van de baktijd. Rood, bloedend vlees begint u te bakken met een constante hitte om vorvolgens de temperatuur te verminderen om het binnenste van het vlees te braden. De temperatuur van het braden van wit vlees kan gematigd blijven van het begin tot het einde. variaties op de aangegeven waarden aan te brengen. Veel succes en veel kookgenot! 4 3 2 1 Fig. 11 FO 0019 27 Kook-en Baktabel Type gerecht Taarten in bakvormen met deeg op basis van geklopt eiwit Gemarmerd deeg Driekoningenbrood Aardappeltaart Kruimeldeeg Basisvorm voor garnering Ricotta-taart Confituurtaart Taarten in bakvorm met gistdeeg Brioche Gebakjes Zanddeeg Soezen Schuimgebak Lasagnes Vlees (baktijd per cm. dikte) Gebraad met lange baktijd Gebraad met korte baktijd Gehakballen Gevogelte Ente 1-1/2 - 2 kg Gans 3 kg Gebraden kip Kalkoen 5 kg Wild Haas Bout van ree Bout van hert Groenten Groententerrine Vis Harder Pizza Grill Varkensrib Worsten Gebraden kip Kalfsgebraad aan t spit 0, 6 kg Kip aan t spit Temperatuur °C* Niveau** Gasfornuis Elektrofornuis Baktijd in minuten 175 175 175 200 200 200 200 170 200 140 225 175 200 200 200 200 200 175 200 200 175 200 200 240 2 3 3 3 2 2 2 3 3 3 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 3 3 2 2 2 2 2 1 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 3 3 2 60-70 60-70 35-40 15-20 35-40 35-40 35-40 10-15 30-40 120 40-50 12-15 10-12 30-40 120-180 150-210 60-90 240zirca 60-90 90-150 90-180 40-45 40-50 20-25 15-20 20-25 60-70 70-80 60-90 *Tabel 1: Benaderende temperaturen voor de verschillende thermostaatstanden 1 140°C 2 150°C 3 160°C 4 180°C 5 200°C 6 220°C 7 240°C 8 MAX ** De telling van het niveau vertrekt van het niveau helemaal onderaan (fig. 11), de bodem van de oven en de vetvanger niet meegerekend. 28 Onderhoud Voor elk onderhoud schakelt U eerst het apparaat uit. Onderhoud van het fornuis De druppels saus, sap, fruitsap, ecc. moeten zo vlug mogelijk verwijderd worden met een vochtig doek. Zo niet, zouden ze op de lange duur het blinken van het email doen verdwijnen. Om lichte strepen te doen verdwijnen in het email, gebruikt U een gewoon licht schuurmiddel in poedervorm. Gebruik geen staalwol of messen om incrustatie te verwijderen. Voor de dagelijkse schoonmaak gebruikt U water met reinigingsmiddel of n van de talrijke producten in de handel. Was de geemailleerde roosters met water en reinigingsmiddel; U kan ze ook in afwasmachine plaatsen. [. . . ] Met een sleutel van 7 de sproeiers losschroeven en wegnemen (fig. 18) en deze vervangen door diegenen die geschikt zijn voor het te gebruiken gas (zie tabel "Technische Gegevens"). De onderdelen weer monteren door de beschreven handelen knop de tegenovergestelde manier te verrichten. Deze branders hebben geen primaire luchtregeling nodig. Minimum regeling branders van de kookplaat Om het minimum te regelen, een vlam aansteken, de knop op de minimim positie brengen, de knop wegnemen (fig. 19) en dan: - in geval van transformatie van aardgas noor LPG gas, het by-pass schroofje van de kranen goed vastschroeven; - in geval van transformatie van LPG gas noor aardgas, het by-pass schroofje ongeveer 1/4 draai losschroeven, totdat men een kleine regelmatige vlam verkrijgt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EK6408/1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EK6408/1 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag