Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BP9004001M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BP9004001M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX BP9004001M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BP9004001M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX BP9004001M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (416 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX BP9004001M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL RECEPTENBOEK GEBRUIKSAANWIJZING 2 VOOR PERFECTE RESULTATEN Bedankt dat u voor dit AEG product heeft gekozen. Dit apparaat is ontworpen om vele jaren uitstekend te presteren, met innovatieve technologieën die het leven gemakkelijker helpen maken ­ functies die gewone apparaten wellicht niet hebben. Neem een paar minuten de tijd om het door te lezen zodat u er optimaal van kunt profiteren. ACCESSOIRES EN VERBRUIKSARTIKELEN In de AEG webshop vindt u alles wat u nodig heeft om al uw apparaten van AEG mooi te houden en perfect te laten functioneren. Ook vindt u hier een groot aantal accessoires die zijn ontworpen en gebouwd volgens de hoge kwaliteitsnormen die u verwacht, van speciaal kookgerei tot bestekmandjes en van flessenhouders tot waszakken. . . Bezoek onze webshop op www. aeg-electrolux. com/shop Inhoud 3 INHOUD 4 Toepassingen, tabellen en tips 14 Recepten met Kook- en bakassistent In deze gebruiksaanwijzing worden de volgende symbolen gebruikt: Belangrijke informatie over uw persoonlijke veiligheid en informatie over het voorkomen van schade aan het apparaat. [. . . ] Doe vier eetlepels olijfolie in een braadslede en schroei de inktvis dicht op de ring. ­ Bereidingstijd in de oven: 60 minuten ­ Ovenniveau: 1 28 Recepten met Kook- en bakassistent Gestoomde vis Ingrediënten: · 400 g aardappelen · 2 bosjes lenteuien · 2 teentjes knoflook · 1 klein blikje tomaten, in stukjes gesneden · 4 zalmfilets · citroensap · zout en peper · 75 ml groentebouillon · 50 ml witte wijn · 1 takje verse rozemarijn · 150 ml wijn · 1/2 bosje verse tijm Bereidingswijze: Was en schil de aardappelen en snij ze in vieren. Meng de groente met de aardappelen en doe ze in een ingevette ovenschaal, de zalm kruiden en erop leggen. Giet de groentebouillon en witte wijn erover, verdeel de rozemarijn en tijm erover. ­ Bereidingstijd in de oven: 30 minuten ­ Ovenniveau: 3 Jansons verleiding Ingrediënten: · 8-10 aardappelen · 2 uien · 125 g ansjovisfilets · 300 ml room · 2 eetlepels broodkruimels · peper · vers gesneden tijm · 2 eetlepels boter Bereidingswijze: Was de aardappelen, schil ze en snij ze in smalle plakjes. Doe de helft van de ansjovis daarop en dek het af met een derde van de uien en aardap- Recepten met Kook- en bakassistent 29 pelen. Doe daarop de rest van de uien en aardappelen met als bovenlaag aardappels. Schenk het zoute water van de ansjovis over het gerecht en voeg de room toe. Strooi de broodkruimels erover en leg kleine beetjes boter op de bovenkant. ­ Bereidingstijd in de oven: 60 minuten ­ Ovenniveau: 3 Cake Citroencake Ingrediënten voor het beslag: · 250 g boter · 200 g suiker · 1 pakje vanillesuiker (ongeveer 8 gr. ) · 1 snufje zout · 4 eieren · 150 g bloem · 150 g zetmeel · 1 afgestreken theelepel bakpoeder · geraspte schil van 2 citroenen Ingrediënten voor het glazuur: · 125 ml citroensap · 100 g poedersuiker Overig: · Zwarte langwerpige bakvorm, 30 cm lang · Margarine voor het invetten · Paneermeel voor het bestrooien van de bakvorm Bereidingswijze: Boter, suiker, citroenschil, vanillesuiker en zout in een mengkom doen en roeren tot een schuimige massa ontstaat. Vervolgens de eieren een voor een toevoegen en nogmaals roeren tot het een schuimige massa is geworden. Het met het meel en het zetmeel vermengde bakpoeder toevoegen aan de schuimmassa en het geheel mengen. Het deeg in de ingevette en met paneermeel bestrooide bakvorm gieten, gladstrijken en in de oven plaatsen Na het bakken het citroensap en de poedersuiker mengen. Het aluminiumfolie rond de taart omhoog vouwen, zodat het glazuur niet weg kan vloeien. Met een houten prikker gaatjes in de taart maken en het glazuur met een penseel aanbrengen. ­ Bereidingstijd in de oven: 75 minuten ­ Ovenniveau: 1 30 Recepten met Kook- en bakassistent Zweedse cake Ingrediënten: · 5 eieren · 340 g suiker · 100 g gesmolten boter · 360 g bloem · 1 pakje bakpoeder (ongeveer 15 gr. ) · 1 pakje vanillesuiker (ongeveer 8 gr. ) · 1 snufje zout · 200 ml koud water Overig: · Ronde springvorm 28 cm, zwarte plaat, de bodem bedekt met bakpapier Bereidingswijze: Suiker, eieren, vanillesuiker en zout in een mengkom doen en 5 minuten mixen tot het schuimig is. Voeg de bloem en het bakpoeder toe aan het schuimige deeg en roer het erdoor. ­ Bereidingstijd in de oven: 55 minuten ­ Ovenniveau: 1 Koekjes Ingrediënten: · 4 eieren · 2 eetlepels warm water · 50 g suiker · 1 pakje vanillesuiker (ongeveer 8 gr. ) · 1 snufje zout · 100 g suiker · 100 g bloem · 100 g zetmeel · 2 afgestreken theelepels bakpoeder Overig: · Ronde springvorm 28 cm, zwarte plaat, de bodem bedekt met bakpapier Bereidingswijze: Scheid de eieren. Schuim het eigeel op met het warme watere, 50 g suiker, vanillesuiker en zout. ­ Bereidingstijd in de oven: 30 minuten ­ Ovenniveau: 3 Recepten met Kook- en bakassistent Kwarktaart 31 Ingrediënten voor de bodem: · 150 g bloem · 70 g suiker · 1 pakje vanillesuiker (ongeveer 8 gr. ) · 1 ei · 70 g zachte boter Ingrediënten voor de kwarkcreme: · 3 eiwitten · 50 g rozijnen · 2 theelepels rum · 750 g magere kwark · 3 eierdooiers · 200 g suiker · sap van één citroen · 200 g crème fraîche · 1 pakje custardpoeder, vanillesmaak Overig: · Ingevette zwarte springvorm met een diameter van 26 cm Bereidingswijze: Zeef de bloem in een kom. Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng het geheel met een handmixer. Bedek de ingevette bodem van een springvorm met 2/3 van het mengsel en prik er verschillende keren in met een vork. [. . . ] Meng de eieren met de melk en breng het op smaak met zout, peper en nootmuskaat en schenk het over het pastamengsel. ­ Bereidingstijd in de oven: 45 minuten ­ Ovenniveau: 1 Witlofgratin Ingrediënten: · 8 middelgrote stronken witlof · 8 plakken gekookte ham · 30 g boter · 1, 5 eetlepel bloem · 250 ml groentebouillon (van de witlof) · 5 eetlepels melk · 100 g Emmentaler, geraspt Bereidingswijze: Snij de witlof door midden en verwijder de bittere kern. Neem de witlofhelften uit het water, spoel ze af met koud water en doe de twee helften weer tegen elkaar. Rol elk stronkje in een plakje ham en leg ze op een ingevette bakplaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX BP9004001M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX BP9004001M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag