Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CE1100-2-BEURO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CE1100-2-BEURO. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX CE1100-2-BEURO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CE1100-2-BEURO te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX CE1100-2-BEURO
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX CE1100-2-BEURO (1207 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX CE1100-2-BEURO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE E1100-2 Het omschakelbare inbouwfornuis Gebruiksaanwijzing Geachte klant, Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door. Let vooral op hoofdstuk "Veiligheid" op de eerste pagina's. Bewaar deze gebruiksaanwijzing zodat u nog eens iets kunt nalezen. Geef het boekje door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. [. . . ] Met toets + of - de actuele dagtijd instellen. 3. 5 seconden stopt het knipperen en de klok geeft de ingestelde dagtijd aan. Het apparaat is nu klaar voor het gebruik. 24 Toepassingen, tabellen en tips Koken De gegevens in de volgende tabellen zijn richtlijnen. Welke schakelstand voor een kookproces nodig is, hangt af van de kwaliteit van de pannen en van soort en hoeveelheid van de levensmiddelen. 25 Richtlijnen voor het koken op de kookzone Schakelstand Kookproces/ doorkookstand aan de kook brengen sterk aanbraden geschikt voor aan de kook brengen van grote hoeveelheden water, deegwaren koken frituren van patates frites, aanbraden van vlees, bijv. goulash, bakken van aardappelkoekjes braden van lendestuk, biefstuk braden van vlees, schnitzel, cordon bleu karbonade, gehaktballen, braadworst, lever roux, voorzichtig bakken van eieren, omelet, beignets frituren koken van grotere hoeveelheden, éénpansgerechten en soep, koken van aardappelen, bouillon trekken stoven van groente, sudderen van vlees rijstebrij koken wellen van rijst en melkgerechten (tussendoor roeren), koken van kleine hoeveelheden aardappelen en groente, verwarmen van kant-en-klare gerechten schuimomelet, sauce hollandaise, warmhouden van gerechten, smelten van boter, chocolade, gelatine nawarmte, uit-stand 9 7-9 6-7 voorzichtig braden 4-5 koken 3-4 stoven, stomen 2-3 wellen 1-2 0 smelten 1 Oververhitte vetten en oliën vliegen snel in brand. patates frites) bereidt, dient u altijd in de buurt te blijven. 26 Bakken Om te bakken de ovenfunctie boven- en onderwarmte O gebruiken. Bakvormen Voor boven- en onderwarmte O zijn bakvormen van donker metaal en vormen met een speciale laag geschikt. Inzetniveaus Bakken met boven- en onderwarmte O is slechts op één niveau tegelijk mogelijk. 1 bakplaat: inzetniveau 3 1 bakvorm: inzetniveau 1 27 3 Algemene aanwijzingen · De inzetniveaus worden van onderen naar boven geteld. · Bakplaat met het schuine gedeelte naar voren in de oven plaatsen!· Gebak in vormen altijd in het midden van het rooster zetten. · U kunt met boven- en onderwarmte O ook twee bakvormen tegelijk bakken. Zet de vormen in dat geval naast elkaar op het rooster. Aanwijzingen bij de baktabellen In de tabellen vindt u voor verschillende gerechten de benodigde temperatuur, baktijd en inzetniveau. · De temperaturen en baktijden zijn slechts richtlijnen, omdat ze afhangen van de samenstelling van het deeg, van de hoeveelheid en van de bakvorm. · Wij raden u aan, de eerste keer de laagste temperatuur in te stellen en alleen indien nodig, bijv. als het gebak bruiner moet zijn of als de baktijd te lang is, een hogere temperatuur te kiezen. · Als u voor uw eigen recept geen concrete gegevens vindt, zoek dan soortgelijk gebak in de tabel. 2 Bj langere baktijden kunt u de oven ca. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen, om gebruik te maken van de nawarmte. De tabellen gelden, indien niet anders aangegeven, voor het inzetten in de koude oven. 28 Tabel bakken Soort gebak Inzet-niveau van onderen Temperatuur ºC Tijd gebak in vormen tulband zandgebak, cake biscuittaart taartbodem van zandtaartdeeg taartbodem van roerdeeg dichte appeltaart hartige taart (bijv. quiche Lorraine) kaastaart gebak op de bakplaat gistvlecht-/krans kerstbrood brood (roggebrood) eerst . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . dan soezen biscuitrol kruimeltaart droog boter-/suikertaart vruchtengebak (van gistdeeg/roerdeeg) 2 vruchtengebak van zandtaartdeeg 2 plaatkoek met tere vulling (bijv. kwarkroom) pizza (met veel vulling)2 pizza (dun) 3 3 2 3 3 3 3 3 3 3 1 1 170-190 160-1801 2501 160-180 190-210 180-2001 160-180 190-2101 170-190 170-190 160-180 190-2101 230-2501 0:30-0:40 0:40-1:00 0:20 0:30-1:00 0:25-0:40 0:10-0:20 0:20-0:40 0:15-0:30 0:25-0:50 0:40-1:20 0:40-1:20 0:30-1:00 0:10-0:25 1 1 2 3 3 1 1 1 160-180 150-170 160-180 190-2101 170-190 170-190 180-200 160-180 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 0:30-1:10 1:00-1:30 29 Soort gebak Inzet-niveau van onderen 1 Temperatuur ºC Tijd Turks brood koekjes koekjes van zandtaartdeeg sprits koekjes van roerdeeg schuimpjes bitterkoekjes gistkoekjes bladerdeegkoekjes broodjes 230-2501 0:08-0:15 3 3 3 3 3 3 3 3 170-1901 160-180 170-190 100-120 120-140 170-190 190-2101 180-2201 0:06-0:20 0:10-0:40 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 1) oven voorverwarmen 2) combi-/braadslede resp. braadslede gebruiken! 30 Tips voor het bakken Bakresultaat Het gebak is aan de onderkant te licht Het gebak zakt in elkaar (wordt klef, sponzig, waterstrepen) Mogelijke oorzaak Verkeerde inzethoogte Te hoge baktemperatuur Oplossing Gebak lager inzetten Baktemperatuur wat lager instellen Te korte baktijd Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet door een hogere baktemperatuur worden verkort Gebruik de volgende keer minder vloeistof. [. . . ] Oplossing Kookzone inschakelen. De zekering in de huisinstal- Zekering controleren. De noodzakelijke instellingen hebben niet plaatsgevonden. Instellingen controleren. De zekering in de huisinstal- Zekering controleren. latie (stoppenkast) is uitge- Mochten de zekeringen vaschakeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX CE1100-2-BEURO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX CE1100-2-BEURO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag