Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX DB1100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX DB1100. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX DB1100 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX DB1100 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX DB1100 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1683 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX DB1100 (387 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX DB1100

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ­ Wählen Sie die für die Faser geeignete Bügeltemperatur (siehe Bügeltabelle). Durch Ihren Beitrag zum korrekten Entsorgen dieses Produkts schützen Sie die Umwelt und die Gesundheit Ihrer Mitmenschen. Natuurlijke vezels Zijde en chemische vezels kunnen met een tussenliggende vochtige doek droog gestreken worden Stoomstrijken bij lage tot middelhoge instelling van de stoomknop mogelijk Voor gemengde weefsels is het aan te bevelen met de laagste temperatuur (kwetsbaarste vezels) te strijken, b. [. . . ] Vervolgens strijkt u telkens een stof waarvoor een hogere temperatuur nodig is. Zo voorkomt u dat kwetsbare weefsels door te hoge temperaturen beschadigd worden. 1/N) een keer terugdraait, moet u eraan denken dat het afkoelen van de zool een zekere tijd duurt. Pas wanneer het controlelampje weer gaat branden, is de strijkzool afgekoeld. De watertank mag alleen gevuld worden als de netstekker niet in het stopcontact gestoken is. Dit apparaat voldoet aan de volgende EU richtlijnen: · Let op de internationaal geldende symbolen op het etiket, die de juiste strijktemperatuur aangeven. Bij harder water moet u gedestilleerd water van een drogist gebruiken of een mengsel van ½ leidingwater en ½ gedestilleerd Water. U kunt de extra stoomstoot zowel bij stoomstrijken als bij droog strijken geven. 1/N) op de stand , , MAX" en wacht tot de temperatuur bereikt is, d. Til het stoomstrijkijzer iets van de stof op en druk op de knop voor de stoomstoot-functie (afb. Wacht telkens 5 seconden voordat u nogmaals op de knop voor de stoomstoot-functie drukt. Hang het betreffende kledingstuk op een hangertje en houd het stoomstrijkijzer op een afstand van 10 tot 20 cm van de stof. Let bij het eerste gebruik op de volgende punten: 0 Apparaat verhitten en op een rooster of een bord (afb. 5) met de strijkzool omlaag stoom laten komen om de stoomkamer te activeren. [. . . ] Verwijder de verpakkingsmaterialen in overeenstemming met de aanduiding bij de gemeentelijke inzamelplaatsen in de daarvoor bestemde containers. Oud apparaat verwijderen op het product of Het symbool op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX DB1100

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX DB1100 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag