Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EFP6426

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EFP6426. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EFP6426 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EFP6426 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EFP6426 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (184 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EFP6426

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Altijd voor een goede ventilatie van de ruimte zorgen als de wasemkap tegelijkertijd wordt gebruikt met andere apparaten die gas en andere brandstoffen toepassen. De gezogen lucht mag niet afgevoerd worden in een leiding die gebruikt wordt voor de afvoer van rook van apparaten die gas of andere brandstoffen toepassen. Het gebruik van open vlammen is schadelijk voor de filters en kan brand veroorzaken, daarom moet het absoluut vermeden worden. [. . . ] Om de beste resultaten te bereiken gebruikt u een lage stand voor normaal gebruik en een hogere stand als de hoeveelheid damp toeneemt. Zo creëert u in het vertrek een onderdruk die het afzuigen van de dampen bevordert. Nadat u klaar bent met koken laat u de kap nog circa 15 minuten lang ingeschakeld, of totdat alle vervelende luchtjes zijn verdwenen. De bedieningsknoppen bevinden zich in de rechter bovenhoek: Wordt bovendien gebruikt om één Motorschakelaar. Met het uittrekbare dampscherm kunt u de ventilator in- en uitschakelen. De kap wordt automatisch ingeschakeld als u het dampscherm naar buiten trekt (als u reeds een vermogen heeft gekozen met de motorschakelaar). Koppel voor ieder onderhoud eerst de afzuigkap af van het elektriciteitsnet. metalen vetfilters · De metalen vetfilters hebben de taak om de vetdeeltjes die bij het koken ontstaan, op te zuigen en worden altijd, d. Zowel bij gebruik als afzuigkap als bij gebruik als recirculatiekap, gebruikt. De metalen vetfilters moeten elke 4 weken worden gedemonteerd en in de afwasautomaat of met de hand worden schoongemaakt. Demonteren Demonteren van de metalen vetfilters Schuif de vergrendeling van de metalen vetfilters eerst naar achteren en trek de cassette dan naar beneden. 1 uur in heet water met een vetoplossend schoonmaakmiddel weken en daarna met heet water afspoelen. Reinigen Machinaal reinigen van de metalen vetfilters kan tot lichte verkleuringen leiden, die echter geen invloed op de werking hebben. Het koolfilter moet worden gebruikt, als het apparaat als recirculatiekap wordt gebruikt. Daarvoor is een origineel koolfilter nodig (zie "Extra leverbare accessoires"). Bij normaal gebruik dient men het koolfilter elke twee maanden te reinigen. [. . . ] Voor de installatie van de kap Maak de gaten op de bovenkant van het meubel voor het afvoeren van de rookgassen en voor het doorvoeren van de elektrische kabel. Gebruik als afzuigkap Installeer de bijgeleverde flens op de afvoeropening (bajonetbevestiging) en maak hieraan een afvoerbuis vast, die voldoet aan de geldende normen, met een geschikte diameter. Keukenmeubel met bovenzijde Installeer de bijgeleverde flens op de afvoeropening (bajonetbevestiging) en maak hieraan een afvoerbuis vast, die voldoet aan de geldende normen, met een geschikte diameter. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EFP6426

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EFP6426 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag