Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E1000-6-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E1000-6-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX E1000-6-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E1000-6-M te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX E1000-6-M
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX E1000-6-M (660 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX E1000-6-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] E1000-6 Gebruiksaanwijzing Inbouwoven 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] 10 minuten voor het einde van de baktijd uit, om te profiteren van de restwarmte. Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik". Rundvlees Soort vlees Suddervlees Rosbief of ossenhaas - van binnen rood 1) - binnen roze (medium) 1) - helemaal gaar 1) 1) Oven voorverwarmen Hoeveelheid gewicht 1 - 1, 5 kg per cm dikte per cm dikte per cm dikte Gebruiksniveau 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 200 - 250 230 - 250 230 - 250 210 - 230 Tijd in uren : Min. ) 2:00 - 2:30 per cm dikte 0:06 - 0:08 0:08 - 0:10 0:10 - 0:12 Varkensvlees Soort vlees Hoeveelheid gewicht 1 - 1, 5 kg 1 - 1, 5 kg 750 g - 1 kg 750 g - 1 kg Hoeveelheid gewicht 1 kg 1, 5 - 2 kg Gebruiksniveau 1 1 1 1 Gebruiksniveau 1 1 Temperatuur °C 210 - 220 180 - 190 170 - 180 210 - 220 Temperatuur °C 210 - 220 210 - 225 Tijd in uren : Min. ) Schouderstuk, nekstuk, hamlap Tussenribstuk, casselerrib Gehakt Varkenspoot(voorgekookt) 1:30 - 2:00 1:00 - 1:30 0:45 - 1:00 1:30 - 2:00 Tijd in uren : Min. ) Kalf Soort vlees Kalfsbraadstuk Kalfsbout 1:30 - 2:00 2:00 - 2:30 12 Nuttige aanwijzingen en tips Lamsvlees Soort vlees Hoeveelheid gewicht 1 - 1, 5 kg 1 - 1, 5 kg Soort vlees Hoeveelheid gewicht tot 1 kg 1, 5 - 2 kg 1, 5 - 2 kg Gebruiksniveau 1 1 Gebruiksniveau 3 1 1 Temperatuur °C 210 - 220 210 - 220 Temperatuur °C 220 - 250 210 - 220 200 - 210 Tijd in uren : Min. ) Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug 1:30 - 2:00 1:00 - 1:30 Tijd in uren : Min. ) Wild Hazenrug, hazenbout 1) Reerug, hertenrug Reebout, hertenbout 1) Oven voorverwarmen 0:25 - 0:40 1:00 - 1:30 1:15 - 1:50 Gevogelte Soort vlees Hoeveelheid gewicht elk 200 - 250 g elk 400 - 500 g 1 - 1, 5 kg 1, 5 - 2 kg 3, 5 - 5 kg 2, 5 - 3, 5 kg 4 - 6 kg Soort vlees Hoeveelheid gewicht 1 - 1, 5 kg Gebruiksniveau 1 1 1 1 1 1 1 Gebruiksniveau 1 Temperatuur °C 220 - 250 220 - 250 220 - 250 210 - 220 200 - 210 200 - 210 180 - 200 Temperatuur °C 210 - 220 Tijd in uren : Min. ) Stukken vleugel (4 tot 6 stuks) Halve kip (2 tot 4 stuks) Kip, poularde Eend Gans Kalkoen Kalkoen 0:35 - 0:50 0:35 - 0:50 0:45 - 1:15 1:00 - 1:30 2:30 - 3:00 1:30 - 2:00 2:30 - 4:00 Tijd in uren : Min. ) Vis (stoven) Hele vissen 0:45 - 1:15 Grillen Gebruik de grilfunctie altijd met maximale temperatuurinstelling Tijdens het grillen moet de ovendeur altijd gesloten zijn Nuttige aanwijzingen en tips Lege oven met grilfuncties altijd 5 minuten voorverwarmen. · Bakplaat op inzetniveau plaatsen, zoals aangeraden in grilleertabel. · Altijd de pan plaatsen om vet op te vangen op het eerste inzetniveau. · Alleen platte stukken vlees of vis grillen. 13 Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik". Voedsel om te grillen Burgers Varkenshaas Worstjes Runderhaas, kalfsfilet Runderfilet, rosbief (ca. 1 kg) Geroosterd brood 1) Sandwiches 1) Niet voorverwarmen Inzetniveau 1e kant 4 4 4 4 3 3 3 8 - 10 min. 6 - 8 min. Tijdstip 2e kant 6 - 8 min. ------- Inmaken · · · · · · · · Gebruik uitsluitend normale wekglazen van dezelfde afmeting. Gebruik geen wekglazen met een draai- of bajonetsluiting en metalen bakken. Gebruik het eerste inzetniveau vanaf de bodem. Vul alle wekglazen tot hetzelfde niveau en sluit deze correct. Plaats de wekglazen los van elkaar op het rooster. 1/2 liter water op de plaat, zodat er voldoende vocht in de oven ontstaat. Zodra de vloeistof in de eerste wekglazen begint te borrelen (na. 35-60 minuten bij 1 liter glazen) de oven uitschakelen of de temperatuur verlagen tot 100°C (zie tabel). Lees voor de juiste ovenfunctie de ovenfunctielijst in het hoofdstuk "Dagelijks gebruik". Bessen In te koken eetwaar Aardbeien, bosbessen, frambozen, rijpe kruisbessen Onrijpe kruisbessen Temperatuur ºC 160 - 170 160 - 170 Temperatuur ºC 160 - 170 Tijd in min. tot aan sudderen 35 - 45 35 - 45 Tijd in min. tot aan sudderen 35 - 45 Doorkoken bij 100 °C in min. --10 - 15 Doorkoken bij 100 °C in min. 10 - 15 Steenvruchten In te koken eetwaar Peren, kweeperen, pruimen 14 Onderhoud en reiniging Groente In te koken eetwaar Wortelen 1) Komkommers Gemengde pickles Koolrabi, erwten, asperges 1) In de uitgeschakelde oven laten staan Temperatuur ºC 160 - 170 160 - 170 160 - 170 160 - 170 Tijd in min. tot aan sudderen 50 -60 50 - 60 50 - 60 50 - 60 Doorkoken bij 100 °C in min. [. . . ] Trek de deur naar voor om deze te verwijderen. 3. Houd de glasplaten aan de bovenkant vast en trek deze een voor een omhoog uit de geleiding 4. Om de platen te installeren volgt u de procedure in omgekeerde volgorde. Plaats de kleinste glasplaat eerst, daarna de grotere glasplaten. 18 Problemen oplossen Problemen oplossen Probleem De kookzones werken niet De oven wordt niet warm De oven wordt niet warm De oven wordt niet warm Mogelijke oorzaak De oven is niet ingeschakeld De noodzakelijke instellingen ontbreken De zekering in de zekeringenkast is doorgebrand Oplossing Schakel de oven in Controleer de instellingen Controleer de zekering. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX E1000-6-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX E1000-6-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag