Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB4142-1-WFRANCE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB4142-1-WFRANCE. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX CB4142-1-WFRANCE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB4142-1-WFRANCE te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX CB4142-1-WFRANCE
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX CB4142-1-WFRANCE (1290 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX CB4142-1-WFRANCE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE B4142-1 De omschakelbare inbouwoven Gebruiksaanwijzing Geachte klant, Lees deze gebruiksaanwijzing aandachtig door. Let vooral op hoofdstuk "Veiligheid" op de eerste pagina's. Bewaar deze gebruiksaanwijzing zodat u nog eens iets kunt nalezen. Geef het boekje door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. [. . . ] · Met solo-hetelucht S of boven-/onderwarmte O kunt u ook twee vormen tegelijkertijd naast elkaar op het rooster bakken. Daarbij wordt de baktijd slechts een klein beetje verlengd. Aanwijzingen bij de baktabellen In de tabellen treft u aanwijzingen aan voor de temperatuurinstelling, de baktijd en het inzetniveau voor een aantal gerechten. · De aangegeven temperaturen en baktijden zijn slechts richtlijnen, aangezien deze afhangen van de samenstelling van het deeg, de hoeveelheid en de bakvorm. · Wij bevelen aan om eerst de laagste temperatuur in te stellen, en alleen indien nodig, wanneer men een donkerder kleur verlangt of wanneer het bakken te lang duurt, een hogere temperatuur te kiezen. · Wanneer u voor een eigen recept geen concrete aanwijzingen kunt vinden, oriënteert u zich dan volgens de aanwijzingen voor soortgelijk gebak. · Bij het bakken van gebak op bakblikken of in vormen op meerdere niveaus tegelijk kan de baktijd 10-15 minuten langer zijn. · Vochtige gebaksoorten (pizza's, vruchtengebak enz. ) moeten op één niveau bereid worden. · Wanneer het gebak niet overal even hoog is, kan het in het begin van de bakprocedure ongelijkmatig bruin worden. De kleurverschillen worden in de loop van de baktijd minder. 2 Bij lange baktijden kunt u de oven ongeveer 10 minuten voor het einde van de baktijd uitzetten, om de restwarmte optimaal te benutten. Tenzij anders aangegeven, gaan de tabellen ervan uit dat de gerechten in een koude oven geplaatst worden. 29 Baktabel Bakken op één niveau Soort gebak Solo-hetelucht S Boven-/ onderwarmte O Tijd voor beide functies uren: min. Inzetni- Tempera- Inzetni- Temperaveau tuur veau tuur van ondeºC van ondeºC ren ren Gebak in vormen Tulband of marmercake Zandgebak/cake Biscuitgebak Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Afgedekte appeltaart Hartige taart (bv. Quiche Lorraine) Kwarktaart Gebak op bakblikken Krans van gistdeeg Kerststol Brood (roggebrood) eerst . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . da n 3 3 160-170 . 150-1701 3 3 170-190 160-1801 1 1 1 3 3 1 1 1 150-160 140-160 150-160 170-180 150-170 150-170 160-180 140-160 1 1 1 2 2 1 1 1 160-180 150-170 160-180 190-2101 170-190 170-190 190-210 170-190 0:501:10 1:101:30 0:250:40 0:100:25 0:200:25 0:501:00 0:301:10 1:001:30 0:300:40 0:401:00 0:20 0:301:00 1 . 180-2001 140-160 2 2501 160-180 30 Soort gebak Solo-hetelucht S Boven-/ onderwarmte O Tijd voor beide functies uren: min. 0:150:30 0:100:20 0:200:40 0:150:30 0:250:50 0:401:20 0:401:20 0:301:00 0:100:25 0:080:15 0:350:50 0:060:20 0:100:40 Inzetni- Tempera- Inzetni- Temperaveau tuur veau tuur van ondeºC van ondeºC ren ren 160-1701 150-1701 150-160 160-1701 Roomsoes/tompoes Biscuitrol Droog kruimelgebak Boter-/suikerkoek, Vruchtengebak (op gistdeeg/roerdeeg)2 Vruchtengebak op zandtaartdeeg1 Plaatkoek met teer beleg (bv. kwark, slagroom, amandelschaafsel) Pizza (met veel beleg)2 Pizza (dun) Turks rond brood Klein gebak Koekjes van zandtaartdeeg Sprits 3 3 3 3 3 3 3 3 190-210 180-2001 160-180 190-2101 3 150-170 3 170-190 3 160-170 3 170-190 - - 3 160-1801 1 1 1 1 3 3 180-200 200-220 200-220 180-200 150-160 140-150 1 1 1 1 3 3 190-2101 230-3001 270-3001 210-230 170-1901 160-180 31 Soort gebak Solo-hetelucht S Boven-/ onderwarmte O Tijd voor beide functies uren: min. 0:150:20 2:002:30 0:300:60 0:200:40 0:200:30 0:200:35 Inzetni- Tempera- Inzetni- Temperaveau tuur veau tuur van ondeºC van ondeºC ren ren Koekjes van roerdeeg Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Koekjes van gistdeeg Koekjes van bladerdeeg Broodjes 3 3 3 3 3 3 150-160 80-100 100-120 160-170 170-1801 180-2001 3 3 3 3 3 3 170-190 100-120 120-140 170-190 190-2101 180-2201 1) De oven voorverwarmen. 2) Combi-/braadslede of braadslede gebruiken!De vetgedrukte aanwijzingen geven aan wat de meest geschikte ovenfunctie is. 32 Bakken op meerdere niveaus Multi-hetelucht U Soort gebak Inzetniveau van onderen 2 niveaus Gebak op bakblikken Roomsoes/tompoes Droog kruimelgebak Klein gebak/koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Koekjes van gistdeeg Koekjes van bladerdeeg Broodjes 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/3/5 1/3/5 150-160 140-150 160-170 80-100 100-120 160-170 170-1801 180-1901 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 0:30-0:55 1/4 1/4 160-1801 140-160 0:35-0:60 0:30-0:60 3 niveaus Temperatuur ºC Tijd uren: min. 33 Tips voor het bakken Bakresultaat Het gebak is te licht van onderen Mogelijke oorzaak Verkeerd niveau gebruikt Oplossing Het gebak lager plaatsen De temperatuur wat lager instellen Te hoge temperatuur Het gebak zakt in (wordt papperig, sponzig, heeft waterstrepen) Te korte baktijd De baktijd verlengen De baktijden kunnen niet verkort worden door een hogere temperatuur te kiezen Gebruik de volgende keer minder vocht. Neem de roertijd in acht, in het bijzonder bij gebruik van keukenmachines De volgende keer de baktemperatuur wat hoger instellen De baktijd verkorten Te veel vocht in het deeg Het gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Het gebak wordt onregelmatig bruin Te hoge baktemperatuur en te korte baktijd Het deeg is onregelmatig verdeeld Vetfilter is geplaatst De baktemperatuur wat lager instellen en de baktijd verlengen Het deeg gelijkmatig over het bakblik verdelen Verwijder het vetfilter De volgende keer de baktemperatuur iets hoger instellen Verwijder het vetfilter Te lange baktijd Te lage temperatuur Vetfilter is geplaatst 34 Tabel ovenschotels en gratineren Boven- en onderwarmte O Inzetniveau van onderen pastaschotel lasagne gegratineerde groente1 gegratineerd stokbrood1 zoete ovenschotel visschotel gevulde groente 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 200-220 200-220 180-200 180-200 180-200 Infratherm-braden I Inzetniveau van onderen 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 Tijd uren: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 1) oven voorverwarmen De vetgedrukte waarden geven de gunstigste ovenfunctie aan. 35 Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten Gerecht Inzetniveau van onderen Ovenfunctie Temperatuur Tijd diepvries-pizza patates frites1 (300-600 g) baguettes 3 boven- en onderwarmte O infrathermbraden I boven- en onderwarmte O boven- en onderwarmte O volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant 200-220 °C 15-25 min. 3 3 volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant vruchtengebak 3 1) opmerking: patates frites tussendoor 2-3 x omkeren. 3 Bij diepgevroren gerechten kunnen tijdens het bereiden de gebruikte bakplaten kromtrekken. Dat is een gevolg van het grote temperatuurverschil tussen gerecht en oventemperatuur. Na het afkoelen van de platen verdwijnt de vervorming weer. 36 Braden Gebruik voor het braden de ovenfunctie infratherm-braden I of boven-/onderwarmte O. Braadgerei · Voor het braden is elk soort hittebestendig kookgerei geschikt. (Volg de aanwijzingen van de fabrikant op!) · Bij kookgerei met kunststof handvatten moet men erop letten dat deze hittebestendig zijn. [. . . ] Het apparaat is niet aange- Sluit het apparaat aan en sloten; de deurvergrendeling wacht ten minste 10 seconis geactiveerd. den tot het rode temperatuur-controlelampje dooft. Vervang het ovenlampje (zie Reiniging en onderhoud). De ovenverlichting valt Het ovenlampje is kapot. uit. Wanneer u de storing met de hierboven gegeven aanwijzingen niet heeft kunnen verhelpen, wendt u zich dan tot uw vakhandelaar of de klantenservice. 1 Waarschuwing: Reparaties aan het apparaat mogen alleen worden uitgevoerd door erkend vakpersoneel! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX CB4142-1-WFRANCE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX CB4142-1-WFRANCE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag