Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEA265

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEA265. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EEA265 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEA265 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EEA265 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4954 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EEA265

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • Het apparaat en de toebehoren worden heet tijdens de bediening. Laat het apparaat eerst even afkoelen voordat u het reinigt of opbergt. € Het netsnoer mag niet in contact komen met een van de hete onderdelen van het apparaat. [. . . ] Druk op de knop voor een kopje of twee kopjes en houd de knop ingedrukt. Als de gewenste hoeveelheid koffie is bereikt, drukt u nogmaals op de knop om het apparaat te stoppen. Als u de geprogrammeerde hoeveelheid de volgende keer wilt gebruiken, drukt u eenmaal op de knop. Drücken Sie die Dampftaste und warten Sie, bis die Dampftemperaturanzeige nicht mehr blinkt, sondern ständig leuchtet. Tauchen Sie die Dampfdüse in ein hitzebeständiges Gefäß mit Milch oder der Flüssigkeit, die Sie erhitzen möchten. Druk op de stoomknop en wacht totdat het indicatielampje voor de stoomtemperatuur niet meer knippert en constant brandt. Dompel het stoommondstuk onder in een hittebestendige kan met melk of andere vloeistof die u wilt verwarmen. Die Maschine wechselt nach der Dampfbenutzung automatisch wieder in die Betriebsart zur Kaffeezubereitung. Druk opnieuw op de stoomknop om de stoomfunctie te activeren en druk nogmaals op de knop om de stoomfunctie te stoppen. Nadat u stoom hebt gebruikt, keert het apparaat automatisch terug in de koffiestand. Für heißes Wasser stellen Sie ein Gefäß unter die Dampfdüse und drücken Sie die Heißwasser-Taste. Voor heet water plaatst u een kan onder het stoommondstuk en drukt u op de heetwaterknop. Wenn die Füllanzeige über dem Abtropfgitter sichtbar ist, muss die Tropfwanne geleert werden. Als de niveau-indicatie zichtbaar is boven het druppelrooster, moet de opvangbak worden geleegd. Til het druppelrooster uit het apparaat, leeg de opvangbak, spoel deze om en droog deze af. Om redenen van hygiëne raden we aan om dit regelmatig te doen, zelfs als de niveauindicatie niet zichtbaar is boven het druppelrooster. [. . . ] De temperatuurzekering onderbreekt de werking van het apparaat als het apparaat te lang achtereen wordt gebruikt of als de pomp zonder water komt te staan. Als het apparaat nog steeds niet werkt, neemt u contact op met onze klantenserviceafdeling. Detaillierte Informationen zum Recyceln des Produkts bietet die Gemeinde, die Müllentsorgung oder der Händler, bei dem das Produkt gekauft wurde. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EEA265

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EEA265 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag