Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEA255

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEA255. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EEA255 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EEA255 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EEA255 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (18099 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EEA255

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • Het apparaat en de toebehoren worden heet tijdens de bediening. Laat het apparaat eerst even afkoelen voordat u het reinigt of opbergt. € Het netsnoer mag niet in contact komen met een van de hete onderdelen van het apparaat. [. . . ] Vouw de vingerbescherming naar voren en verwijder het gebruikte koffiedik uit het filter. Drücken Sie die Dampftaste und warten Sie, bis die Dampftemperaturanzeige nicht mehr blinkt, sondern ständig leuchtet. Beweeg de kan met ronddraaiende bewegingen, maar zorg ervoor dat de pijp de bodem niet raakt. Om het stomen te stoppen, zet u de keuzeknop op indien u de juiste hoeveelheid schuim heeft. Druk op de stoomknop en wacht totdat het indicatielampje voor de stoomtemperatuur niet meer knippert en constant brandt. Zet een kommetje onder het stoommondstuk en draai de keuzeknop terug in de stand gedurende een paar seconden. Hiermee wordt resterend heet water of resterende melk uit het mondstuk verwijderd. Als u opnieuw koffie wilt zetten, drukt u nog eenmaal op de stoomknop (het lampje gaat uit) en draait u de keuzeknop in de stand . Voor heet water zet u een kopje onder het stoommondstuk en draait u de keuzeknop in de stand . Wenn die Füllanzeige über dem Abtropfgitter sichtbar ist, muss die Tropfwanne geleert werden. Als de niveau-indicatie zichtbaar is boven het druppelrooster, moet de opvangbak worden geleegd. Til het druppelrooster uit het apparaat, leeg de opvangbak, spoel deze om en droog deze af. Om redenen van hygiëne raden we aan om dit regelmatig te doen, zelfs als de niveauindicatie niet zichtbaar is boven het druppelrooster. Veeg alle oppervlakken aan de buitenkant schoon met een vochtige doek. Als de filters verstopt zijn, koppel ze los met een muntstuk en maak ze schoon. Til het waterreservoir uit het apparaat en spoel het af met stromend water. [. . . ] € Stel de keuzeknop in op “0” en haal de stekker uit het stopcontact. Als het apparaat nog steeds niet werkt, neemt u contact op met onze klantenserviceafdeling. Taillierte Informationen zum Recyceln des Produkts bietet die Gemeinde, die Müllentsorgung oder der Händler, bei dem das Produkt gekauft wurde. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EEA255

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EEA255 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag