Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E3151-7

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E3151-7. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX E3151-7 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E3151-7 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX E3151-7 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2223 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX E3151-7

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] E3151-7 Gebruiksaanwijzing Inbouwoven 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] Druk meerdere malen op de keuzetoets tot het gewenste functielampje gaat knipperen. Om de tijd voor de kookwekker in te stellen , Duur of Einde , gebruik " + " of toets " - " indrukken. Als de ingestelde tijdsduur afgelopen is, knippert het functielampje en klinkt er gedurende 2 minuten een geluidssignaal. Met de functies Duur Klokfunctie Tijdstip van de dag Kookwekker en Einde wordt de oven automatisch uitgeschakeld. Toepassing 3. Druk op een willekeurige toets om het geluidssignaal uit te schakelen. Geeft het tijdstip weer. Om het tijdstip van uitschakeling van een ovenfunctie in te stellen. Duur End (Einde) Duur en Einde kunnen tegelijkertijd gebruikt worden, als de oven automatisch inen later uitgeschakeld moet worden. Daarbij stelt u eerst Duur in, en dan Einde . De klokfuncties annuleren 1. Druk meerdere malen op de keuzetoets tot het gewenste functielampje gaat knipperen. Na een paar seconden gaat de klokfunctie uit. Nuttige aanwijzingen en tips Voorbeelden van kooktoepassingen De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. Temperatuurinstelling 1 Gebruik om: Tijdstip Tips Bereide gerechten warmhouden naar be- Afdekken hoefte 10 Nuttige aanwijzingen en tips Temperatuurinstelling 1-2 1-2 2-3 Gebruik om: Tijdstip Tips Hollandaise saus, smelten: boter, chocolade, gelatine Stollen: luchtige omeletten, gebakken eieren 5-25 min 10-40 min Tussendoor mengen Met deksel bereiden Voeg minstens tweemaal zoveel vloeistof toe als rijst, melkgerechten tijdens het bereiden tussendoor roeren Voeg een paar eetlepels vocht toe Gebruik max. Houdt de roertijden aan, in het bijzonder die van huishoudelijke apparaten Stel een hogere oventemperatuur in De baktijd verkorten De baktemperatuur lager instellen en de baktijd verlengen Het deeg gelijkmatig over de bakplaat verdelen Baktemperatuur iets hoger instellen Te veel vocht in het deeg Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Cake wordt niet overal Te hoge baktemperatuur en even bruin te korte baktijd Cake wordt niet overal Geen gelijkmatig mengsel even bruin Gebak wordt niet gaar Te lage temperatuur binnen de aangegeven baktijd Baktabel voor hete lucht Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik". Soort gebak Pizza (dun) 1) Pizza (met veel garnering) Taarten Spinazietaart Quiche lorraine Kwarktaart, rond Kwarktaart op plaat Appeltaart, bedekt Groentetaart Ongedesemd brood Bladerdeegtaart 1) Flammekuchen (pizzaachtig gerecht uit de Elzas) 1) Piroggen (Russische variant op calzone) 1) 1) Oven voorverwarmen 1) Inzetniveau 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180 - 200 180 - 200 180 - 200 160 - 180 170 - 190 140 - 160 140 - 160 150 - 170 160 - 180 250 - 270 160 - 180 250 - 270 Tijd in min 20 - 30 20 - 30 45 - 60 45 - 60 40 - 50 60 - 90 50 - 60 50 - 70 50 - 60 10 - 20 40 - 50 12 - 20 1 180 - 200 15 - 25 Nuttige aanwijzingen en tips 15 Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten Schotel Pastaschotel Lasagne Groentegratin 1) Functieknop van de oven Conventioneel Conventioneel Infratherm Infratherm Conventioneel Conventioneel Infratherm Inzetniveau 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 160-170 180-200 180-200 160-170 Tijd in uren : Minimaal 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 Stokbrood bedekt met smeltkaas 1) Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Kant-en-klaargerechten Gerecht Patates frites 1) Functieknop van de oven Infratherm Inzetniveau 3 Temperatuur °C 200-220 Tijd Zie de instructies van de fabrikant 1) Opmerking: Patates frites tussen door 2 tot 3 keer keren Braden Vetfilter plaatsen tijdens braden!Braadservies · Gebruik hittebestendig servies om te braden (lees de instructies van de fabrikant). · Grote braadstukken kunt u direct in de diepe braadpan braden of op een rooster met boven een braadpan. (Indien aanwezig) · Braad mager vlees in een braadpan met deksel. · Alle soorten vlees, die een korst moeten krijgen, kunt u in de braadschaal zonder deksel braden. · Giet een beetje water op de roosterplaat om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de bereidingstijd) omkeren. · Voor een optimaal resultaat grote braadstukken en gevogelte tijdens de bereiding meermaals met braadvocht begieten. 10 minuten voor het einde van de baktijd uit, om te profiteren van de restwarmte. 16 Nuttige aanwijzingen en tips Rundvlees Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Conventioneel 1 Temperatuur °C 200 - 250 Tijd (u:min) Suddervlees Rosbief of ossenhaas - van binnen rood 1) - binnen roze (medium) - helemaal gaar 1) Oven voorverwarmen 1 - 1, 5 kg 2:00 - 2:30 per cm dikte per cm dikte per cm dikte per cm dikte Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 190 - 200 180 - 190 170 - 180 0:05 - 0:06 0:06 - 0:08 0:08 - 0:10 Varkensvlees Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1 Temperatuur °C 160 - 180 170 - 180 160 - 170 150 - 170 Tijd (u:min) Schouderstuk, nekstuk, hamlap Tussenribstuk, casselerrib Gehakt Varkensribstuk (voorgekookt) 1 - 1, 5 kg 1 - 1, 5 kg 750 g - 1 kg 750 g - 1 kg 1:30 - 2:00 1:00 - 1:30 0:45 - 1:00 1:30 - 2:00 Kalf Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm 1 1 Temperatuur °C 160 - 180 160 - 180 Temperatuur °C 150 - 170 160 - 180 Tijd (u:min) Geroosterd kalfsvlees Kalfsbout 1 kg 1, 5 -2 kg Hoeveelheid 1:30 - 2:00 2:00 - 2:30 Tijd (u:min) Lamsvlees Soort vlees Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm 1 1 Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug 1 - 1, 5 kg 1 - 1, 5 kg 1:15 - 2:00 1:00 - 1:30 Nuttige aanwijzingen en tips Wild Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Conventioneel Conventioneel Conventioneel 3 1 1 Temperatuur °C 220 - 250 210 - 220 200 - 210 17 Tijd (u:min) Hazenrug, hazenbout 1) Reerug, hertenrug Reebout, hertenbout 1) Oven voorverwarmen tot 1 kg 1, 5 - 2 kg 1, 5 - 2 kg 0:25 - 0:40 1:15 - 1:45 1:30 - 2:15 Gevogelte Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 200 - 220 190 - 210 190 - 210 180 - 200 160 - 180 160 - 180 140 - 160 Temperatuur °C 210 - 220 Tijd (u:min) Stukken gevogelte Halve kip Kip, braadkip Eend Gans Kalkoen Kalkoen 200 - 250 g p. p 400 - 500 g p. p 1 - 1, 5 kg 1, 5 - 2 kg 3, 5 - 5 kg 2, 5 - 3, 5 kg 4 - 6 kg Hoeveelheid 0:35 - 0:50 0:35 - 0:50 0:45 - 1:15 1:15 - 1:45 2:30 - 3:30 1:45 - 2:30 2:30 - 4:00 Tijd (u:min) Vis (gestoomd) Soort vlees Functieknop van de Inoven zetniveau Conventioneel 1 Hele vissen 1 - 1, 5 kg 0:45 - 1:15 Grillen Gebruik de grilfunctie altijd met maximale temperatuurinstelling Tijdens het grillen moet de ovendeur altijd gesloten zijn Lege oven met grilfuncties altijd 5 minuten voorverwarmen. · Bakplaat op inzetniveau plaatsen, zoals aangeraden in grilleertabel. · Altijd de pan plaatsen om vet op te vangen op het eerste inzetniveau. Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik". 18 Nuttige aanwijzingen en tips Voedsel om te grillen Burgers Varkenshaas Worstjes Runderhaas, kalfsfilet Runderfilet, rosbief (ca. 1 kg) Geroosterd brood 1) Sandwiches 1) Niet voorverwarmen Inzetniveau 1e kant 4 4 4 4 3 3 3 8 - 10 min. [. . . ] Plaats het afdekglaasje terug. Ovendeur en glasplaten Verwijder de ovendeur om deze te verwijderen. Til de hendels (A) op de twee scharnieren volledig omhoog. A A Onderhoud en reiniging 3. Pak de ovendeur aan de zijkanten met beide handen vast en trek deze onder een opwaartse hoek van de oven weg. Om de deur te installeren volgt u de procedure in omgekeerde volgorde. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX E3151-7

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX E3151-7 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag