Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6125B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6125B. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EK6125B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EK6125B te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX EK6125B
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EK6125B (526 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EK6125B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] GEDEELTE VOORBEHOUDEN AAN DE GEBRUIKER . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . TECHNISCHE GEGEVENS . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 29 VOORZORGEN VOOR EERSTE GEBRUIK . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 30 BESCHRIJVING VAN HET TOESTEL . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . [. . . ] Hetopwarmen en ontdooien van vooraf bereide schotels gebeurt op de normale kookstand. Invloed van de kookpotten op het kookresultaat A aluminium, aardewerk en vuurvaste schotels het bakken en bruinen langs onder verminderen en het vochtgehalte van de bereiding behouden. Deze materialen zijn aangewezen voor schuimgebak, gratineerschotels en gebraad. B geemailleerde schotels, vertinde schotels, vuurvaste glazen en porseleinen schotels, en extern gekleurde schotels met anti-kleeflaag versterken het bakken en bruinen langs onder en bevorderen het uitdrogen van de gerechten. Deze schotels zijn vooral aangewezen voor taarten, quiches en alle gerechten die zowel onderaan als bovenaan gebruind moeten zijn. Onze tips q De dikte, geleidbaarheid en kleur van de kookpotten beïnvloeden het kookresultaat. Teneinde overmatig spatten tijdens het braden te voorkomen gebruikt men schotels met een hoge rand en met aan het te braden stuk aangepaste afmetingen. Doorprik de huid van gevogelte of worsten met een vork vóór het braden of bakken. Dit voorkomt dat de huid opblaast en openbarst. q q Vaststelling q Wat te doen ?neem een bakvorm type B of zet de vorm een richel lager Tijdens het koken neemt het volume van sommige bereidingen toe. Kies uw kookpotten zo dat de pot slechts voor twee derde gevuld is met het onbereide gerecht. Reserveer uw vuurvaste glazen schotels voor gratins en soufflés. Voeg de vetstoffen slechts korte tijd voor het einde van de kooktijd toe. Een blad aluminiumfolie tussen de schotel en het draagrooster beschermt de bodem ingeval van overkoken. De folie mag niet de volledige oppervlakte van het rooster bedekken. Plaats nooit aluminiumfolie in direct contact met de bodem van de oven daar dit de email aantast. Tijdens het gebruik van de oven moet het deksel opengeklapt zijn. Bovenkant te bleek niet genoeg gebakken q q Bovenkant te donker te lank gebakken neem een bakvorm type A of zet de vorm een richel hoger q 38 5. 3 Bereidingen met de grill Het grillen gebeurt door middel van stralingswarmte. Enkel het bovenste verwarmingselement wordt warm. Deze methode wordt gebruikt voor vleessoorten die sappig blijven (varkenvlees, worsten . . . ), om toast te bruinen of vooraf bereide liefst warme schotels van een korstje te voorzien (gratineerschotels). Alle bereidingen met de grill moeten gebeuren onder uw toezicht met de ovendeur in de halfopen stand, aangebracht beschermingsrooster en met opengeklapt deksel. 4 3 Grillades q Maak het te grillen stuk klaar en olie het lichtjes in langs beide kanten. Leg het stuk direct op het draagrooster. Zet de oven/grill keuzeknop in de grillstand . 1 q q q q Schuif de vetvanger in de geleidingsrails van het draagrooster. Schuif het draagrooster met vetvanger in richel 3 of 4, afhankelijk van de dikte van het te grillen stuk. Gebruik richel 4 voor dunne stukken (toasts, varkenslapjes, worsten, kleine vissoorten. . . ). [. . . ] Zet de bedieningsknoppen in de minimum sta. Verwijder alle bedieningknoppen (Afb. 4). Verwijder de twee schroevel onderaan het bedieningspaneel. De regelschroef voor de kleine vlam van iedere brander bevindt zich op het kraanlichaam (Afb. 5). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EK6125B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EK6125B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag