Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E57475-5-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E57475-5-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX E57475-5-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E57475-5-M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX E57475-5-M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (477 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX E57475-5-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geef deze handleiding ook aan een eventuele toekomstige eigenaar van het apparaat. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe apparaat. Inhoud Gebruiksaanwijzing Veiligheidsvoorschriften Beschrijving van het apparaat Totaalaanzicht Bedieningspaneel Uitrusting oven Accessoires oven Voor het in gebruik nemen Dagtijd instellen en wijzigen Voor de eerste keer reinigen Bedienen van de kookzones Kookstand instellen Bedienen van de oven Oven in- en uitschakelen Snelverwarmen Ovenfuncties Hulpstukken plaatsen Grillset Vetfilter plaatsen/verwijderen Klokfuncties Overige functies 3 3 4 4 5 5 6 7 7 8 8 9 10 10 11 12 13 14 14 15 20 Toepassingen, tabellen en tips Kooktabel Bakken Braden Vlak-grilleren Ontdooien Drogen met hetelucht Wecken Reiniging en onderhoud Buitenkant apparaat Oven-binnenruimte Hulpstukken Vetfilter Pyrolytische reiniging Ovenverlichting Ovendeur Ovendeurruit Wat is er aan de hand als . . . Afvalverwerking Service 21 21 22 30 32 33 34 34 35 35 36 36 36 36 37 37 38 40 42 43 1 3 2 In deze gebruiksaanwijzing worden de volgende symbolen gebruikt: Belangrijke informatie over uw persoonlijke veiligheid en informatie over het voorkomen van schade aan het apparaat. Algemene informatie en tips Milieu-informatie Gebruiksaanwijzing 3 Gebruiksaanwijzing 1 Veiligheidsvoorschriften Elektrische veiligheid · Het apparaat mag uitsluitend door een erkend installateur worden aangesloten. [. . . ] De kinderbeveiliging is nu uitgeschakeld en de oven weer klaar voor gebruik. Toepassingen, tabellen en tips 21 3 Automatische uitschakeling van de oven Als de oven na een bepaalde tijd niet wordt uitgeschakeld of wanneer de temperatuur niet wordt veranderd, dan wordt de oven automatisch uitgeschakeld. De oven schakelt automatisch uit bij een oventemperatuur van. 30 - 120°C 120 - 200°C 200 - 250°C 250 - max°C na na na na 12, 5 uur 8, 5 uur 5, 5 uur 3, 0 uur 3 Ingebruikname na automatische uitschakeling Schakel de oven helemaal uit. De automatische uitschakeling wordt opgeheven als de klokfunctie Duur Einde ingesteld is. of Toepassingen, tabellen en tips Kooktabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. KookKookproces stand 0 1 Warm houden Smelten 1-2 Stollen Geschikt voor Nawarmte, uit-stand Warm houden van gare gerechten Hollandaisesaus, smelten van boter, chocolade, gelatine Schuimomelet, bouillon met ei Wellen van rijst en melkgerechten Verhitten van kant-enklaargerechten Stoven van groente, vis Vlees sudderen Naar behoefte 5-25 min. Afdekken Tussendoor omroeren Met deksel bereiden Minimaal dubbele hoeveelheid vloeistof aan de rijst toevoegen, melkgerechten tussendoor roeren Bij groente weinig vocht toevoegen (een paar eetlepels) Duur Aanwijzingen/tips 2-3 Wellen 25-50 min. 3-4 Stomen Stoven 20-45 min. 22 Toepassingen, tabellen en tips KookKookproces stand Geschikt voor Duur Aanwijzingen/tips Weinig vloeistof gebruiken, bijvoorbeeld: max. ¼ l water per 750 g aardappels Tot 3 l vloeistof plus ingrediënten Koken van aardappels 4-5 Koken Koken van grotere hoeveelheden, eenpansgerechten en soep 6-7 Zacht braden Sterk braden 20-60 min. 60-150 min. Schnitzel, cordon bleu, karbonade, gehaktballen, braad- Voortdurend worst, lever, roux, eieren, bakken omelets, oliebollen Aardappel koekjes, lendestukken, steaks, pannenkoeken 5-15 min. per pan Tussendoor keren 7-8 Tussendoor keren 9 Aan de kook brenAan de kook brengen van grotere hoeveelheden water, pasta koken, aangen Aanbraden van vlees (goulash, stoofvlees), frituren van patates frites bra den Frituren 3 1 Wij adviseren om bij het aan de kook brengen of het aanbraden de hoogste kookstand in te stellen en vervolgens gerechten met een langere kooktijd op de gewenste kookstand gaar te laten worden. Brandgevaar! Bakken Ovenfunctie: Hete lucht met ringvormig verwarmingselement onderwarmte of Boven- en Bakvormen · Voor Boven- en onderwarmte zijn vormen van donker metaal en vormen met een coating geschikt. · Voor Hete lucht met ringvormig verwarmingselement zijn ook lichte metaalvormen geschikt. Inzetniveaus · Bakken met Boven- en onderwarmte is op een niveau mogelijk. · Met Hete lucht met ringvormig verwarmingselement kunt u op max. · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. · Alle vleessoorten die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. 3 Aanwijzingen bij de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij adviseren vlees en vis pas vanaf 1 kg in de ovente braden. · Om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen, adviseren wij wat vloeistof in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte na 1/2 - 2/3 van de bereidingstijd keren. · Grote braadstukken en gevogelte gedurende de bereidingstijd meerdere keren met braadvocht begieten. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om gebruik te maken van de nawarmte. Braadservies · Om te braden is ieder hittebestendig servies geschikt (zie opgave fabrikant!). · Grote braadstukken kunt u direct in de braadslede braden of op het rooster met hieronder de braadslede. · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. Op deze manier blijft het vlees sappiger. Toepassingen, tabellen en tips 31 · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. 3 Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. [. . . ] Ovendeur sluiten. Ovendeurruit 3 1 De ovendeur is voorzien van drie achter elkaar aangebrachte ruiten. De ruiten aan de binnenkant zijn afneembaar om ze te kunnen schoonmaken. Verwijderen van de ovendeurruiten alleen bij een uitgehangen deur Let op!Als er kracht wordt uitgeoefend, vooral op de randen van de buitenste glasplaat, kan het glas breken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX E57475-5-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX E57475-5-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag