Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CO75B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CO75B. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX CO75B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CO75B te teleladen.


AEG-ELECTROLUX CO75B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (57 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX CO75B (58 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX CO75B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Algemene informatie en tips Milieu-informatie Wijzigingen voorbehouden 4 Nuttige aanwijzingen en tips NUTTIGE AANWIJZINGEN EN TIPS WAARSCHUWING!Zie het hoofdstuk 'Veiligheidsinformatie'. Binnenkant van de deur Bij bepaalde modellen vindt u het volgende aan de binnenkant van de ovendeur: · de nummers van de ovenniveaus (geselecteerde modellen) · informatie over de ovenfuncties, aanbevolen niveaus en temperaturen voor karakteristieke gerechten (geselecteerde modellen). De temperaturen en baktijden in de tabellen zijn slechts als richtlijn bedoeld. Deze zijn afhankelijk van de recepten en de kwaliteit en de hoeveelheid van de gebruikte ingrediënten. Bakken Algemene aanwijzingen · Uw nieuwe oven kan een andere bak-/braadverhouding hebben dan het apparaat dat u tot nu toe gebruikt heeft. [. . . ] Hiermee bereikt u een beter braadresultaat. 10 Nuttige aanwijzingen en tips · Schakel de oven ca. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te profiteren van de restwarmte. Braden met circulatiegrill Rundsvlees Soort vlees Aantal Ovenfunctie Conventionele functie (boven + onderwarmte) Circulatiegrillen Circulatiegrillen Circulatiegrillen Rekstand Temperatuur °C 230 Tijd in min. Stoofvlees Rosbief of ossehaas: rood Rosbief of ossehaas: medium Rosbief of ossehaas: gaar 1) Oven voorverwarmen 1-1, 5 kg 1 120-150 per cm. dikte 1 1 1 190-200 1) 180-190 1) 170-180 1) 5-6 6-8 8-10 Varkensvlees Soort vlees Schouderstuk, nekstuk, hamlap Kotelet, ribbetje Gehaktbrood Varkensribstuk (voorgekookt) Kalfsvlees Soort vlees Geroosterd kalfsvlees Kalfsbout Lamsvlees Soort vlees Lamsbout, Geroosterd lamsvlees Aantal 1-1, 5 kg Ovenfunctie Circulatiegrillen Rekstand 1 Temperatuur °C 150-170 Tijd in min. 100-120 Aantal 1 kg 1, 5-2 kg Ovenfunctie Circulatiegrillen Circulatiegrillen Rekstand 1 1 Temperatuur °C 160-180 160-180 Tijd in min. 90-120 120-150 Aantal 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 750 g-1 kg 750 g-1 kg Ovenfunctie Circulatiegrillen Circulatiegrillen Circulatiegrillen Circulatiegrillen Rekstand 1 1 1 1 Temperatuur °C 160-180 170-180 160-170 150-170 Tijd in min. 90-120 60-90 50-60 90-120 Nuttige aanwijzingen en tips Soort vlees Lamsrug Wild Soort vlees Hazenrug, hazenbout Aantal tot 1 kg Ovenfunctie Conventionele functie (boven + onderwarmte) Conventionele functie (boven + onderwarmte) Conventionele functie (boven + onderwarmte) Rekstand 1 Temperatuur °C 230 1) Aantal 1-1, 5 kg Ovenfunctie Circulatiegrillen Rekstand 1 Temperatuur °C 160-180 11 Tijd in min. 30-40 Reerug, hertenrug 1, 5-2 kg 1 210-220 35-40 Reebout, hertenbout 1, 5-2 kg 1 180-200 60-90 1) Oven voorverwarmen Gevogelte Soort vlees Stukken gevogelte Halve kip Kip, haantje Eend Gans Kalkoen Kalkoen Aantal 200-250g elk 400-500g elk 1-1, 5 kg 1, 5-2 kg 3, 5-5 kg 2, 5-3, 5 kg 4-6 kg Ovenfunctie Circulatiegrillen Circulatiegrillen Circulatiegrillen Circulatiegrillen Circulatiegrillen Circulatiegrillen Circulatiegrillen Rekstand 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 200-220 190-210 190-210 180-200 160-180 160-180 140-160 Tijd in min. 30-50 35-50 50-70 80-100 120-180 120-150 150-240 12 Nuttige aanwijzingen en tips Vis (gestoomd) Soort vlees Hele vis Aantal 1-1, 5 kg Ovenfunctie Conventionele functie (boven + onderwarmte) Rekstand 1 Temperatuur °C 210-220 Tijd in min. · Rooster op inschuifhoogte plaatsen, zoals aangeraden in grilleertabel. · Altijd de pan plaatsen om vet op te vangen op de eerste inschuifhoogte. · Alleen platte stukken vlees of vis grillen. Grill Gerecht Rosbief Runderfilet Varkensrug Kalfsrug Lamsrug Hele vissen (500-1000g) Grill intens Gerecht Burgers Varkenshaas Worstjes Runderfilet, kalfsbiefstukken Geroosterd brood 1) Ovenniveau 4 4 4 4 5 Grilltijd (min. ) 1e kant 8-10 10-12 10-12 7-10 1-3 2e kant 6-8 6-10 6-8 6-8 1-3 Temperatuur 210-230 230 210-230 210-230 210-230 210-230 Ovenniveau 2 3 2 2 3 3/4 Grilltijd (min. ) 1e kant 30-40 20-30 30-40 30-40 25-35 15-30 2e kant 30-40 20-30 30-40 30-40 20-25 15-30 Nuttige aanwijzingen en tips Grilltijd (min. ) 1e kant 6-8 2e kant - 13 Gerecht Brood met iets erop 1) Oven voorverwarmen Ovenniveau 4 Grillen met braadspit - plaats diepe braadpan op niveau 1 Soort product Kip Braadstuk Eend Varkensschenkel Temperatuur °C 220-240 190-210 220-240 190-210 Tijd (min. ) 70-90 120-180 90-150 150-210 Ontdooien Haal het voedsel uit de verpakking. Het inzetniveau onderaan. Schotel Ontdooitijd in min 100-140 Nadooitijd in min Opmerking Kip op een omgedraaid schoteltje in een groot bord leggen, halverwege de tijd omdraaien Halverwege de bereidingstijd omdraaien. Voeg water of een andere vloeistof toe; de bodem moet bedekt zijn met een laagje van 10-20 mm. Afdekken met een deksel. 6 - HELE KIP Nuttige aanwijzingen en tips 19 Instellingen: · Automatische programma's met gewichtinvoer. Bereidingswijze: · Doe de kip in een ovenschaal en kruid het vlees naar smaak. Er wordt een herinnering weergegeven. 7 - HELE VIS < 1KG Instellingen: · Automatische programma's met kerntemperatuursensor. Bereidingswijze: · Kruid de vis naar smaak, steek de vleesthermometer in het vlees en doe de vis in een ovenschaal. 8 - PIZZA Ingrediënten voor het deeg: · 14 g gist · 200 ml lauw water · 300 g bloem · 3 g zout · 1 eetlepel olie Ingrediënten voor de garnering: · 1/2 klein blik tomaten, in stukjes gesneden · 200 g Emmentaler, geraspt · 100 g salami · 100 g gekookte ham · 150 g champignons (in plakjes) · 150 g Fetakaas · oregano Bereidingswijze: · Gist in een kom verkruimelen en in lauwwarm water oplossen. De ingrediënten zolang kneden, tot het een soepel deeg is, dat loskomt van de kom. Het deeg vervolgens laten rijzen op een warme plaats, tot het twee maal zoveel geworden is. Rol het deeg uit en plaats het op een ingevette bakplaat, prik de bodem in met een vork. De ingrediënten voor de bovenkant achtereenvolgens op het deeg rangschikken. · Ingevette bakplaat gebruiken. 9 - QUICHE LORRAINE Ingrediënten voor het deeg: · 200 g bloem 20 Nuttige aanwijzingen en tips · 2 eieren · 100 g boter · 1/2 theelepel zout · een beetje peper · 1 snufje nootmuskaat Ingrediënten voor de garnering: · 150 g geraspte kaas · 200 g gekookte ham of magere bacon · 2 eieren · 250 g zure room · zout, peper en nootmuskaat Bereidingswijze: · Meng meel, boter, eieren en kruiden in een mengkom en meng tot een soepel deeg. · Ingevette zwarte bakvorm met een diameter van 28 cm 10 - CITROENTAART Ingrediënten voor het beslag: · 250 g boter · 200 g suiker · 1 pakje vanillesuiker (ongeveer 8 gr. ) · 1 snufje zout · 4 eieren · 150 g bloem · 150 g zetmeel · 1 afgestreken theelepel bakpoeder · geraspte schil van 2 citroenen Ingrediënten voor het glazuur: · 125 ml citroensap · 100 g poedersuiker Overig: · Zwarte langwerpige bakvorm, 30 cm lang · Margarine voor het invetten · Paneermeel voor het bestrooien van de bakvorm Bereidingswijze: · Boter, suiker, citroenschil, vanillesuiker en zout in een mengkom doen en roeren tot een schuimige massa ontstaat. [. . . ] Naar keuze bestrooien met maanzaad, komijn of sesamzaad. 13 - BOERENBROOD Ingrediënten: · 500 g tarwebloem · 250 g roggemeel · 15 g zout · 1 klein pakje droge gist · 250 ml water · 250 ml melk · 15 g zout Overig: · Bakplaat ingevet of belegd met bakpapier Bereidingswijze: · Doe de tarwebloem, roggebloem en droge gist in een grote kom. Maak een lang brood en plaats het op de bakplaat die is ingevet of bedekt met bakpapier. Voor het bakken bestrooien met een beetje bloem. 14 - RIJZEN VAN DEEG U kunt deze automatische functie met elk gewenst recept voor gistdeeg gebruiken. Plaats het deeg in een kom die groot genoeg is voor het gerezen deeg en bedek de kom met een natte keukenhanddoek of plastic folie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX CO75B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX CO75B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag