Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB6100-1-BEURO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB6100-1-BEURO. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX CB6100-1-BEURO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB6100-1-BEURO te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX CB6100-1-BEURO
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX CB6100-1-BEURO (96 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX CB6100-1-BEURO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE B6100-1 De omschakelbare inbouwoven Gebruiksaanwijzing Geachte klant, Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door. Let vooral op hoofdstuk "Veiligheid" op de eerste pagina's. Bewaar deze gebruiksaanwijzing zodat u nog eens iets kunt nalezen. Geef het boekje door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. [. . . ] De tabellen gelden, indien niet anders aangegeven, voor het inzetten in de koude oven. 31 Tabel bakken Bakken op één inzetniveau Soort gebak SOLO HETELUCHT BOVEN+ONDERWARMTE Tijd Inzet- TemperaTempera- voor beide Inzet-niniveau tuur tuur functies veau van van onºC ºC uren: min. onderen deren gebak in vormen tulband zandgebak/cake biscuittaart taartbodem van zandtaartdeeg taartbodem van roerdeeg dichte appeltaart hartige taart (bijv. quiche Lorraine) kaastaart gebak op de bakplaat gistvlecht-/krans kerstbrood brood (roggebrood) eerst . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . dan soezen biscuitrol kruimeltaart droog boter-/suikertaart vruchtengebak (van gistdeeg/roerdeeg)2 3 3 1 3 3 3 3 3 160-170 150-1701 . 180-2001 140-160 160-1701 150-1701 150-160 160-1701 150-170 3 3 2 3 3 3 3 3 170-190 160-1801 2501 160-180 190-210 180-2001 160-180 190-2101 170-190 0:30-0:40 0:40-1:00 0:20 0:30-1:00 0:15-0:30 0:10-0:20 0:20-0:40 0:15-0:30 0:25-0:50 1 1 1 3 3 1 1 1 150-160 140-160 150-160 170-180 150-170 150-170 160-180 140-160 1 1 1 2 2 1 1 1 160-180 150-170 160-180 190-2101 170-190 170-190 190-210 170-190 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 0:30-1:10 1:00-1:30 32 Soort gebak SOLO HETELUCHT BOVEN+ONDERWARMTE Tijd Inzet- TemperaTempera- voor beide Inzet-niniveau tuur tuur functies veau van van onºC ºC uren: min. onderen deren vruchtengebak van zandtaartdeeg1 plaatkoek met tere vulling (bijv. kwark, room) pizza (met veel vulling)2 pizza (dun) Turks brood koekjes koekjes van zandtaartdeeg sprits koekjes van roerdeeg schuimpjes bitterkoekjes gistkoekjes bladerdeegkoekjes broodjes 3 3 3 3 3 3 3 3 150-160 140-150 150-160 80-100 100-120 160-170 170-1801 180-2001 3 3 3 3 3 3 3 3 170-1901 160-180 170-190 100-120 120-140 170-190 190-2101 180-2201 0:06-0:20 0:10-0:40 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 3 1 1 1 160-170 180-200 200-220 200-220 3 3 1 1 1 170-190 160-1801 190-2101 230-3001 270-3001 0:40-1:20 0:40-1:20 0:30-1:00 0:10-0:25 0:08-0:15 1) Oven voorverwarmen 2) Universele plaat gebruiken!De vetgedrukte waarden geven de gunstigste ovenfunctie aan. 33 Bakken op verschillende inzetniveaus MULTI HETELUCHT Soort gebak Inzetniveau van onderen 2 niveaus gebak op de bakplaat soezen kruimeltaart droog koekjes koekjes van zandtaartdeeg sprits koekjes van roerdeeg schuimpjes bitterkoekjes gistkoekjes bladerdeegkoekjes broodjes 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/3/5 1/3/5 150-160 140-150 160-170 80-100 100-120 160-170 170-1801 180-1901 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 0:30-0:55 1/4 1/4 160-1801 140-160 0:35-0:60 0:30-0:60 3 niveaus Temperatuur ºC Tijd uren: min. 34 Tips voor het bakken Bakresultaat Het gebak is aan de onderkant te licht Het gebak zakt in elkaar (wordt klef, sponzig, waterstrepen) Mogelijke oorzaak Verkeerde inzethoogte Te hoge baktemperatuur Oplossing Gebak lager inzetten Baktemperatuur wat lager instellen Te korte baktijd Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet door een hogere baktemperatuur worden verkort Gebruik de volgende keer minder vloeistof Let op de kneedtijden, vooral bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur volgende keer wat hoger instellen Baktijd verkorten Baktemperatuur wat lager instellen en baktijd verlengen Deeg gelijkmatig op de bakplaat verdelen Vetfilter uitnemen Baktemperatuur volgende keer wat hoger instellen Vetfilter uitnemen Te veel vloeistof in het deeg Het gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Het gebak wordt ongelijkmatig bruin Te hoge baktemperatuur en te korte baktijd Het deeg is ongelijkmatig verdeeld Het vetfilter is ingezet Te lange baktijd Te lage temperatuur Het vetfilter is ingezet 35 Tabel ovenschotels en gratineren BOVEN+ONDERWARMTE Inzet-niveau van onderen pastaschotel lasagne gegratineerde groente1 gegratineerd stokbrood 1 zoete ovenschotel visschotel gevulde groente 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 200-220 INFRATHERM Inzet-niveau van onderen 1 1 1 Temperatuur °C 160-170 160-170 160-170 Tijd uren: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 1 1 1 1 200-220 180-200 180-200 180-200 1 1 1 160-170 160-170 160-170 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 1) Oven voorverwarmen De vetgedrukte waarden geven de gunstigste ovenfunctie aan. 36 Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten Gerecht Inzetniveau van onderen Ovenfunctie Temperatuur Tijd diepvries-pizza patates frites1 (300-600 g) baguettes 3 BOVEN+ONDERWARMTE INFRATHERM BOVEN+ONDERWARMTE BOVEN+ONDERWARMTE volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant 200-220 °C 15-25 min. 3 3 volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant vruchtengebak 3 1) Opmerking: patates frites tussendoor 2-3 x omkeren. 3 Bij diepgevroren gerechten kunnen tijdens het bereiden de gebruikte bakplaten kromtrekken. Dat is een gevolg van het grote temperatuurverschil tussen gerecht en oventemperatuur. Na het afkoelen van de platen verdwijnt de vervorming weer. 37 Braden Om te braden de ovenfunctie INFRATHERM of BOVEN+ONDERWARMTE gebruiken. Servies · Om te braden zijn alle soorten hittebestendig servies geschikt (let op de aanwijzingen van de fabrikant!). · Bij servies met kunststof grepen erop letten, dat deze hittebestendig zijn (let op de aanwijzingen van de fabrikant!). · Grote stukken vlees kunt u direct op de universele plaat of op het rooster met daaronder de universele plaat braden (bijv. · Alle magere vleessoorten kunt u beter in een braadpan met deksel braden (bijv. kalfs- of rundvlees, diepgevroren vlees). · Alle vleessoorten die een korstje moeten krijgen kunt u in een braadpan zonder deksel braden (bijv. varkens-, lams-, schapevlees, eend, kip, klein gevogelte, rosbief, ossenhaas, wild). 3 Tip: Als u in een pan braadt, wordt de oven minder vuil!Inzetniveaus · De inzetniveaus staan in de volgende tabel. 38 3 Aanwijzingen bij de braadtabellen In de tabel vindt u voor verschillende vleessoorten aanwijzingen m. b. t. geschikte ovenfunctie, temperatuur, tijd en inzetniveau. · Wij raden u aan vlees en vis van meer dan 1 kg in de oven te braden. · In het algemeen is voor zeer mager vlees, zoals vis of wild vooral de functie BOVEN+ONDERWARMTE geschikt. Voor alle andere vleessoorten (vooral gevogelte) raden wij u de functie INFRATHERM aan. · Om inbranden van vleessap of vet te voorkomen raden wij u aan wat vloeistof in de braadpan te gieten. · Vlees indien nodig (na 1/2 - 2/3 van de braadtijd) omdraaien. [. . . ] Instellingen controleren. Zekering controleren. De zekering in de huisinstal- Mochten de zekeringen valatie (stoppenkast) is uitge- ker uitschakelen, neem dan contact op met een erkend schakeld. De ovenverlichting valt De ovenlamp is kapot. Ovenlamp vervangen (zie Reiniging en onderhoud). Als u de storing niet met behulp van deze storingstabel kunt opheffen, neem dan contact op met uw vakhandelaar of onze service-afdeling. 1 Waarschuwing: Reparaties aan het apparaat mogen alleen door vakmensen worden uitgevoerd! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX CB6100-1-BEURO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX CB6100-1-BEURO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag