Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHC660X 78L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHC660X 78L. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EHC660X 78L handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EHC660X 78L te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EHC660X 78L : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (135 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX EHC660X 78L (136 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EHC660X 78L

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Aanwijzingen om beschadiging van het apparaat te voorkomen. 22 Inhoud Gebruiksaanwijzing . . 23 Gebruiksaanwijzing 1 Veiligheidsvoorschriften 3 Neembijdeze aanwijzingen hetacht, omdat anin ders eventuele schade recht op garanvolgende EG-richtlijnen: ­ 73/23/EEG van 19. 02. 1973 Laagspanningsrichtlijn ­ 89/336/EEG van 03. 05. 1989 EMC-richtlijn inclusief aangepaste richtlijn 92/31/EEG ­ 93/68/EEG van 22. 07. 93 CE-markeringsrichtlijn Veiligheid tijdens het gebruik · Verwijder stickers en folies van het glaskeramiek. · Wanneer u onoplettend bent tijdens het werken met het apparaat, bestaat er risico op verbranding. [. . . ] Restwarmte kan worden gebruikt voor het smelten en warm houden van gerechten. 25 Bediening van de kookplaat U bedient het apparaat met de kookzoneschakelaars van het combi-apparaat. De bediening en functie van de kookzoneschakelaars zijn beschreven in de gebruiksaanwijzing van het combi-apparaat. Daar wordt ook het in- en uitschakelen van de buitenste verwarmingscircuits beschreven. Dat is een eigenschap van alle glaskeramische kookzones en heeft geen negatieve invloed op het functioneren of de levensduur van het apparaat. 3 Bij het inschakelen van een kookzone kan Tips voor koken en braden Pannen · Goede pannen herkent u aan de panbodem. · Pannen van email of met een aluminium of koperen bodem kunnen verkleuringen op het glaskeramische vlak achterlaten. Deze verkleuringen kunnen slechts met moeite of helemaal niet meer worden verwijderd. Energiebesparing 2 2 2 2 Plaats de pan al voor het inschakelen op de kookzone. Sluit pannen, indien mogelijk, altijd af met een deksel. Schakel de kookzones al voor het einde van de kooktijd uit, om gebruik te maken van de restwarmte. De grootte van de panbodem moet overeenkomen met de grootte van de kookzone. 26 Reiniging en onderhoud 1 Voorzichtig!Verwijder resten met van schoonmaakmiddelen beschadigen het water en handafwasmiddel. Schoonmaken met water en handafwasmiddel. Reinig het apparaat na ieder gebruik 1. Maak het apparaat schoon met een vochtige doek en een klein beetje handafwasmiddel. Wrijf het apparaat droog met een schone doek. Verwijder verontreinigingen 1. Verwijder verontreinigingen door de schraper over het oppervlak te laten glijden. Maak het apparaat schoon met een vochtige doek en een klein beetje handafwasmiddel. [. . . ] Openklappende deuren en openspringende ramen kunnen anders het kookgerei van de kookplaat stoten. 1 WAARSCHUWING!· Veiligheidsvoorschriften van de elektrotechniek in acht nemen. · De nominale spanning van de gecombineerde apparaten moet overeenstemmen. 1 LET OP! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EHC660X 78L

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EHC660X 78L zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag