Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CO6-BLACK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CO6-BLACK. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX CO6-BLACK handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CO6-BLACK te teleladen.


AEG-ELECTROLUX CO6-BLACK : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (57 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX CO6-BLACK (58 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX CO6-BLACK

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Algemene informatie en tips Milieu-informatie Wijzigingen voorbehouden 4 Toepassingen, tabellen en tips TOEPASSINGEN, TABELLEN EN TIPS WAARSCHUWING!Zie het hoofdstuk 'Veiligheidsinformatie'. Binnenkant van de deur Bij bepaalde modellen vindt u het volgende aan de binnenkant van de ovendeur: · de nummers van de ovenniveaus (geselecteerde modellen) · informatie over de ovenfuncties, aanbevolen niveaus en temperaturen voor karakteristieke gerechten (geselecteerde modellen). De temperaturen en baktijden in de tabellen zijn slechts als richtlijn bedoeld. Deze zijn afhankelijk van de recepten en de kwaliteit en de hoeveelheid van de gebruikte ingrediënten. Nuttige tips voor speciale opwarmfuncties van de oven Warmhouden Gebruik deze functie om voedsel warm te houden. [. . . ] (Er klinkt een signaal. ) ­ Bereidingstijd in de oven: 35 MINUTEN ­ Ovenniveau: 1 Gevulde kippenborst Ingrediënten: · 4 kipfilets · zout, peper, paprika en kerriepoeder Bereidingswijze: Kruid de kipfilets en plaats ze in een glazen schaal in de oven. · Water toevoegen in waterschuiflade: 450 ml · Bereidingstijd in de oven: 30 minuten · Ovenniveau: 3 Vis Hele vis Instellingen: Automatische vleesthermometer, kerntemperatuur 70 °C. Bereidingswijze: Kruid de vis naar smaak, steek de vleesthermometer in het vlees en doe de vis in een ovenschaal. Visfilet Ingrediënten: · 600-700 g snoekbaars, zalm of zeeforelfilet · 150 g geraspte kaas · 250 ml room · 50 gr. paneermeel · 1 theelepel dragon · peterselie, gehakt · zout, peper · citroen · boter Bereidingswijze: Besprenkel de vis met citroensap en laat het even intrekken, dep de vis dan droog met keukenpapier. Meng de geraspte kaas, de room, broodkruimels, gehakte peterselie en dragon samen. Verspreid het mengsel direct over de visfilets en leg kleine stukjes boter op het mengsel. 36 Recepten met Kook- en bakassistent ­ Bereidingstijd in de oven: 35 MINUTEN ­ Ovenniveau: 3 Stokvis Ingrediënten: · 800 g gedroogde kabeljauw · 2 eetlepels olijfolie · 2 grote uien · 6 teentjes knoflook, geschild · 2 preien · 6 rode pepers · 1/2 blikje tomatenblokjes · 200 ml witte wijn · 200 ml court-bouillon · peper, zout, tijm, oregano Bereidingswijze: Laat de kabeljauw een nacht weken. Laat de kabeljauw de volgende dag uitlekken en doe de vis in een sauspan met water, plaats de pan op een ring en breng het water aan de kook. Schil de uien en snij ze fijn, pers de knoflookteentjes uit en was en snij de prei. Voeg de witte wijn en de court-bouillon toe en laat het even sudderen. Voeg peper, zout, tijm en oregano toe en laat het nog 15 minuten sudderen. Neem de koude kabeljauw uit de sauspan en dep de vis droog met keukenpapier. Het aluminiumfolie rond de taart omhoog vouwen, zodat het glazuur niet weg kan vloeien. Met een houten prikker gaatjes in de taart maken en het glazuur met een penseel aanbrengen. Daarna de taart even laten staan zodat het glazuur kan worden opgenomen. ­ Bereidingstijd in de oven: 75 minuten ­ Ovenniveau: 1 Zweedse cake Ingrediënten: · 5 eieren · 340 g suiker · 100 g gesmolten boter · 360 g bloem 40 Recepten met Kook- en bakassistent · 1 pakje bakpoeder (ongeveer 15 g) · 1 pakje vanillesuiker (ongeveer 8 g) · 1 snufje zout · 200 ml koud water Overig: · Ronde springvorm van 28 cm, zwart, de bodem bedekt met bakpapier Bereidingswijze: Suiker, eieren, vanillesuiker en zout in een mengkom doen en 5 minuten mixen tot het schuimig is. Voeg de bloem en het bakpoeder toe aan het schuimige deeg en roer het erdoor. ­ Bereidingstijd in de oven: 55 minuten ­ Ovenniveau: 1 Koekjes Ingrediënten: · 4 eieren · 2 eetlepels warm water · 50 g suiker · 1 pakje vanillesuiker (ongeveer 8 g) · 1 snufje zout · 100 g suiker · 100 g bloem · 100 g zetmeel · 2 afgestreken theelepels bakpoeder Overig: · Ronde springvorm van 28 cm, zwart, de bodem bedekt met bakpapier Bereidingswijze: Scheid de eieren. Schuim het eigeel op met het warme water, 50 g suiker, vanillesuiker en zout. ­ Bereidingstijd in de oven: 30 minuten ­ Ovenniveau: 3 Kwarktaart Ingrediënten voor de bodem: · 150 g bloem · 70 g suiker · 1 pakje vanillesuiker (ongeveer 8 g) · 1 ei Recepten met Kook- en bakassistent 41 · 70 g zachte boter Ingrediënten voor de kwarkcrème: · 3 eiwitten · 50 g rozijnen · 2 theelepels rum · 750 g magere kwark · 3 eierdooiers · 200 g suiker · sap van één citroen · 200 g crème fraîche · 1 pakje custardpoeder, vanillesmaak Overig: · Ingevette zwarte springvorm met een diameter van 26 cm Bereidingswijze: Zeef de bloem in een kom. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng het geheel met een handmixer. Bedek de ingevette bodem van een springvorm met 2/3 van het mengsel en prik er verschillende keren in met een vork. Was de rozijnen, laat ze goed uitlekken, besprenkel met ruim en laat dit intrekken. [. . . ] Bereid de paprika voor, snijd de paprika in kleine blokjes en voeg de blokjes aan de rijst toe. ­ Water toevoegen in waterschuiflade: 800 ml ­ Bereidingstijd in de oven: 40 MINUTEN ­ Ovenniveau: 3 Na het koken: Giet de maïs af en voeg het aan de gekookte rijst toe. Bouillon met stukjes ei Ingrediënten: · 3 eieren · 100 ml melk · 50 ml room · zout, peper, nootmuskaat · peterselie, gehakt Bereidingswijze: Mix de eieren, melk en room goed door elkaar. (Niet met een klopper. ) Breng op smaak met zout en peper en voeg de gesneden peterselie toe. ­ Water toevoegen in waterschuiflade: 400 ml ­ Bereidingstijd in de oven: 30 MINUTEN ­ Ovenniveau: 3 Na het koken: Verwijder het roerei uit de schalen en snijd ze in kleine blokjes of diamantvormen. Gecombineerd stomen Met deze functie kunt u een heel menu, met bijgerechten en een heerlijk nagerecht perfect bereiden. Stoommenu 1 Varkensrug met rijst en groenten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX CO6-BLACK

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX CO6-BLACK zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag