Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHF3920

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHF3920. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EHF3920 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHF3920 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EHF3920 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2116 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EHF3920 (958 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EHF3920

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Reiniging en onderhoud mag niet worden uitgevoerd door kinderen zonder toezicht. 2 Algemene veiligheid • Het apparaat en de toegankelijke onderdelen ervan worden heet tijdens gebruik. € Bedien het apparaat niet met een externe timer of een apart afstandbedieningssysteem. [. . . ] Gevaar op letsel, brandwonden of elektrische schokken • Gebruik dit apparaat in een huishoudelijke omgeving. € Bedien het apparaat niet met een externe timer of een apart afstandbedieningssysteem. € Bedien het apparaat niet met natte handen of als het contact maakt met water. Wanneer een kookzone werkt, maakt hij gedurende korte tijd een zoemend geluid. Dit is kenmerkend voor alle glaskeramische kookzones en betekent niet dat het apparaat niet correct werkt. Het controlelampje gaat branden als een of beide kookzones wordt ingeschakeld, en blijft branden tot de kookzones worden uitgeschakeld. 1 Voordat u het apparaat voor de eerste keer gebruikt Plaats op alle kookzones een pan die met een beetje water is gevuld. Stel de hoogste stand in en laat het apparaat ongeveer 10 minuten werken totdat het water in de pan kookt. NEDERLANDS 7 Nadien reinigt u het apparaat met een zachte doek die in warm water is gedrenkt. 2 Kookwekkerprogramma Gebruik de timer voor het instellen van de afteltijd voor een kookplaat. Draai de knop voor de wekker (zie "Productbeschrijving") zover als mogelijk. Draai de knop vervolgens terug en stel hem in op de benodigde tijdsduur. Nadat de tijdsduur is verlopen, klinkt het geluid enige tijd en het apparaat wordt uitgeschakeld. Draai de knop voor de wekker (zie "Productbeschrijving") zover als mogelijk. Draai de knop vervolgens terug en stel hem in op de benodigde tijdsduur. Om het apparaat op de handmatige bediening in te stellen, draait u de knop voor de wekker naar . 1 Kookgerei De bodem van het kookgerei moet zo dik en vlak mogelijk zijn. 2 Energie besparen • Plaats, indien mogelijk, altijd een deksel op het kookgerei. [. . . ] Zorg ervoor dat de doorsnede van het snoer geschikt is voor het voltage en de bedrijfstemperatuur. De geel/groene aardedraad moet ongeveer 2 cm langer zijn dan de bruine (of zwarte) fasedraad. 2 Aansluiting aan het elektriciteitsnet • Zorg er voor dat het aangegeven voltage en het type stroom op het typeplatje overeenkomen met het voltage en stroomtype van uw lokale stroomleverancier. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EHF3920

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EHF3920 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag