Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6405/2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6405/2. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EK6405/2 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6405/2 te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX EK6405/2
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EK6405/2

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het is gevaarlijk om de kenmerken van deze apparatuur te veranderen of te willen veranderen. In geval van twijfel, vraag raad aan de installateur. Vermijd de installatie van het gasfornuis in de nabijheid van ontvlambare materialen (bvb. Het apparaat moet op de vloer worden geplaatst; hetmag niet op een voetstuk worden gezet. [. . . ] Bovendien worden de bereidingstijden en het energieverbruik tot een minimum beperkt. Gedurende de bereiding kan er stoom ontstaan, die bij het openen van de deur naar buiten komt. Dit verschijnsel is helemaal natuurlijk. Op het moment van het openen van de ovendeur, gedurende de bereidingsfase of aan het einde hiervan, oppassen met de hete lucht die uit de oven komt. Zodra voedsel wordt verwarmd onstaat er stoom die in contact komt met het glas van de ovendeur en vervolgens waterdruppels op het glas vormt. Dit is normaal en wordt niet door een fout in de oven veroorzaakt. Om condensatie te verminderen, de lege oven altijd 10 minuten voorverwarmen. We adviseren deze druppels na ieder gebruik te verwijderen. Opgelet: de kans bestaat, dat bij onzorgvuldig gebruik van de ovendeur vingers beklemd raken. 57 Traditionele bakwijze Gezien de warmte van het plafond en de bodem komt, is het aangewezen om de shcotels in het midden van de oven te plaatsen. Naargelang voor het bakken meer warmte boven of beneden nodig is, plaatst u de schotel op een hoger of een lager niveau. Bakken met hete-lucht De schotels worden verwarmd door een warme luchtstroom voortgebracht door een cirkelvormige onderdeel en ventilator die zich achteraan in de oven bevindt. Zo zal de hitte zich snel en gelijk verspreiden op alle plaatsen van de oven, zodat u verschillende schotels tegelijkertijd op verschillende niveaus van de oven kunt klaarmaken. Bij deze bakwijze worden door het verdwijnen van de luchtvochtigheid en de drogere lucht, de geuren en smaken van de verschillende shotels niet vermengd. Rood, bloedend vlees begint u te bakken met een constante hitte om vorvolgens de temperatuur te verminderen om het binnenste van het vlees te braden. De temperatuur van het braden van wit vlees kan gematigd blijven van het begin tot het einde. Het verloop van het braden kan u nagaan door met een vork op het vlees te drukken. Indien het vlees niet meteen meegeeft is het licht doorbakken (à point). Op het einde van het braden raden we u aan een kwartier te wachten vooraleer het te versnijden. U kan de dienborden warm houden in de oven. U moet die wel op de minimale temperatuur houden. Bakken met de grill Met de grill kan u vooral rood vlees stukken (maar niet te groot) vlees van verschillende grootte bakken; gevogelte snijdt u best in twee en drukt u plat en verder zijn ook vis, bepaalde groenten (by, courgettes, aubergines, tomaat, enz. ), en vlees-, vis- of zeevruchtenbrochetten geschikt voor de grill. Vlees en vis voor de grill oliet u vooraf in en legt u op het rooster; zout het vlees op het einde van het braden; vis daarentegen zout u best aan de binnenkant vóór het bakken; het rooster plaatst u naar wens zo dicht mogelijk of zo ver mogelijk van het grillelement om het bakken te doseren zodat het oppervlak niet verbrandt en het binnenste gedeelte niet rauw blijft. Giet telkens 1 of 2 glazen water op de vetvanger om rookvorming te vermijden door het druppen van jus en vet op de warme plaat. U kan de grill ook gebruiken om te gratineren, brood te toasten of knapperig te maken en bepaalde vruchten zoals bananen, halve pompelmoezen, stukken ananas, appels, enz. Dit fruit mag u echter niet te dicht bij het grillelement plaatsen. De baktijd De baktijden varieren uitraard naargelang de ingrediënten, hun homogeniteit en hun omvang. [. . . ] Deze waarborgvoorwaarden zijn niet van toepassing in geval van professioneel of daarmee gelijk te stellen gebruik. De waarborgprestatie houdt in dat het toestel kosteloos wordt teruggebracht in de toestand die het had voor het defect optrad. Gebrekkige onderdelen worden hersteld of vervangen. Kosteloos vervangen onderdelen worden ons eigendom. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EK6405/2

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EK6405/2 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag