Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHD80240P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHD80240P. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EHD80240P handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHD80240P te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EHD80240P : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (9486 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EHD80240P (9561 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EHD80240P

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruikers met geïmplanteerde pacemakers moeten hun bovenlichaam op een afstand van ten minste 30 cm van ingeschakelde inductiekookzones houden. Plaats geen brandbare vloeistoffen, licht ontvlambare materialen of voorwerpen die kunnen smelten (bijv. Voorkom contact tussen elektrische verbindingen en het apparaat of heet kookgerei. [. . . ] U een of meer sensorvelden door voorwerpen hebt bedekt (een pan, doeken, enz. Temperatuurinstelling Wordt uitgeschakeld na 1-2 6 uur 3-4 5 uur Klinken totdat u het voorwerp hebt weggenomen. Voordat u de kookplaat opnieuw gebruikt moet de kookzone zijn afgekoeld. U hebt een kookzone niet uitgeschakeld of hebt de kookstand niet gewijzigd. 5 4 uur 6-9 1, 5 uur Daarna schakelt de inductiekookzone automatisch terug naar de hoogste kookstand , aan om in te schakelen. De automatische opwarmfunctie De automatische opwarmfunctie stelt gedurende enige tijd de hoogste temperatuur in en verlaagt deze daarna tot het vereiste niveau. De duur van de automatische opwarmfunctie past zich aan verschillende temperatuurinstellingen aan. Het vermogensbeheer verdeelt het vermogen tussen twee kookzones die een paar vormen (zie afbeelding). De Powerfunctie verhoogt het vermogen tot het maximale niveau voor de ene kookzone van het paar, en verlaagt het vermogen in de tweede kookzone automatisch naar een lager niveau. Timer gebruiken Timer met aftelfunctie Gebruik de timer met aftelfunctie om in te stellen hoe lang de kookzone wordt gebruikt voor één kooksessie. U kunt de temperatuur instellen voordat of nadat u de timer hebt ingesteld. Kookzone selecteren: raak net zo vaak aan tot het lampje van de gewenste kookzone gaat branden. De timer met aftelfunctie starten: van de timer aan om de tijd in te Raak stellen ( 00 - 99 minuten). Wanneer het lampje van de kookzone langzamer gaat knipperen, telt de tijd terug. De timer met aftelfunctie wijzigen: selecteer de kookzone met raak of aan . De powerfunctie in- en uitschakelen De powerfunctie zorgt voor extra vermogen naar de inductiekookzones. [. . . ] de verwarmingstijdreductie wordt bepaald door het kookniveau en de kooktijd. Voorbeelden van kooktoepassingen De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. Stollen: luchtige omeletten, gebakken ei- 10-40 eren min Zachtjes aan de kook brengen van rijst 25-50 en gerechten op melkbasis Reeds berei- min de gerechten opwarmen Groenten stomen, vis smoren vlees Aardappelen stomen Bereiden van grotere hoeveelheden voedsel, stoofschotels en soepen 20-45 min 20-60 min 60-150 min Met deksel bereiden Voeg minstens tweemaal zoveel vloeistof toe als rijst, melkgerechten tijdens het bereiden tussendoor roeren Voeg een paar eetlepels vocht toe Gebruik max. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EHD80240P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EHD80240P zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag