JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E3101-6-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX E3101-6-M handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E3101-6-M te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] E3101-6
Gebruiksaanwijzing
Inbouwoven
2
Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen, om te profiteren van de restwarmte. Wanneer u diepgevroren levensmiddelen gebruikt, kunnen de platen in de oven tijdens het bakken torderen. Wanneer de platen afkoelen, verdwijnt de tordering. Houdt de roertijden aan, in het bijzonder die van huishoudelijke apparaten Stel een hogere oventemperatuur in De baktijd verkorten De baktemperatuur lager instellen en de baktijd verlengen Het deeg gelijkmatig over de bakplaat verdelen Baktemperatuur iets hoger instellen
Te veel vocht in het deeg
Te lage baktemperatuur Te lange baktijd
Cake wordt niet overal Te hoge baktemperatuur en even bruin te korte baktijd Cake wordt niet overal Geen gelijkmatig mengsel even bruin Gebak wordt niet gaar Te lage temperatuur binnen de aangegeven baktijd
Braden
Braadservies · Gebruik hittebestendig servies om te braden (lees de instructies van de fabrikant). · Grote braadstukken kunt u direct in de diepe braadpan braden of op een rooster met boven een braadpan. (Indien aanwezig) · Braad mager vlees in een braadpan met deksel. Op die manier blijft het vlees sappiger. · Alle soorten vlees, die een korst moeten krijgen, kunt u in de braadschaal zonder deksel braden. Rundvlees
Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Conventioneel 1 Temperatuur °C 200 - 250 Tijd (u:min)
Suddervlees Rosbief of ossenhaas - van binnen rood 1) - binnen roze (medium)
1 - 1, 5 kg
2:00 - 2:30 per cm dikte
per cm dikte per cm dikte
Infratherm Infratherm
1 1
190 - 200 180 - 190
0:05 - 0:06 0:06 - 0:08
14
Nuttige aanwijzingen en tips
Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm 1 Temperatuur °C 170 - 180 Tijd (u:min)
- helemaal gaar
1) Oven voorverwarmen
per cm dikte
0:08 - 0:10
Varkensvlees
Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1 Temperatuur °C 160 - 180 170 - 180 160 - 170 150 - 170 Tijd (u:min)
Schouderstuk, nekstuk, hamlap Tussenribstuk, casselerrib Gehakt Varkensribstuk (voorgekookt)
1 - 1, 5 kg 1 - 1, 5 kg 750 g - 1 kg 750 g - 1 kg
1:30 - 2:00 1:00 - 1:30 0:45 - 1:00 1:30 - 2:00
Kalf
Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm 1 1 Temperatuur °C 160 - 180 160 - 180 Temperatuur °C 150 - 170 160 - 180 Temperatuur °C 220 - 250 210 - 220 200 - 210 Tijd (u:min)
Geroosterd kalfsvlees Kalfsbout
1 kg 1, 5 -2 kg Hoeveelheid
1:30 - 2:00 2:00 - 2:30 Tijd (u:min)
Lamsvlees
Soort vlees Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm 1 1
Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug
1 - 1, 5 kg 1 - 1, 5 kg Hoeveelheid
1:15 - 2:00 1:00 - 1:30 Tijd (u:min)
Wild
Soort vlees Functieknop van de Inoven zetniveau Conventioneel Conventioneel Conventioneel 3 1 1
Hazenrug, hazenbout 1) Reerug, hertenrug Reebout, hertenbout
1) Oven voorverwarmen
tot 1 kg 1, 5 - 2 kg 1, 5 - 2 kg
0:25 - 0:40 1:15 - 1:45 1:30 - 2:15
Nuttige aanwijzingen en tips Gevogelte
Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 200 - 220 190 - 210 190 - 210 180 - 200 160 - 180 160 - 180 140 - 160 Temperatuur °C 210 - 220
15
Tijd (u:min)
Stukken gevogelte Halve kip Kip, braadkip Eend Gans Kalkoen Kalkoen
200 - 250 g p. p 400 - 500 g p. p 1 - 1, 5 kg 1, 5 - 2 kg 3, 5 - 5 kg 2, 5 - 3, 5 kg 4 - 6 kg Hoeveelheid
0:35 - 0:50 0:35 - 0:50 0:45 - 1:15 1:15 - 1:45 2:30 - 3:30 1:45 - 2:30 2:30 - 4:00 Tijd (u:min)
Vis (gestoomd)
Soort vlees Functieknop van de Inoven zetniveau Conventioneel 1
Hele vissen
1 - 1, 5 kg
0:45 - 1:15
Grillen
Gebruik de grilfunctie altijd met maximale temperatuurinstelling Tijdens het grillen moet de ovendeur altijd gesloten zijn Lege oven met grilfuncties altijd 5 minuten voorverwarmen. · Bakplaat op inzetniveau plaatsen, zoals aangeraden in grilleertabel. · Altijd de pan plaatsen om vet op te vangen op het eerste inzetniveau. · Alleen platte stukken vlees of vis grillen. Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik".
Voedsel om te grillen Burgers Varkenshaas Worstjes Runderhaas, kalfsfilet Runderfilet, rosbief (ca. 1 kg) Inzetniveau 1e kant 4 4 4 4 3 8 - 10 min. 10 - 12 min.
16
Nuttige aanwijzingen en tips
Voedsel om te grillen Geroosterd brood Sandwiches
1) Niet voorverwarmen
1)
Inzetniveau 1e kant 3 3 4 - 6 min. 6 - 8 min.
Tijdstip 2e kant 3 - 5 min. -------
Inmaken
· · · · · · · · Gebruik uitsluitend normale wekglazen van dezelfde afmeting. Gebruik geen wekglazen met een draai- of bajonetsluiting en metalen bakken. Gebruik het eerste inzetniveau vanaf de bodem. Vul alle wekglazen tot hetzelfde niveau en sluit deze correct. Plaats de wekglazen los van elkaar op het rooster. 1/2 liter water op de plaat, zodat er voldoende vocht in de oven ontstaat. [. . . ] Trek de deur naar voor om deze te verwijderen.
3. Houd de glasplaten aan de bovenkant vast en trek deze een voor een omhoog uit de geleiding 4. Om de platen te installeren volgt u de procedure in omgekeerde volgorde. Plaats de kleinste glasplaat eerst, daarna de grotere glasplaten.
Problemen oplossen
Probleem De kookzones werken niet De oven wordt niet warm De oven wordt niet warm De oven wordt niet warm De oven wordt niet warm Mogelijke oorzaak De oven is niet ingeschakeld De klok is niet ingesteld De noodzakelijke instellingen ontbreken De zekering in de zekeringenkast is doorgebrand Oplossing Schakel de oven in Stel de klok in Controleer de instellingen Controleer de zekering. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX E3101-6-M
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX E3101-6-M zal dan beginnen.