Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEG100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEG100. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EEG100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEG100 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EEG100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4725 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EEG100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BG CS DA DE EE EN ES FI FR HR HU IT LT LV NL NO • • • • • It Leggere attentamente le seguenti istruzioni prima di utilizzare l’apparecchio per la prima volta. [. . . ] Wees voorzichtig bij het in elkaar zetten, uit elkaar halen na gebruik en bij de reiniging. € • • • • • Dit apparaat mag slechts 60 seconden worden gebruikt. Overschrijd nooit het maximale vulvolume dat op de apparaten wordt aangegeven. dit apparaat is bedoeld om droge waren te verwerken , zoals koffiebonen , kruiden of specerijen. De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke schade vanwege oneigenlijk of onjuist gebruik. Voordat u uw maler voor de eerste keer gebruikt, dient u het reservoir uit roestvrij staal, de messen en het deksel met een vochtige doek schoonwrijven. Verwijder het deksel en vul de kom uit roestvrij staal met koffiebonen, droge kruiden of specerijen. Houd het apparaat in een hand en zorg dat het deksel goed gesloten is. [. . . ] Neem voor meer informatie over de recycling van dit product contact op met uw gemeente, het afvalbedrijf of de winkel waar u het product hebt aangeschaft. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EEG100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EEG100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag