Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BS7304021M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BS7304021M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX BS7304021M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BS7304021M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX BS7304021M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (412 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX BS7304021M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL RECEPTENBOEK GEBRUIKSAANWIJZING 2 VOOR PERFECTE RESULTATEN Bedankt dat u voor dit AEG product heeft gekozen. Dit apparaat is ontworpen om vele jaren uitstekend te presteren, met innovatieve technologieën die het leven gemakkelijker helpen maken ­ functies die gewone apparaten wellicht niet hebben. Neem een paar minuten de tijd om het door te lezen zodat u er optimaal van kunt profiteren. ACCESSOIRES EN VERBRUIKSARTIKELEN In de AEG webshop vindt u alles wat u nodig heeft om al uw apparaten van AEG mooi te houden en perfect te laten functioneren. Ook vindt u hier een groot aantal accessoires die zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoge kwaliteitsnormen die u verwacht, van speciaal kookgerei tot bestekmandjes en van flessenhouders tot waszakken. . . Bezoek onze webshop op www. aeg-electrolux. com/shop Inhoud 3 INHOUD 4 Nuttige aanwijzingen en tips In deze gebruiksaanwijzing worden de volgende symbolen gebruikt: Belangrijke informatie over uw persoonlijke veiligheid en informatie over het voorkomen van schade aan het apparaat. [. . . ] 40-60 Tabel kerntemperatuursensor Rundsvlees Gerecht Rosbief of ossenhaas: rood Rosbief of ossenhaas: medium Rosbief of ossenhaas: doorbakken Voedselkerntemperatuur 45 ­ 50 °C 60 ­ 65 °C 70 ­ 75 °C 20 Nuttige aanwijzingen en tips Pork Gerecht Fricandeau, hamlap Tussenribstuk, kasselerrib Gehaktbrood Kalfsvlees Gerecht Kalfsbraadstuk Kalfsbout Schapenvlees / lamsvlees Gerecht Schapenbout Schapenrug Lamsbout, lamsbraadstuk Game Gerecht Hazerug Hazenpoot, hazenbout Gehele haas Reerug, hertenrug Ree- /hertenrug Vis Gerecht Zalm Forellen Voedselkerntemperatuur 65 ­ 70 °C 65 ­ 70 °C Voedselkerntemperatuur 70 ­ 75 °C 70 ­ 75 °C 70 ­ 75 °C 70 ­ 75 °C 70 ­ 75 °C Voedselkerntemperatuur 80 ­ 85 °C 80 ­ 85 °C 70 ­ 75 °C Voedselkerntemperatuur 75 ­ 80 °C 85 ­ 90 °C Voedselkerntemperatuur 80 ­ 82 °C 75 ­ 80 °C 75 ­ 80 °C Lage temp. Gerecht Rosbief Runderbiefstuk Kalfsbraadstuk Steaks Gewicht (g) 1000-1500 1000-1500 1000-1500 200-300 Temperatuur 150° C 150° C 150° C 120 °C Plaathoogte 1 3 1 3 Totale tijd in min. 120-150 90-110 120-150 20-40 Nuttige aanwijzingen en tips 21 Kant-en-klaarmaaltijd Normaal hete lucht Kant-en-klaarmaaltijd Pizza, bevroren Amerikaanse pizza, bevroren Pizza, gekoeld Pizzasnacks, bevroren Patat, dun Patat, dik Aardappelpartjes/aardappelkroketjes Rösties Lasagne/Cannelloni, vers Lasagne/Cannelloni, bevroren Oven gegratineerde kaas Kippenvleugeltjes Gerecht Diepvriespizza Patates frites1) (300-600 g) Baguettes Ovenfuncties Boven + onderwarmte Boven + onderwarmte of Circulatie grillen Boven + onderwarmte Boven + onderwarmte Ovenniveau 2 2 2 2 3 3 3 3 2 2 3 2 Plaathoogte 3 Temperatuur °C 200 - 220 190 - 210 210-230 180-200 200-220 200-220 220-230 210-230 170-190 160-180 170-190 190-210 Temperatuur °C volgens aanwijzingen van de fabrikant 200-220 volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant Tijd in min. 15-25 20-25 13-25 15-30 20-30 25-35 20-35 20-30 35-45 40-60 20-30 20-30 Tijdsinstelling volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant Diepvries- en kant-en-klaargerechten 3 3 Vruchtentaarten 3 1) Patat frites tijdens bakken 2 tot 3 keer omkeren Pizza hetelucht Soort gebak Pizza (dunne korst) Roosterstand 2 Temperatuur °C 200 - 230 1)2) Tijd in min. 15 - 20 22 Nuttige aanwijzingen en tips Soort gebak Pizza (met veel garnering) Taarten Spinazietaart Quiche Lorraine Zwisterse flan Appeltaart, bedekt Groentetaart Ongedesemd brood Bladerdeegtaart Flammekuchen (pizzaachtig gerecht uit de Elzas) Piroggen (Russische variant op calzone) 1) Oven voorverwarmen 2) Gebruik diepe pan Roosterstand 2 1 1 1 1 1 1 2 2 2 2 Temperatuur °C 180 - 200 180 - 200 160 - 180 170 - 190 170 - 190 150 - 170 160 - 180 230 - 2501) 160 - 180 1) 230 - 2501) 180 - 200 1) Tijd in min. 25 - 35 40 - 55 45 - 60 45 - 55 45 - 55 50 - 60 50 - 60 10 - 20 45 - 55 12 - 20 15 - 25 Ontdooitabel Schotel Ontdooitijd in min 100-140 Nadooitijd in min Opmerking Kip op een omgedraaid schoteltje in een groot bord leggen, halverwege de tijd omdraaien Halverwege de bereidingstijd omdraaien Halverwege de bereidingstijd omdraaien Room kan ook met nog licht bevroren deeltjes goed worden geklopt - Kip 1. 000 g 20-30 Vlees, 1000 g Vlees, 500 g Forel, 150g Aardbeien, 300g Boter, 250g Room, 2 x 200 g Taart, 1. 400 g 100-140 90-120 25-35 30-40 30-40 80-100 60 20-30 20-30 10-15 10-20 10-15 10-15 60 Grill Grill alltijd met de maximale temperatuurinstelling. Nuttige aanwijzingen en tips LET OP!· Rooster op inschuifhoogte plaatsen, zoals aangeraden in grilleertabel. · Altijd de pan plaatsen om vet op te vangen op de eerste inschuifhoogte. · Alleen platte stukken vlees of vis grillen. Grill Gerecht Rosbief Runderfilet Varkensrug Kalfsrug Lamsrug Hele vissen (500-1000g) Grill intens Gerecht Burgers Varkenshaas Worstjes Runderfilet, kalfsbiefstukken Geroosterd brood 1) Sandwiches 1) Oven voorverwarmen 23 Temperatuur 210-230 230 210-230 210-230 210-230 210-230 Gebruiksniveau 2 3 2 2 3 3/4 Grilltijd (min. ) 1e kant 30-40 20-30 30-40 30-40 25-35 15-30 2e kant 30-40 20-30 30-40 30-40 20-25 15-30 Gebruiksniveau 4 4 4 4 5 4 Grilltijd (min. ) 1e kant 8-10 10-12 10-12 7-10 1-3 6-8 2e kant 6-8 6-10 6-8 6-8 1-3 - Grillen met braadspit - plaats diepe braadpan op niveau 1 Soort product Kip Braadstuk Eend Varkensschenkel Temperatuur °C 220-240 190-210 220-240 190-210 Tijd (min. ) 70-90 120-180 90-150 150-210 24 Nuttige aanwijzingen en tips Inmaken Let op: · Gebruik alleen weckflessen van dezelfde afmetingen. · Gebruik geen wekglazen met een draai- of bajonetsluiting en metalen bakken. · Zet niet meer dan zes wekflessen van één liter op de bakplaat. · Vul de flessen tot hetzelfde niveau en sluit ze af met een klem. 1/2 liter water op de bakplaat, zodat er voldoende vocht in de oven ontstaat. · Zodra de vloeistof in de eerste wekglazen begint te borrelen (na. 35-60 minuten bij 1 liter glazen) de oven uitschakelen of de temperatuur verlagen tot 100°C (zie tabel). Bessen In te maken eetwaar Aardbeien, bosbessen, frambozen, rijpe kruisbessen Steenvruchten In te maken eetwaar Peren, kweeperen, pruimen Groenten In te maken eetwaar Wortels 1) Komkommers Gemengde augurken Koolrabi, erwten, asperges Temperatuur in °C 160-170 160-170 160-170 160-170 Bereidingstijd tot sudderen in min. 5-10 5-10 15-20 Temperatuur in °C 160-170 Bereidingstijd tot sudderen in min. 10-15 Temperatuur in °C 160-170 Bereidingstijd tot sudderen in min. - 1) In de uitgeschakelde oven laten staan Drogen - Multi hetelucht Dek de ovenroosters met bakpapier af. Groenten Voedsel om te drogen Bonen Paprika's Temperatuur in °C 60-70 60-70 Ovenniveau 1 niveau 3 3 2 niveaus 1/4 1/4 Tijd in uren (richtwaarde) 6-8 5-6 Nuttige aanwijzingen en tips Voedsel om te drogen Groente in het zuur Paddenstoelen Kruiden Fruit Gerecht Pruimen Abrikozen Schijfjes appel Peren Temperatuur in °C 60-70 60-70 60-70 60-70 Ovenniveau 1 niveau 3 3 3 3 2 niveaus 1/4 1/4 1/4 1/4 Temperatuur in °C 60-70 50-60 40-50 Ovenniveau 1 niveau 3 3 3 2 niveaus 1/4 1/4 1/4 25 Tijd in uren (richtwaarde) 5-6 6-8 2-3 Tijd in uren (richtwaarde) 8-10 8-10 6-8 6-9 RECEPTEN Het display toont ovenniveaus en vooraf ingestelde kooktijden voor elk automatisch recept. Automatische programma's Programmanummer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Programmanaam GROENTE, TRADITIONEEL AARDAPPELGRATIN BOERENBROOD BROODJES VISFILET GEVULDE VIS (FOREL) PRUIMENKRAKELING KALFSSCHENKEL RIJST LASAGNE DEEG RIJZEN ROSBIEF VARKENSBRAADSTUK KALFSBRAADSTUK LAMSBRAADSTUK WILDBRAADSTUK 26 Nuttige aanwijzingen en tips Programmanummer 17 18 19 20 21 22 23 24 25 1 - GROENTE, TRADITIONEEL Programmanaam HELE KIP PIZZA QUICHE CITROENTAART KWARKTAART CANNELLONI KANT-EN-KLARE TAART AFBAKPIZZA KANT-EN-KLARE AARDAPPELGERECHTEN Kookgerei: · Elk soort kookgerei dat hittebestendig is tot ten minste 100 °C kan worden gebruikt. Ingrediënten: · 400 g bloemkool · 200 g worteltjes · 200 g koolrabi · 200 g gele en rode paprika Bereidingswijze: · Spoel de bloemkool af en verdeel ze in roosjes. Plaats alle groenten in een open schaal en kook zonder water toe te voegen. Bij deze bereidingswijze kunt u koken zonder zout en andere kruiden. 2 - AARDAPPELGRATIN Ingrediënten: · 1. 000 g aardappelen · 1 theelepel zout, peper en nootmuskaat · 2 teentjes knoflook · 200 g geraspte kaas · 3 eieren · 100 ml melk · 250 ml room · 4 eetlepels boter Bereidingswijze: · Schil de aardappelen, snijd ze in dunne plakken, droog ze af en doe er zout op. Wrijf een ovenbestendige bakschaal in met een teentje knoflook en vet de schaal daarna in met boter. Verspreid de helft van de gezouten aardappelplakjes in de schaal en strooi er wat Nuttige aanwijzingen en tips 27 geraspte kaas over. [. . . ] De ingrediënten voor de bovenkant achtereenvolgens op het deeg rangschikken. · Gebruik een ingevette bakplaat. 19 - QUICHE LORRAINE Ingrediënten van het deeg: · 200 g bloem · 2 eieren · 100 g boter · 1/2 theelepel zout · een beetje peper · 1 snufje nootmuskaat Ingrediënten voor de garnering: · 150 g geraspte kaas · 200 g gekookte ham of magere bacon · 2 eieren · 250 g zure room · zout, peper en nootmuskaat Bereidingswijze: · Meng meel, boter, eieren en kruiden in een mengkom en meng tot een soepel deeg. · Ingevette zwarte bakvorm met een diameter van 28 cm 20 - CITROENTAART Ingrediënten voor het beslag: · 250 g boter · 200 g suiker · 1 pakje vanillesuiker (ongeveer 8 g) · 1 snufje zout · 4 eieren 34 Nuttige aanwijzingen en tips · 150 g bloem · 150 g zetmeel · 1 afgestreken theelepel bakpoeder · geraspte schil van 2 citroenen Ingrediënten voor het glazuur: · 125 ml citroensap · 100 g poedersuiker Overige: · Zwarte langwerpige bakvorm, 30 cm lang · Margarine voor het invetten · Paneermeel voor het bestrooien van de bakvorm Bereidingswijze: · Boter, suiker, citroenschil, vanillesuiker en zout in een mengkom doen en roeren tot een schuimige massa ontstaat. Vervolgens de eieren één voor één toevoegen en nogmaals roeren tot het een schuimige massa is geworden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX BS7304021M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX BS7304021M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag