Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BW320

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BW320. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX BW320 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BW320 te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX BW320
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX BW320 (89 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX BW320

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Aanwijzingen en praktische tips Milieu-informatie 2 Inhoud Gebruiksaanwijzing . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 5 7 7 7 8 8 9 9 Veiligheidsvoorschriften . Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten . Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten . [. . . ] Afdekken Duur Aanwijzingen/tips Tussendoor omroeren 10-40 min. Met deksel bereiden 2-3 Wellen Minimaal dubbele hoeveelheid vloeistof 25-50 min. aan de rijst toevoegen, melkgerechten tussendoor roeren 20-45 min. Bij groente weinig vocht toevoegen (een paar eetlepels) 3-4 Stomen Stoven Koken van aardappels 4-5 Koken Koken van grotere hoeveelheden, eenpansgerechten en soep Zacht braden Weinig vloeistof gebruiken, bijvoor20-60 min. ¼ l water per 750 g aardappels 60-150 min. Tot 3 l vloeistof plus ingrediënten 6-7 Schnitzel, cordon bleu, Voortdukarbonade, gehaktballen, braadworst, lever, roux, rend bakken eieren, omelets, oliebollen Aardappel koekjes, lendestukken, steaks, pannenkoeken 5-15 min. per pan Tussendoor keren 7-8 Sterk braden Aan de kook brengen Aanbra den Frituren Tussendoor keren 9 Aan de kook brengen van grotere hoeveelheden water, pasta koken, aanbraden van vlees (goulash, stoofvlees), frituren van patates frites 15 3 1 Wij adviseren om bij het aan de kook brengen of het aanbraden de hoogste kookstand in te stellen en vervolgens gerechten met een langere kooktijd op de gewenste kookstand gaar te laten worden. Oververhit vet en olie is licht ontbrandbaar. · Uw nieuwe oven kan een ander bak-/braadgedrag vertonen als uw oude apparaat. Pas daarom de instellingen (temperatuur, baktijden) en inzetniveaus zoals u die gewend bent aan de aanbevelingen in de onderstaande tabel aan. Bij langere baktijden kunt u de oven ca. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen, om te profiteren van de restwarmte. · Om te ontdooien plaatst u het rooster op het eerste niveau van onderen. Ontdooitabel Gerecht Ontdooitijd min. 100-140 100-140 90-120 25-35 30-40 30-40 80-100 60 Nadooitijd min. Opmerking Kip op een omgekeerd schoteltje in een groot bord leggen Na de helft van de tijd keren Na de helft van de tijd keren Na de helft van de tijd keren ------Slagroom kan ook met nog licht bevroren deeltjes goed worden geklopt --- Kip, 1000 g Vlees, 1000g Vlees, 500g Forel, 150g Aardbeien, 300g Boter, 250g Slagroom, 2 x 200g Gebak, 1400g 20-30 20-30 20-30 10-15 10-20 10-15 10-15 60 25 Drogen met hetelucht Ovenfunctie: Solo hetelucht · Gebruik hiervoor een met boterhampapier of bakpapier belegd rooster. · U bereikt een beter resultaat als u na de helft van de tijd de oven uitschakelt, opent en gedurende de nacht laat afkoelen. · Daarna het gerecht verder laten drogen. Gerecht Groenten Bonen Paprika (reepjes) Soepgroenten Paddestoelen Kruiden Fruit Pruimen Abrikozen Appelschijven Peren 60-70 60-70 60-70 60-70 3 3 3 3 1/4 1/4 1/4 1/4 8-10 8-10 6-8 6-9 60-70 60-70 60-70 50-60 40-50 3 3 3 3 3 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 6-8 5-6 5-6 6-8 2-3 Temperatuur in °C Inzetniveau 1 niveau 2 niveaus Tijd in uren (richtwaarde) 26 Wecken Ovenfunctie: Onderwarmte · Gebruik voor het inmaken/wecken alleen in de handel gebruikelijke glazen van hetzelfde formaat. · Glazen met een schroefdeksel - of bajonetsluiting en metalen blikken zijn ongeschikt. · Voor het wecken gebruikt u het eerste inzetniveau van onderen. · Gebruik voor het wecken de bakplaat. Hierop kunt u maximaal zes glazen met elk een inhoud van één liter plaatsen. · De glazen moeten allemaal tot dezelfde hoogte zijn gevuld en zijn dichtgeklemd. · Plaats de glazen zodanig op de bakplaat, dat ze elkaar niet aanraken. [. . . ] Pak de deurafschermer (B) aan de bovenkant van de deuraan beide kanten vast en druk deze naar binnen om de klemvergrendeling los te maken. Trek vervolgens de deurafschermereraf. 34 5. Pak de glasplaat van deur aan de bovenrand vast en trek het uit de geleiding naar boven. Reinig de glasplaat Reinig grondig de glasplaat met spoelmiddel. Glasplaat weer terug in de deur zetten 1. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX BW320

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX BW320 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag