Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BH 26 LE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BH 26 LE. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX BH 26 LE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BH 26 LE te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX BH 26 LE
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX BH 26 LE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Aanwijzingen en praktische tips Milieu-informatie 2 Inhoud Gebruiksaanwijzing . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 5 7 8 8 8 9 9 10 10 11 11 12 12 14 15 16 16 17 19 19 20 21 27 27 27 28 28 29 29 30 30 32 32 33 33 Veiligheidsvoorschriften . Multi Hetelucht en Stoomgaren na elkaar . Tabel Multi Hetelucht en Stoomgaren na elkaar . [. . . ] · Als u geen concrete aanwijzingen kunt vinden voor uw eigen recept, kijkt u dan bij een soortgelijk product. · Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. 1 1 29 Stoomgaren De bereidingswijze Stoomgaren is geschikt voor alle levensmiddelen, vers of bevroren. Met deze functie kunt u groente, vlees, vis, deegwaren, rijst, maïs, griesmeel en eieren bereiden, opwarmen, ontdooien, pocheren of blancheren. U kunt het volledige gerecht in één keer en direct op het servies bereiden, onafhankelijk van de hoeveelheid of de gaartijd. Raadpleeg de tabellen voor aanwijzingen. Tabel Stoomgaren Stoomgaren Soort product Water toevoegen in waterschuiflade ml 400 550 550 700 550 400 550 700 700 250 550 550 400 550 550 TempeGebruiksratuur niveau °C 96 96 96 96 96 96 96 96 96 75 96 96 96 96 60 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 Tijd in min. 25-30 35-40 35-40 45-55 35-40 25-30 30-35 40-45 50-60 15-20 60-70 35-40 20-25 30-35 30-35 Risotto Rijst (met gelijke hoeveelheid vloeistof) Mais (polenta, met 3 keer zoveel vloeistof) Aardappelen in de schil, middelgroot Aardappelen Ratatouille Spruitjes Bloemkool, heel Zuurkool Tomaten, heel Rode bieten, heel Koolrabi/selderij/venkel gesneden Courgette, gesneden Wortels, gesneden Groente ontdooien 30 Stoomgaren Soort product Water toevoegen in waterschuiflade ml 550 250 250 700 700 250 400 400 200 200 200 TempeGebruiksratuur niveau °C 96 96 96 96 96 90 96 85 96 96 96 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 Tijd in min. 30-35 12-15 20-22 50-75 45-55 15-20 20-25 15-25 8-10 10-12 15-20 Groente ontdooien en bereiden Groente blancheren Bonen blancheren Ham, 1000 g Kasselerrib 600-1000 g Worst / braadworst Roomkaas opwarmen in schijven van 1 cm Forel 170-300 g Eieren, zachtgekookt Eieren, middelhard Eieren, hardgekookt De gegeven tijden zijn richtwaarden, aan te passen naar gelang van grootte en hoeveelheid. 31 Multi Hetelucht en Stoomgaren na elkaar Met de combinatie van Multi Hetelucht en Stoomgaren kunnen na elkaar en bij Stoomgaren dan tegelijkertijd vlees, groenten en bijgerechten in de oven bereid worden, zodat ze tegelijkertijd klaar zijn om te serveren. · Braad het vlees aan met de ovenfunctie Multi Hetelucht . · Plaats de schoongemaakte groente en bijgerechten op hittebestendig kookgerei bij het braadstuk in de oven. · Start de functie Stoomgaren en laat alles samen gaar worden. U kunt de functie Stoomgaren pas starten als de oven tot een temperatuur van ca. Verander in dit geval de temperatuurinstelling niet. In de loop van het bakproces wordt het gebak overal even bruin. Bij langere baktijden kunt u de oven ca. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen en gebruik maken van de restwarmte. Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. 2 35 Backtabel Bakken op één inzetniveau Multi Hetelucht Soort gebak Gebak in vormen Tulband Zandgebak/koningstaart Biscuittaart Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Dichte appeltaart Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Hartige taart (bijv. quiche lorraine) Kwarktaart Gebak op het bakblik Gistbroodje/-krans Kerststol Brood (roggebrood) -eerst -dan Roomsoezen/tompoezen Biscuitrol Kruimelgebak droog Boter-/suikerkoek Vruchtentaart (op gistdeeg/roerdeeg)1) Vruchtentaart op zandtaartdeeg Plaatkoek met kwetsbaar beleg (bijv. kwark, room, honing) Pizza (met veel beleg) Pizza (dun) 1 1 1 160-180 160-180 180-200 0:30-0:40 0:40-1:00 0:45-0:60 1 1 1 2 2 1 1 2 1 160-170 150-170 160-180 170-190 150-170 160-180 180-190 170-190 160-180 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 1:05-1:20 0:30-1:10 1:00-1:30 Inzet-niveau Temperatuur °C Tijd uur: min. 2 2 2 2 2 2 2 2 2 170-190 200-220 1) 0:30-0:40 0:08-0:15 0:20-0:40 0:15-0:30 0:25-0:50 0:40-1:20 0:40-1:20 0:20-0:40 0:12-0:20 160-180 170-190 1) 160-180 170-190 150-170 190-2101) 230 1) 36 Multi Hetelucht Soort gebak Turks brood Zwitsers fruitpuddinkje Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Koekjes van gistdeeg Koekjes van bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20stuks/blik) 1) Oven voorverwarmen Inzet-niveau 2 2 Temperatuur °C 2301) 190-210 Tijd uur: min. 0:10-0:20 0:35-0:50 2 2 2 2 2 2 2 2 2 160-180 180 160-180 80-100 100-120 160-180 180-2001) 210-230 170 1) 0:06-0:20 0:10-0:40 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 0:20-0:30 Bakken op meerdere niveaus Multi Hetelucht Soort gebak Niveau van onderen 2 niveaus Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Met gist gebakken koekjes Koekjes van bladerdeeg 1) Oven voorverwarmen Temperatuur ºC Tijd uur: min. 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 160-180 180 160-180 80-100 100-120 160-180 180-200 1) 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 37 Baktips Bakresultaat De onderkant van het gebak is te licht van kleur Het gebak zakt in (wordt klef, papperig, vochtig) Mogelijke oorzaak Verkeerde inschuifhoogte Oplossing Gebak lager inschuiven Te hoge baktemperatuur Te korte baktijd Baktemperatuur iets lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet worden verkort door een hogere baktemperatuur Gebruik minder vloeistof Let op de kneedtijden, in het bijzonder bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur hoger instellen Baktijd verkorten Te veel vocht in het deeg Gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Gebak wordt ongelijk- Te hoge baktemperatuur en te Baktemperatuur lager instelmatig bruin korte baktijd len en baktijd verlengen Het deeg is ongelijkmatig ver- Het deeg gelijkmatig over de deeld bakplaat verdelen Vetfilter is geplaatst Gebak wordt niet gaar Te lage temperatuur binnen de aangegeven baktijd Vetfilter is geplaatst Vetfilter verwijderen Baktemperatuur iets hoger instellen Vetfilter verwijderen 38 Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten Multi Hetelucht Gerecht Inzetniveau Pastaschotel Lasagne Gegratineerde groente 1) 1) Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 160-170 180-200 180-200 160-170 Tijd uur: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 1 1 1 1 1 1 1 Gegratineerd stokbrood Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten Gerecht Ovenfunctie Inzetniveau 3 Temperatuur °C Tijd Diepvriespizza Patates frites1) (300-600 g) Stokbrood Multi Hetelucht volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant 200-220 15-25 min. Infratherm 3 Multi Hetelucht 3 volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant volgens aanwij- volgens aanwijzingen van de zingen van de fabrikant fabrikant Vruchtentaart Multi Hetelucht 3 1) Opmerking: patates frites tussendoor 2 tot 3 keer keren 39 Braden Ovenfunctie: Multi Hetelucht Plaats voor het braden het vetfilter!Braadservies · Om te braden is ieder hittebestendig servies geschikt (zie opgave fabrikant!). · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. [. . . ] Klemhendels aan beide deurscharnieren helemaal openklappen. De ovendeur met beide handen aan de zijkant vastnemen en over de blokkering heen ca. De ovendeur wegtrekken (Voorzichtig: zwaar!). De deur met de buitenzijde naar onderen op een zachte, vlakke ondergrond plaatsen, bijv. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX BH 26 LE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX BH 26 LE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag