Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX DI9611-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX DI9611-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX DI9611-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX DI9611-M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX DI9611-M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (720 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX DI9611-M (717 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX DI9611-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Laat geen hoog brandende branders onbedekt onder de wasemkap terwijl deze in werking is. · Regel de vlammen altijd zo dat ze niet langs de pannen omhoogkomen. · Controleer frituurpannen tijdens het gebruik: de oververhitte olie zou vlam kunnen vatten. [. . . ] Controleer na het bevestigen van het frame of de basis stabiel is, ook als er tegen het frame aan wordt geduwd. · In alle gevallen waarin het plafond niet stevig genoeg is op het punt waar de kap wordt opgehangen, dient de installateur het plafond te verstevigen met platen en tegenplaten die verankerd worden aan delen met een resistente structuur. 1 1 2 2 NL 5 55 Aansluitingen LUCHTUITLAAT AFZUIGVERSIE Bij installatie in afzuigversie, moet u de wasemkap met de uitlaatleiding verbinden door middel van een starre of buigzame leiding van ø 150 of 125 mm, naar keuze van de installateur. Leiding van ø150 · De Toom met Klep 10a worden aangebracht. Leiding van ø125 · Voor verbinding met een leiding van ø120 mm, moet de reductieflens 9 op de Toom met Klep 10a worden aangebracht. · Verwijder de eventuele geurfilters met actieve koolstof. ø 150 25 10a ø 125 25 10b 9 10a Luchtuitlaat Filterversie · Bevestig verbindingsstuk 15 aan de frame met behulp van de 4 bijgeleverde schroeven. 15 · Zet de flens 10 vast in de daarvoor bestemde opening onderaan het verbindingsstuk 15. Activeert de automatische vertraagde uitschakeling (Delay) van het apparaat en dit volgens de ingestelde werkingssnelheid: Toont de tijd die Snelheid 1 delay 20 minuten overblijft alvorens Snelheid 2 delay 15 minuten de wasemkap auto- Snelheid 3 delay 10 minuten matisch wordt uit- De voorgestelde duur van deze vertraagde uitschakeling kan schakeld. (count- veranderd worden door de toets daarna in te drukken en een down). Het punt keuze te maken uit de verschillende mogelijkheden (5, 10, 15, onderaan rechts 20, 25 en 30 minuten). Om deze functie te desactiveren, moet U alleen maar de toets indrukken, de verschillende opties doorlopen en de optie 0 selecteren. Het alarm wordt geactiveerd na 100 effectieve werkingsuren van de wasemkap. Het alarm Verzadiging vetfilters is enkel zichtbaar als de afzuigmotor is afgezet. Reset van het alarmsignaal: Schakel de afzuigmotor uit en druk gedurende 3 seconden op de toets D totdat het display uitgaat. Signaleert dat de filters met actieve koolstof aan vervanging toe zijn en dat ook de metalen vetfilters moeten worden afgewassen. [. . . ] · Verwijder de verzadigde geurfilter met actieve koolstof door de bevestigingshaakjes los te maken. · Sluit het comfort panel . NL 6 60 Verlichting VERVANGING VAN DE LAMPEN Halogeenlamp Bovenaan ( 20 W ) · Verwijder de metalen behuizing van het spotje door het onder de ring op te heffen; houdt het spotje met één hand vast. · Vervang de lamp door een nieuwe lamp met dezelfde eigenschappen en let er hierbij op dat de twee pinnen correct in de behuizing van de lamphouder worden gestoken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX DI9611-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX DI9611-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag