Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB3000-1-MEURO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB3000-1-MEURO. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX CB3000-1-MEURO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX CB3000-1-MEURO te teleladen.


AEG-ELECTROLUX CB3000-1-MEURO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (551 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX CB3000-1-MEURO (548 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX CB3000-1-MEURO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE B3000-1 De omschakelbare inbouwoven Gebruiksaanwijzing 0 Geachte klant, Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door. Let vooral op hoofdstuk "Veiligheid" op de eerste pagina's. Bewaar deze gebruiksaanwijzing goed zodat u nog eens iets kunt nalezen. Geef het boekje door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. [. . . ] temperatuur aan 19 Tips voor het bakken Tips Zo stelt u vast of het gebak gaar is Het gebak zakt in elkaar (wordt klef, sponzig, waterstrepen) Het gebak is aan de onderkant te licht Gebak met vochtige vulling/ kwarktaart is niet gaar. Als er geen deeg meer aan het hout kleeft, kunt u de oven uitzetten en de nawarmte gebruiken. Kies de volgende keer een donkere bakvorm of zet het gebak een niveau lager. Bak de volgende keer met lagere temperatuur en langere baktijd. 20 Tabel ovenschotels en gratineren Boven- en onderwarmte O Inzetniveau van onderen pastaschotel lasagne gegratineerde groente1 gegratineerd stokbrood1 zoete ovenschotel visschotel gevulde groente 1 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 200-220 200-220 180-200 180-200 180-200 Infratherm-braden I Inzetniveau van onderen 1 1 1 1 1 1 Temperatuur °C 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 160-170 Tijd uren: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 1) oven voorverwarmen De vetgedrukte waarden geven de gunstigste ovenfunctie aan. Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten Gerecht Inzetniveau van onderen Ovenfunctie Temperatuur Tijd diepvries-pizza patates frites1 (300-600 g) baguettes 3 boven- en onderwarmte O infrathermbraden I boven- en onderwarmte O boven- en onderwarmte O volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant 200-220 °C 15-25 min. 3 3 volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant volgens de aan- volgens de aanwijzingen van wijzingen van de de fabrikant fabrikant vruchtengebak 3 1) opmerking: patates frites tussendoor 2-3 x omkeren. 21 Braden Om te braden de ovenfunctie infratherm-braden I of boven- en onderwarmte O gebruiken. Servies · Om te braden zijn alle soorten hittebestendig servies geschikt. · Bij servies met kunststof grepen erop letten, dat deze hittebestendig zijn. · Grote stukken vlees kunt u direct op de universele plaat of op het rooster met daaronder de universele plaat braden (bijv. · Alle magere vleessoorten kunt u beter in een braadpan met deksel braden (bijv. · Alle vleessoorten die een korstje moeten krijgen kunt u in een braadpan zonder deksel braden (bijv. varkens-, lams-, schapevlees, eend, kip, klein gevogelte, rosbief, ossenhaas, wild). · Tip: Als u in een pan braadt (in het bijzonder kleine hoeveelheden), wordt de oven minder vuil!Inzetniveaus · De inzetniveaus staan in de volgende tabel. 22 Aanwijzingen bij de braadtabellen In de tabel vindt u voor verschillende vleessoorten aanwijzingen m. b. t. · Wij raden u aan vlees en vis van meer dan 1 kg in de oven te braden. · In het algemeen is voor zeer mager vlees, zoals vis of wild vooral de functie boven- en onderwarmte Ogeschikt. Voor alle andere vleessoorten (vooral gevogelte) raden wij u de functie infrathermbraden Iaan. · Om inbranden van vleessap of vet te voorkomen raden wij u aan wat vloeistof in de braadpan te gieten. 2/3 van de braadtijd omdraaien. 2 Schakel de oven 10-15 minuten vóór het einde van de braadtijd uit, om gebruik te maken van de nawarmte. 23 Tabel braden Vleessoort Hoeveelheid Gewicht Boven- en onderwarmte O Inzet-niveau van onderen Infrathermbraden I Tijd TemperaTempera- uren:min. Inzet-nituur tuur veau van °C °C onderen rundvlees suddervlees rosbief of ossenhaas - van binnen rood - van binnen roze - doorbakken varkensvlees fricandeau hamlap, karbonade, kasselerrib gehakt kalfsvlees kalfsbraadstuk kalfsbout lamsvlees lamsbout, lamsbraadstuk lamsrug 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 1 1 210-220 210-220 1 1 150-170 160-180 1:15-2:00 1:00-1:30 1 kg 1, 5-2 kg 1 1 210-220 210-225 1 1 160-180 160-180 1:30-2:00 2:00-2:30 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 750 g1 kg 1 1 1 210-220 180-190 170-180 1 1 1 160-180 170-180 160-170 1:30-2:00 1:00-1:30 0:45-1:00 per cm hoogte per cm hoogte per cm hoogte 1 1 1 250-2701 250-2701 210-2501 1 1 1 190-200 180-190 170-180 1-1, 5 kg 1 200-250 2:00-2:30 per cm hoogte 0:05-0:06 0:06-0:08 0:08-0:10 24 Vleessoort Hoeveelheid Gewicht Boven- en onderwarmte O Inzet-niveau van onderen Infrathermbraden I Tijd TemperaTempera- uren:min. Inzet-nituur tuur veau van °C °C onderen wild hazenrug, hazenbout ree-/hertenrug ree-/hertenbout gevogelte gevogelte 4-6 stukken halve kip 2-4 stuks kip, poularde eend gans kalkoen vis (stoven) hele vis 1-1, 5 kg 2/3 210-220 2/3 160-170 0:45-1:15 à 200250g à 400-500 g 1-1, 5 kg 1, 5-2 kg 3, 5-5 kg 2, 5-3, 5 kg 4-6 kg 3 220-250 3 180-200 tot 1 kg 1, 5-2 kg 1, 5-2 kg 3 1 1 220-2501 210-220 200-210 3 1 1 160-170 160-180 160-180 0:25-0:40 1:15-1:45 1:30-2:15 3 220-250 3 180-200 1 1 1 1 220-250 210-220 200-210 200-210 180-200 1 1 1 1 170-180 160-180 150-160 150-160 140-150 0:45-1:15 1:00-1:30 2:30-3:00 1:30-2:00 2:30-4:00 1) oven voorverwarmen. De vetgedrukte waarden geven de gunstigste ovenfunctie aan. 25 Vlak-grilleren Voor het grilleren de ovenfunctie Z grote of F kleine grill met de temperatuurinstelling z gebruiken. 1 Attentie: De lege oven op de grillfunctie altijd 5 minuten voorverwarmen!Grillservies · Voor het grilleren rooster en universele plaat samen gebruiken. Inzetniveaus · Voor het grilleren van platte levensmiddelen vooral het 4e inzetniveau van onderen gebruiken. [. . . ] Middelste ruit aan de onderste rand vastpakken en in de richting van de ovendeurgreep schuiven, tot hij van onderen vrij ligt (1). Ruiten schoonmaken. 34 Middelste ruit inzetten (alleen voor apparaten met metalen front) 0 1. Middelste ruit schuin van boven in het deurprofiel aan de kant van de deurgreep schuiven (1). Ruit laten zakken (2) en in de richting van de onderkant van de deur zo ver mogelijk onder de onderste houder schuiven. Bovenste ruit inzetten 0 1. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX CB3000-1-MEURO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX CB3000-1-MEURO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag