Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHF6140FOK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHF6140FOK. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EHF6140FOK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHF6140FOK te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EHF6140FOK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2024 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EHF6140FOK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Reiniging en onderhoud mag niet worden uitgevoerd door kinderen zonder toezicht. 2 Algemene veiligheid • Het apparaat en de toegankelijke onderdelen ervan worden heet tijdens gebruik. € Bedien het apparaat niet met een externe timer of een apart afstandbedieningssysteem. [. . . ] € De dampen die hete olie afgeeft kunnen spontane ontbranding veroorzaken. € Gebruikte olie die voedselresten bevat kan brand veroorzaken bij een lagere temperatuur dan olie die voor de eerste keer wordt gebruikt. € Plaats geen ontvlambare producten of items die vochtig zijn door ontvlambare producten in, bij of op het apparaat. € Pannen van gietijzer, aluminium of met beschadigde bodems kunnen krassen veroorzaken in het glaskeramiek. Til deze voorwerpen altijd op als u ze moet verplaatsen op het kookoppervlak. Gevaar op letsel, brandwonden of elektrische schokken • Gebruik dit apparaat in een huishoudelijke omgeving. € Bedien het apparaat niet met natte handen of als het contact maakt met water. 2 Restwarmte-indicatie De restwarmte-indicator geeft aan wanneer een kookzone heet is. 1 Kookgerei Informatie over het kookgerei • De bodem van het kookgerei moet zo dik en vlak mogelijk zijn. € Kookgerei gemaakt van geëmailleerd staal of met aluminium of kopperen bodems, kunnen tot verkleuringen leiden van de glazen keramische kookplaat. € Schakel voor het einde van de bereidingstijd de kookzones uit, om gebruik te maken van de restwarmte. 3 Voorbeelden van kooktoepassingen De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. 2 Energie besparen Energie besparen • Doe indien mogelijk altijd een deksel op de pan. 1-3 Voor het maken van Hollandaise saus en om boter, chocolade en gelatine te laten smelten. Voor het bereiden van grotere hoeveelheden voedsel, stoofschotels en soepen. 1-3 4-6 Met deksel bereiden Voeg minimaal twee keer zoveel vloeistof toe dan rijst. [. . . ] Gooi apparaten niet weg gemarkeerd met het symbool met het huishoudelijk afval. Breng het product naar het milieustation bij u in de buurt of neem contact op met de gemeente. 3 Kochstufe Drehen Sie den Knopf im Uhrzeigersinn, um die Kochzone einzuschalten und die Kochstufe zu erhöhen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EHF6140FOK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EHF6140FOK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag