Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EAT8100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EAT8100. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX EAT8100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX EAT8100 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX EAT8100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1800 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX EAT8100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit het apparaat aan op een correct geïnstalleerd en geaard stopcontact. Haal altijd de stekker uit het stopcontact als het apparaat niet in gebruik is. Haal vóór het reinigen of bij een storing altijd eerst de stekker uit het stopcontact! [. . . ] Berg het apparaat niet op en bedek het niet voordat het volledig is afgekoeld. Houd verpakkingsmateriaal zoals plastic zakken en dergelijke altijd buiten bereik van kinderen. Houd toezicht op kinderen en zorg dat ze niet met het apparaat spelen. Voorafgaande aan het eerste gebruik 0 Verwijder voordat u het apparaat voor de eerste keer gaat gebruiken al het verpakkingsmateriaal en neem de behuizing met een vochtige doek af en droog deze weer. 0 Plaats het apparaat om het ontstaan van nare luchtjes te voorkomen in de buurt van een open raam en laat het zonder brood een paar keer op de maximale bruiningsinstelling werken. Veiligheid tijdens het gebruik Zet het apparaat altijd op een vlakke, waterpas gestelde ondergrond. Plaats geen voorwerpen zoals toast, brood of iets dergelijks bovenop de broodrooster tijdens gebruik. Door de extra brede en diepe broodsleuven kunt u een grote verscheidenheid aan broodsoorten roosteren, ongeacht de dikte. Of u nu dik of dun brood roostert, het brood zal altijd in het midden van de sleuf worden gehouden voor gelijkmatig roosteren. De extra bevroren instelling is voor het roosteren van bevroren brood. Met de functie voor opnieuw opwarmen kunt u reeds geroosterd brood weer opwarmen, zodat het warm en krokant blijft. Bij gebruik van de functie voor opnieuw opwarmen hoeft u niet de instelling van de bruiningsregelaar (Fig. Als het brood weer is opgewarmd, schakelt de broodrooster automatisch uit en komt de toast omhoog. Wij raden u aan de instelling zodanig te kiezen, dat het brood een 'goudbruine' of 'lichtbruine' kleur krijgt. [. . . ] Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwijderd, voorkomt u mogelijk voor mens en milieu negatieve gevolgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbehandeling. Voor meer details in verband met het recyclen van dit product, neemt u het best contact op met de gemeentelijke instanties, het bedrijf of de dienst belast met de verwijdering van huishoudafval of de winkel waar u het product hebt gekocht. Haal hiervoor de stekker van het apparaat uit het stopcontact, houd het apparaat ondersteboven boven de gootsteen en schud voorzichtig alle kruimels eruit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX EAT8100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX EAT8100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag