Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BS7304021M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BS7304021M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX BS7304021M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BS7304021M te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX BS7304021M
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX BS7304021M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL RECEPTENBOEK GEBRUIKSAANWIJZING 2 VOOR PERFECTE RESULTATEN Bedankt dat u voor dit AEG product heeft gekozen. Dit apparaat is ontworpen om vele jaren uitstekend te presteren, met innovatieve technologieën die het leven gemakkelijker helpen maken ­ functies die gewone apparaten wellicht niet hebben. Neem een paar minuten de tijd om het door te lezen zodat u er optimaal van kunt profiteren. ACCESSOIRES EN VERBRUIKSARTIKELEN In de AEG webshop vindt u alles wat u nodig heeft om al uw apparaten van AEG mooi te houden en perfect te laten functioneren. Ook vindt u hier een groot aantal accessoires die zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoge kwaliteitsnormen die u verwacht, van speciaal kookgerei tot bestekmandjes en van flessenhouders tot waszakken. . . Bezoek onze webshop op www. aeg-electrolux. com/shop Inhoud 3 INHOUD 4 Nuttige aanwijzingen en tips In deze gebruiksaanwijzing worden de volgende symbolen gebruikt: Belangrijke informatie over uw persoonlijke veiligheid en informatie over het voorkomen van schade aan het apparaat. [. . . ] 35-60 minuten bij 1 liter glazen) de oven uitschakelen of de temperatuur verlagen tot 100°C (zie tabel). Bessen In te maken eetwaar Aardbeien, bosbessen, frambozen, rijpe kruisbessen Steenvruchten In te maken eetwaar Peren, kweeperen, pruimen Groenten In te maken eetwaar Wortels 1) Komkommers Gemengde augurken Koolrabi, erwten, asperges Temperatuur in °C 160-170 160-170 160-170 160-170 Bereidingstijd tot sudderen in min. 50-60 50-60 50-60 50-60 Doorkoken bij 100 °C in min. 5-10 5-10 15-20 Temperatuur in °C 160-170 Bereidingstijd tot sudderen in min. 10-15 Temperatuur in °C 160-170 Bereidingstijd tot sudderen in min. - 1) In de uitgeschakelde oven laten staan Drogen - Multi hetelucht Dek de ovenroosters met bakpapier af. Groenten Voedsel om te drogen Bonen Paprika's Temperatuur in °C 60-70 60-70 Ovenniveau 1 niveau 3 3 2 niveaus 1/4 1/4 Tijd in uren (richtwaarde) 6-8 5-6 Nuttige aanwijzingen en tips Voedsel om te drogen Groente in het zuur Paddenstoelen Kruiden Fruit Gerecht Pruimen Abrikozen Schijfjes appel Peren Temperatuur in °C 60-70 60-70 60-70 60-70 Ovenniveau 1 niveau 3 3 3 3 2 niveaus 1/4 1/4 1/4 1/4 Temperatuur in °C 60-70 50-60 40-50 Ovenniveau 1 niveau 3 3 3 2 niveaus 1/4 1/4 1/4 25 Tijd in uren (richtwaarde) 5-6 6-8 2-3 Tijd in uren (richtwaarde) 8-10 8-10 6-8 6-9 RECEPTEN Het display toont ovenniveaus en vooraf ingestelde kooktijden voor elk automatisch recept. Automatische programma's Programmanummer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Programmanaam GROENTE, TRADITIONEEL AARDAPPELGRATIN BOERENBROOD BROODJES VISFILET GEVULDE VIS (FOREL) PRUIMENKRAKELING KALFSSCHENKEL RIJST LASAGNE DEEG RIJZEN ROSBIEF VARKENSBRAADSTUK KALFSBRAADSTUK LAMSBRAADSTUK WILDBRAADSTUK 26 Nuttige aanwijzingen en tips Programmanummer 17 18 19 20 21 22 23 24 25 1 - GROENTE, TRADITIONEEL Programmanaam HELE KIP PIZZA QUICHE CITROENTAART KWARKTAART CANNELLONI KANT-EN-KLARE TAART AFBAKPIZZA KANT-EN-KLARE AARDAPPELGERECHTEN Kookgerei: · Elk soort kookgerei dat hittebestendig is tot ten minste 100 °C kan worden gebruikt. Ingrediënten: · 400 g bloemkool · 200 g worteltjes · 200 g koolrabi · 200 g gele en rode paprika Bereidingswijze: · Spoel de bloemkool af en verdeel ze in roosjes. Schil de wortelen en de koolrabi en snijd ze in kleine stukjes. Plaats alle groenten in een open schaal en kook zonder water toe te voegen. Bij deze bereidingswijze kunt u koken zonder zout en andere kruiden. 2 - AARDAPPELGRATIN Ingrediënten: · 1. 000 g aardappelen · 1 theelepel zout, peper en nootmuskaat · 2 teentjes knoflook · 200 g geraspte kaas · 3 eieren · 100 ml melk · 250 ml room · 4 eetlepels boter Bereidingswijze: · Schil de aardappelen, snijd ze in dunne plakken, droog ze af en doe er zout op. Wrijf een ovenbestendige bakschaal in met een teentje knoflook en vet de schaal daarna in met boter. Verspreid de helft van de gezouten aardappelplakjes in de schaal en strooi er wat Nuttige aanwijzingen en tips 27 geraspte kaas over. Leg de overige aardappelschijfjes er bovenop en strooi de rest van de kaas eroverheen. Pers het tweede teentje knoflook en vermeng dit met de eieren, melk en de room. Giet het mengsel over de aardappels en verspreid de rest van de boter in kleine stukjes over de gratin. 3 - BOERENBROOD Ingrediënten: · 500 g tarwebloem · 250 g roggemeel · 15 g zout · 1 klein pakje droge gist · 250 ml water · 250 ml melk · 15 g zout Overige: · Bakplaat ingevet of belegd met bakpapier Bereidingswijze: · Doe de tarwebloem, roggebloem en droge gist in een grote kom. Meng het water met de melk en het zout bij de bloem. Alle ingrediënten tot een soepel deeg kneden. Laat het deeg rijzen tot het verdubbelt in volume. Maak een lang brood en plaats het op de bakplaat die is ingevet of bedekt met bakpapier. Laat het brood nogmaals rijzen tot het de helft groter is. Voor het bakken bestrooien met een beetje bloem. 4 - BROODJES Ingrediënten: · 500 g meel, type 405 · 20 g verse gist of 1 pakje droge gist · 300 ml water · 10 g zout Bereidingswijze: · Meel en zout in een grote kom doen. De gist oplossen in het water en toevoegen aan het meel. Alle ingrediënten tot een soepel deeg kneden. [. . . ] Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng het geheel met een handmixer. Plaats het mengsel 2 uur in de koelkast. Bedek de ingevette bodem van een springvorm met 2/3 van het mengsel en prik er verschillende keren in met een vork. Vorm een rand van ongeveer 3 cm hoog met de rest van het deeg. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX BS7304021M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX BS7304021M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag