Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E6000-W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E6000-W. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX E6000-W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E6000-W te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX E6000-W
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX E6000-W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE E 6000 De omschakelbare elektrische inbouwfornuis Gebruiksaanwijzing COMPETENCE MADE IN GERMANY Geachte klant, lees deze gebruiksaanwijzing a. u. b. Lees in ieder geval hoofdstuk "Veiligheid" op de eerste pagina's. Bewaar deze gebruikersinformatie om later te kunnen naslaan. Geef deze aan eventuele volgende eigenaren van het apparaat door. [. . . ] · Taarten in vormen steeds in het midden van het rooster neerzetten. U kunt met Solo-Hetelucht S of Boven-/Onderwarmte O ook twee vormen tegelijkertijd bakken. Zet de vormen in dat geval naast elkaar op het rooster. De baktijd wordt hierdoor maar heel weinig langer. Aanwijzingen bij de baktabellen In de tabellen staan voor een keur aan gerechten de daarvoor benodigde temperatuurgegevens, gaartijden en inzetniveaus. · Temperatuur en baktijden zijn globaal aangegeven, omdat deze afhangen van de samenstelling van het deeg, de hoeveelheid en de bakvorm. · Bij het bakken van meerdere taarten op bakplaten of in vormen kan de baktijd 10-15 minuten langer duren. pizza's, vruchtentaarten) moeten maximaal op twee niveaus toebereid worden. · Wij raden aan de eerste keer de laagste temperatuurwaarde in te stellen en pas indien nodig, bijv. als een sterkere bruinering gewenst is of de baktijd te lang duurt, een hogere temperatuur te kiezen. · Oriënteer u aan een gelijksoortige gebak, als u voor uw eigen recept geen concrete gegevens kunt vinden. · Hoogteverschillen van de bakwaren kunnen bij het begin van het bakken tot verschillende bruineringen leiden. Verander in dat geval echter niet de temperatuurinstelling. Deze kleurverschillen trekken in de loop van het bakken bij. 2 Schakel de oven 10-15 minuten voor het einde van de baktijd uit om de nawarmte te gebruiken. Als niets anders vermeld staat, gelden de tabellen voor het plaatsen in een koude oven. 26 Gebruiksaanwijzing Tabel bakken Bakken op één niveau Soort gebak Solo-Hetelucht S Inzetniveau van boven Gebak in vormen Tulband Zandtaart Biscuittaart Taartbodem zandtaartdeeg Taartbodem roerdeeg Dichte appeltaart Pikante taart (bijv. quiche Lorraine) Kaastaart Gebak op bakplaat Gistvlecht-/-krans Kerstbrood Brood (roggebrood) eerst . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . dan Roomsoezen/tompoezen Biscuitrol Plaatkoeg droog Boter-/suikerkoek, crème/ amandeltaart Fruittaart (op gistdeeg/roerdeeg)2 3. 160-170 . 160-1701 . 180-2001 140-160 160-1701 160-170 150-160 160-1701 150-170 3. 150-160 140-160 150-160 170-180 150-170 150-170 180-200 140-160 5. 160-180 150-170 160-180 190-2101 170-190 170-190 180-200 160-180 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 0:30-1:10 1:00-1:30 Boven-/ Onderwarmte O Inzetniveau van boven Tijd Temperatuur ºC Tempera- Voor beide tuur functies ºC uur:min. 160-1801 0:40-1:00 2501 160-180 190-210 0:20 0:30-1:00 0:15-0:30 180-2001 0:10-0:20 160-180 0:20-0:40 190-2101 0:15-0:30 170-190 0:25-0:50 27 Gebruiksaanwijzing Boven-/ Onderwarmte O Inzetniveau van boven 3. 3. Soort gebak Solo-Hetelucht S Inzetniveau van boven Tijd Temperatuur ºC 160-170 140-160 180-200 200-220 200-220 Tempera- Voor beide tuur functies ºC uur:min. 170-190 160-180 190-2101 230-3001 270-3001 0:40-1:20 0:40-1:20 0:30-1:00 0:10-0:25 0:08-0:15 Fruittaart (op gistdeeg)1 Plaatkoek met tere vulling (bijv. kwark, slagroom etc. ) Pizza (met veel vulling) Pizza (dun) Koek Klein gebak Zandtaartkoekjes Spritsgebak Roerdeegkoekjes Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Klein gistgebak Klein bladerdeeggebak Broodjes 3. [. . . ] 611 899 660 Pizzasteen: h1, 2 x b34, 5 x d34, 5cm E-Nr. 944 189 008 Katalyseset KTU, 4 delig E-Nr. 944 189 017 2 zijstrips, wit voor witte meubelombouw E-Nr. 611 898 700 Onderhoudsmiddel voor roestvrij staal voor alle roestvrijstalen apparaten E-Nr. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX E6000-W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX E6000-W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag