Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E1000-5-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E1000-5-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX E1000-5-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX E1000-5-M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX E1000-5-M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (720 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX E1000-5-M (718 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX E1000-5-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] E1000-5 Gebruiksaanwijzing Elektrisch inbouwfornuis 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] Pas daarom de instellingen (temperatuur, baktijden) en inzetniveaus zoals u die gewend bent aan de aanbevelingen in de onderstaande tabel aan. Om gebruik te kunnen maken van de nawarmte, kunt u de oven bij langere baktijden ca. · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. 3 Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij raden u aan vlees en vis slechts vanaf 1 kg in de oven te braden. · Om het aanbranden van vleessap of vet te vermijden, raden wij aan een beetje vocht in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de gaartijd) keren. · Grote braadstukken en gevogelte gedurende de gaartijd meerdere keren met braadvocht begieten. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te profiteren van de restwarmte. Toepassingen, tabellen en tips 15 Braadtabel Soort vlees Rundvlees Stoofvlees Rosbief of ossenhaas - rood van binnen (rare) - roze van binnen (medium) - doorbakken (well done) Varkensvlees Schouderkarbonade, halskarbonade, ham Kotelet, casselerrib Gehakt Varkensschenkel (voorgekookt) Kalfsvlees Kalfsbraadstuk Kalfsschenkel Lamsvlees Lamsbout, lamsbraadstuk Lamsrug Wild Hazenrug, hazenbout Ree-/hertenrug Ree-/hertenbout Gevogelte Gevogelte, 4 tot 6 stukken Halve kip, 2 tot 4 stukken Kip, poularde Eend Gans Kalkoen Vis (stoven) Hele vissen 1) Oven voorverwarmen 1-1, 5 kg 1 210-220 0:45-1:15 elk 200-250g elk 400-500 g 1-1, 5 kg 1, 5-2 kg 3, 5-5 kg 2, 5-3, 5 kg 4-6 kg 1 1 1 1 1 1 220-250 220-250 220-250 210-220 200-210 200-210 180-200 0:35-0:50 0:35-0:50 0:45-1:15 1:00-1:30 2:30-3:00 1:30-2:00 2:30-4:00 tot 1 kg 1, 5-2 kg 1, 5-2 kg 3 1 1 220-2501) 210-220 200-210 0:25-0:40 1:00-1:30 1:15-1:50 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 1 1 210-220 210-220 1:15-2:00 1:00-1:30 1 kg 1, 5-2 kg 1 1 210-220 210-225 1:30-2:00 2:00-2:30 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 750 g-1 kg 750 g-1 kg 1 1 1 1 210-220 180-190 170-180 210-220 1:30-2:00 1:00-1:30 0:45-1:00 1:30-2:00 per cm dikte per cm dikte per cm dikte 1-1, 5 kg 1 1 1 1 1 230-2501) 230-2501) 210-230 1) Hoeveelheid Gewicht Inzetniveau Temperatuur ºC 200-250 Tijd uren:min. 2:00-2:30 per cm dikte 0:06-0:08 0:08-0:10 0:10-0:12 16 Toepassingen, tabellen en tips Vlak-grilleren 1 3 Ovenfunctie: Grill klein of Grill groot met maximale temperatuurinstelling Let op: bij het grilleren moet de ovendeur altijd gesloten zijn. · Grilleren is bijzonder geschikt voor platte stukken vlees en vis. Grilltabel Gerecht Frikadellen Varkenshaas Braadworst Runderhaas, kalfsfilet Runderfilet, rosbief (ca. 1 kg) Geroosterd brood 1) Snacks op toast 1) Niet voorverwarmen Inzetniveau 4 4 4 4 3 3 3 Tijd 1e zijde 8-10 min. --- Wecken Ovenfunctie: Onderwarmte · Gebruik voor het inmaken/wecken alleen in de handel gebruikelijke glazen van hetzelfde formaat. · Glazen met een schroefdeksel - of bajonetsluiting en metalen blikken zijn ongeschikt. · Voor het wecken gebruikt u het eerste inzetniveau van onderen. Hierop kunt u maximaal zes glazen met elk een inhoud van één liter plaatsen. · De glazen moeten allemaal tot dezelfde hoogte zijn gevuld en zijn dichtgeklemd. · Plaats de glazen zodanig op de bakplaat, dat ze elkaar niet aanraken. 1/2 liter water in de bakplaat, zodat er voldoende vocht in de oven ontstaat. · Zodra de vloeistof in de eerste glazen begint te parelen (bij 1-liter-glazen na ca. 35-60 minuten), schakelt u de oven uit of verlaagt u de temperatuur tot 100°C (zie de tabel). Reiniging en onderhoud 17 Wecktabel De opgegeven wecktijden en temperaturen zijn richtwaarden. Product Bessen Aardbeien, bosbessen, frambozen, rijpe kruisbessen Onrijpe kruisbessen Steenvruchten Peren, kweeperen, pruimen Groente Wortels1) Paddestoelen 1) Temperatuur in°C Wecken tot het parelen begint in min. Doorkoken bij 100°C in min. 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 35-45 35-45 35-45 50-60 40-60 50-60 50-60 50-60 50-60 --10-15 10-15 5-10 10-15 --15 15-20 --- Komkommers Gemengd tafelzuur Koolrabi, erwten, asperges Bonen 1) In de uitgeschakelde oven laten staan Reiniging en onderhoud 1 Waarschuwing: Voor het reinigen moet het apparaat zijn uitgeschakeld en zijn afgekoeld. Waarschuwing: Om veiligheidsredenen het apparaat niet reingen met een stoom- of hogedrukreiniger. [. . . ] Droog daarna de glasplaat goed af. 24 Reiniging en onderhoud Glasplaat weer terug in de deur zetten 1. Schuif aan de onderkant van deur de glasplaat schuin vanaf boven in het profiel van de deur en laat deze zakken. 2. Pak de deurafschermer (B) aan de zijkanten vast, breng deze aan de binnenkant van de rand van de deur aan en steek vervolgens de deurafschermer (B) op de bovenkant van de deur. 3 Aan de openzijde van de deurafschermer (B) bevindt zich een geleiderail (C). Deze moet tussen de buitenste deurruit en de geleidehoek (D) erin worden geschoven. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX E1000-5-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX E1000-5-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag