Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEWA7600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEWA7600. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EEWA7600 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEWA7600 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EEWA7600 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6436 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EEWA7600

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Drücken Sie die Tasten für die Temperatureinstellung, um die gewünschte Temperatur einzustellen. BG CS DA DE EE EN ES FI FR HR HU IT LT LV NL NO • • • • • ‘ • • It Leggere attentamente le seguenti istruzioni prima di utilizzare l’apparecchio per la prima volta. [. . . ] De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke schade vanwege oneigenlijk of onjuist gebruik. Spoel de binnenkant van de waterkoker uit en veeg de buitenkant van de waterkoker met een vochtige doek schoon voor het eerste gebruik. Ekrane bus rodomas „0“, kol temperatūra pasieks 40 laipsnių ir tada bus rodoma esama temperatūra. Vul de koker met minimaal 0, 5 L om te zorgen dat de aangegeven temperatuur op de display betrouwbaar is. Aanbevolen temperaturen: 50-60 °C voor babyvoeding 80 °C voor fijne theesoorten (groen/ wit) 90 °C voor oploskoffie of -soep 100 °C voor perfecte zwarte thee 5. De display geeft “0” aan totdat de temperatuur de 40 °C bereikt en geeft vervolgens de actuele temperatuur aan. Zodra de geselecteerde temperatuur is bereikt, wordt de koker automatisch uitgeschakeld. Voor het koken en vervolgens op de geselecteerde temperatuur warmhouden van water: 1. Trek altijd de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat reinigt. U mag de waterkoker of voet nooit afspoelen onder de kraan of onderdompelen in water. [. . . ] Als u ervoor zorgt dat u dit product op de juiste wijze weggooit, helpt u om mogelijk negatieve gevolgen voor het milieu en de volksgezondheid te voorkomen, die kunnen worden veroorzaakt door het onjuist verwijderen van dit product. Neem voor meer informatie over de recycling van dit product contact op met uw gemeente, het afvalbedrijf of de winkel waar u het product hebt aangeschaft. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EEWA7600

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EEWA7600 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag