Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E3050-6-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E3050-6-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX E3050-6-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E3050-6-M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX E3050-6-M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1881 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX E3050-6-M (1878 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX E3050-6-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u alcoholische toevoegingen gebruikt, kan er een licht ontvlambaar alcohol-luchtmengsel ontstaan. · Houd vonken of open vlammen uit de buurt van het apparaat bij het openen van de deur. Er kan brand ontstaan. Veiligheidsmaatregelen bediening Verkleuring van het email in de oven heeft geen ongewenst effect op de werking van het apparaat. · Gebruik het apparaat uitsluitend om de koken, branden en bakken · Houd kabels bij het aansluiten van elektrische apparaten op stopcontacten uit de buurt van de hete ovendeur. [. . . ] · Bij het bakken van gebak op meerdere niveaus kan de baktijd ca. · Als het gebak niet overal even hoog is, wordt het gebak in het begin van het bakproces niet overal even bruin. Houdt de roertijden aan, in het bijzonder die van huishoudelijke apparaten Stel een hogere oventemperatuur in De baktijd verkorten De baktemperatuur lager instellen en de baktijd verlengen Het deeg gelijkmatig over de bakplaat verdelen Baktemperatuur iets hoger instellen Te veel vocht in het deeg Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Cake wordt niet overal Te hoge baktemperatuur en even bruin te korte baktijd Cake wordt niet overal Geen gelijkmatig mengsel even bruin Gebak wordt niet gaar Te lage temperatuur binnen de aangegeven baktijd Baktabel voor hete lucht Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik". Soort gebak Pizza (dun) 1) Pizza (met veel garnering) Taarten Spinazietaart Quiche lorraine Kwarktaart, rond Kwarktaart op plaat Appeltaart, bedekt Groentetaart Ongedesemd brood Bladerdeegtaart 1) Flammekuchen (pizzaachtig gerecht uit de Elzas) 1) Piroggen (Russische variant op calzone) 1) 1) Oven voorverwarmen 1) Inzetniveau 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180 - 200 180 - 200 180 - 200 160 - 180 170 - 190 140 - 160 140 - 160 150 - 170 160 - 180 250 - 270 160 - 180 250 - 270 Tijd in min 20 - 30 20 - 30 45 - 60 45 - 60 40 - 50 60 - 90 50 - 60 50 - 70 50 - 60 10 - 20 40 - 50 12 - 20 1 180 - 200 15 - 25 Nuttige aanwijzingen en tips 13 Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten Schotel Pastaschotel Lasagne Groentegratin 1) Functieknop van de oven Conventioneel Conventioneel Infratherm Infratherm Conventioneel Conventioneel Infratherm Inzetniveau 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 160-170 180-200 180-200 160-170 Tijd in uren : Minimaal 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 Stokbrood bedekt met smeltkaas 1) Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Kant-en-klaargerechten Gerecht Patates frites 1) Functieknop van de oven Infratherm Inzetniveau 3 Temperatuur °C 200-220 Tijd Zie de instructies van de fabrikant 1) Opmerking: Patates frites tussen door 2 tot 3 keer keren Braden Vetfilter plaatsen tijdens braden!Braadservies · Gebruik hittebestendig servies om te braden (lees de instructies van de fabrikant). · Grote braadstukken kunt u direct in de diepe braadpan braden of op een rooster met boven een braadpan. (Indien aanwezig) · Braad mager vlees in een braadpan met deksel. · Alle soorten vlees, die een korst moeten krijgen, kunt u in de braadschaal zonder deksel braden. · Giet een beetje water op de roosterplaat om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de bereidingstijd) omkeren. · Voor een optimaal resultaat grote braadstukken en gevogelte tijdens de bereiding meermaals met braadvocht begieten. 10 minuten voor het einde van de baktijd uit, om te profiteren van de restwarmte. 14 Nuttige aanwijzingen en tips Rundvlees Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Conventioneel 1 Temperatuur °C 200 - 250 Tijd (u:min) Suddervlees Rosbief of ossenhaas - van binnen rood 1) - binnen roze (medium) - helemaal gaar 1) Oven voorverwarmen 1 - 1, 5 kg 2:00 - 2:30 per cm dikte per cm dikte per cm dikte per cm dikte Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 190 - 200 180 - 190 170 - 180 0:05 - 0:06 0:06 - 0:08 0:08 - 0:10 Varkensvlees Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1 Temperatuur °C 160 - 180 170 - 180 160 - 170 150 - 170 Tijd (u:min) Schouderstuk, nekstuk, hamlap Tussenribstuk, casselerrib Gehakt Varkensribstuk (voorgekookt) 1 - 1, 5 kg 1 - 1, 5 kg 750 g - 1 kg 750 g - 1 kg 1:30 - 2:00 1:00 - 1:30 0:45 - 1:00 1:30 - 2:00 Kalf Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm 1 1 Temperatuur °C 160 - 180 160 - 180 Temperatuur °C 150 - 170 160 - 180 Tijd (u:min) Geroosterd kalfsvlees Kalfsbout 1 kg 1, 5 -2 kg Hoeveelheid 1:30 - 2:00 2:00 - 2:30 Tijd (u:min) Lamsvlees Soort vlees Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm 1 1 Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug 1 - 1, 5 kg 1 - 1, 5 kg 1:15 - 2:00 1:00 - 1:30 Nuttige aanwijzingen en tips Wild Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Conventioneel Conventioneel Conventioneel 3 1 1 Temperatuur °C 220 - 250 210 - 220 200 - 210 15 Tijd (u:min) Hazenrug, hazenbout 1) Reerug, hertenrug Reebout, hertenbout 1) Oven voorverwarmen tot 1 kg 1, 5 - 2 kg 1, 5 - 2 kg 0:25 - 0:40 1:15 - 1:45 1:30 - 2:15 Gevogelte Soort vlees Hoeveelheid Functieknop van de Inoven zetniveau Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 200 - 220 190 - 210 190 - 210 180 - 200 160 - 180 160 - 180 140 - 160 Temperatuur °C 210 - 220 Tijd (u:min) Stukken gevogelte Halve kip Kip, braadkip Eend Gans Kalkoen Kalkoen 200 - 250 g p. p 400 - 500 g p. p 1 - 1, 5 kg 1, 5 - 2 kg 3, 5 - 5 kg 2, 5 - 3, 5 kg 4 - 6 kg Hoeveelheid 0:35 - 0:50 0:35 - 0:50 0:45 - 1:15 1:15 - 1:45 2:30 - 3:30 1:45 - 2:30 2:30 - 4:00 Tijd (u:min) Vis (gestoomd) Soort vlees Functieknop van de Inoven zetniveau Conventioneel 1 Hele vissen 1 - 1, 5 kg 0:45 - 1:15 Grillen Gebruik de grilfunctie altijd met maximale temperatuurinstelling Tijdens het grillen moet de ovendeur altijd gesloten zijn Lege oven met grilfuncties altijd 5 minuten voorverwarmen. · Bakplaat op inzetniveau plaatsen, zoals aangeraden in grilleertabel. · Altijd de pan plaatsen om vet op te vangen op het eerste inzetniveau. Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik". 16 Nuttige aanwijzingen en tips Voedsel om te grillen Burgers Varkenshaas Worstjes Runderhaas, kalfsfilet Runderfilet, rosbief (ca. 1 kg) Geroosterd brood 1) Sandwiches 1) Niet voorverwarmen Inzetniveau 1e kant 4 4 4 4 3 3 3 8 - 10 min. ------- Inmaken · · · · · · · · Gebruik uitsluitend normale wekglazen van dezelfde afmeting. Gebruik geen wekglazen met een draai- of bajonetsluiting en metalen bakken. 1/2 liter water op de plaat, zodat er voldoende vocht in de oven ontstaat. 35-60 minuten bij 1 liter glazen) de oven uitschakelen of de temperatuur verlagen tot 100°C (zie tabel). Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik". Bessen In te koken eetwaar Aardbeien, bosbessen, frambozen, rijpe kruisbessen Onrijpe kruisbessen Temperatuur ºC 160 - 170 160 - 170 Temperatuur ºC 160 - 170 Temperatuur ºC 160 - 170 160 - 170 Tijd in min. 5 - 10 --- Steenvruchten In te koken eetwaar Peren, kweeperen, pruimen Groente In te koken eetwaar Wortelen 1) Komkommers Nuttige aanwijzingen en tips In te koken eetwaar Gemengde pickles Koolrabi, erwten, asperges 1) In de uitgeschakelde oven laten staan 17 Temperatuur ºC 160 - 170 160 - 170 Tijd in min. Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik". [. . . ] Verpakkingsmateriaal Het verpakkingsmateriaal is milieuvriendelijk en geschikt voor hergebruik. Kunststofonderdelen worden aangeduid met internationale afkortingen, zoals PE, PS, etc. Gooi het verpakkingsmateriaal weg in de daarvoor bestemde containers van uw vuilnisophaaldienst. Om ervoor te zorgen dat het apparaat geen gevaar oplevert, moet het onklaar gemaakt worden voordat u het weggooit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX E3050-6-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX E3050-6-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag