Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHF3320FOK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHF3320FOK. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EHF3320FOK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHF3320FOK te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EHF3320FOK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9056 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EHF3320FOK (2608 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EHF3320FOK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] € Reiniging en onderhoud mag niet worden uitgevoerd door kinderen zonder toezicht. 2 Algemene veiligheid • Het apparaat en de toegankelijke onderdelen ervan worden heet tijdens gebruik. € Bedien het apparaat niet met een externe timer of een apart afstandbedieningssysteem. [. . . ] € Pannen van gietijzer, aluminium of met beschadigde bodems kunnen krassen veroorzaken in het glas of glaskeramiek. Til deze voorwerpen altijd op als u ze moet verplaatsen op het kookoppervlak. € Bedien het apparaat niet met natte handen of als het contact maakt met water. 2 Automatische uitschakeling De functie schakelt het apparaat automatisch uit als: • Alle kookzones uitgeschakeld zijn ( 4. 1 In- en uitschakeling Raak 1 seconde aan om het apparaat in– of uit te schakelen. € U de kookstand niet instelt nadat u het apparaat hebt ingeschakeld. € U iets hebt gemorst of iets langer dan 10 seconden op het bedieningspaneel 8 www. € De verhouding tussen warmte-instelling en tijden van de automatische uitschakelingsfunctie: • , — 6 uur • • • — 5 uur — 4 uur — 1, 5 uur 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 4. Gebruik de timer met aftelfunctie om in te stellen hoe lang de kookzone deze keer wordt gebruikt. u kunt de kookstand vóór of na het instellen van de timer selecteren. € De kookzone instellen:raak herhaaldelijk aan totdat het controlelampje van een benodigde kookzone aan gaat. € De timer in- of uitschakelen: raak of van de timer aan om de tijd in te stellen ( 00 - 99 minuten). Als het lampje van de kookzone langzamer gaat knipperen, wordt de tijd afgeteld. € De timer uitschakelen: stel de kooken raak aan om de tizone in met mer uit te schakelen. Het indicateer de kookzone met tielampje van de kookzone gaat sneller knipperen. Als de tijd verstreken is, klinkt er een geluidssignaal en knippert 00 . [. . . ] PROBLEEMOPLOSSING Probleem U kunt het apparaat niet inschakelen of bedienen. Mogelijke oorzaak Het apparaat is niet aangesloten op een stopcontact of is niet goed geïnstalleerd. Oplossing Controleer of het apparaat goed is aangesloten op het stopcontact (zie aansluitdiagram). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EHF3320FOK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EHF3320FOK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag