Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BE7304151M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BE7304151M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX BE7304151M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BE7304151M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX BE7304151M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (298 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX BE7304151M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 0:50-1:10 1:10-1:30 0:30-0:45 0:10-0:25 0:20-0:25 1:10-1:30 1 1 180-200 160-180 0:40-1:00 1:00-1:30 Cakes/pasteitjes/gebak op bakblik Type van bakken Vlechtbrood/ broodkrans Kerststol Ovenfunctie Boven + onderwarmte Boven + onderwarmte Ovenniveau 2 2 Temperatuur °C 170-190 160-180 1) Tijd uren:min. 0:40-0:50 0:50-1:10 Nuttige aanwijzingen en tips Type van bakken Brood (roggebrood): 1. Roomsoezen/ tompoezen Koninginnenbrood (opgerolde cake met jam) Kruimeltaart (droog) Amandelcake/ suikertaart Vruchtentaart (bereid met gistdeeg/roerdeeg) 2) Vruchtencake met kruimeldeeg Plaatkoek met kwetsbare garnering (bijv. kwark, room, puddingvulling) Pizza (met veel garnering) 2) Pizza (dunne korst) Ongedesemd brood Vlaaien 1) Oven voorverwarmen 2) Gebruik de braadpan 5 Ovenfunctie Ovenniveau Temperatuur °C Tijd uren:min. Boven + onderwarmte 1 1. [. . . ] 5-10 5-10 15-20 1) In de uitgeschakelde oven laten staan Drogen - Bereiding met hete lucht Groenten Gerecht Bonen Temperatuur in °C 60-70 Ovenniveau 1 niveau 3 2 niveaus 1/4 Tijd in uren (richtwaarde) 6-8 Nuttige aanwijzingen en tips Temperatuur in °C 60-70 60-70 50-60 40-50 Ovenniveau 1 niveau 3 3 3 3 Ovenniveau 1 niveau 3 3 3 3 2 niveaus 1/4 1/4 1/4 1/4 2 niveaus 1/4 1/4 1/4 1/4 19 Gerecht Paprika's Groente in het zuur Paddenstoelen Zuurkool Tijd in uren (richtwaarde) 5-6 5-6 6-8 2-3 Fruit Gerecht Pruimen Abrikozen Schijfjes appel Peren Temperatuur in °C 60-70 60-70 60-70 60-70 Tijd in uren (richtwaarde) 8-10 8-10 6-8 6-9 RECEPTEN Het display toont ovenniveaus en vooraf ingestelde kooktijden voor elk automatisch recept. Automatische programma's Programmanummer 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Programmanaam GEBRADEN RUNDVLEES GEBRADEN VARKENSVLEES GEBRADEN KALFSVLEES GEBRADEN LAMSVLEES GEBRADEN WILD HELE KIP HELE VIS < 1KG PIZZA QUICHE CITROENCAKE KWARKTAART BROODJES BOERENBROOD RIJZEN VAN DEEG AARDAPPELGRATIN 20 Nuttige aanwijzingen en tips Programmanummer 16 17 18 19 20 1 - GEBRADEN RUNDVLEES Programmanaam LASAGNE CANNELONI KANT-EN-KLARE TAART KANT-EN-KLARE PIZZA KANT-EN-KLARE AARDAPPELGERECHTEN Instellingen: · Automatische programma's met gewichtinvoer. Bereidingswijze: · Kruid het vlees naar eigen smaak en leg het vlees in een ovenschaal. Voeg water of een andere vloeistof toe; de bodem moet bedekt zijn met een laagje van 10-20 mm. Gebruik dit programma niet voor biefstuk en lendebiefstuk. 2 - GEBRADEN VARKENSVLEES Instellingen: · Automatische programma's met gewichtinvoer. Bereidingswijze: · Kruid het vlees naar eigen smaak en leg het vlees in een ovenschaal. Voeg water of een andere vloeistof toe; de bodem moet bedekt zijn met een laagje van 20-40mm. 3 - GEBRADEN KALFSVLEES Instellingen: · Automatische programma's met gewichtinvoer. Bereidingswijze: · Kruid het vlees naar eigen smaak en leg het vlees in een ovenschaal. Voeg water of een andere vloeistof toe; de bodem moet bedekt zijn met een laagje van 10-20 mm. Afdekken met een deksel. 4 - GEBRADEN LAMSVLEES Instellingen: · Automatische programma's met gewichtinvoer. Instelbereik voor het gewicht tussen 1000 en 3000 g. Nuttige aanwijzingen en tips 21 Bereidingswijze: · Kruid het vlees naar eigen smaak en leg het vlees in een ovenschaal. Voeg water of een andere vloeistof toe; de bodem moet bedekt zijn met een laagje van 10-30 mm. Afdekken met een deksel. 5 - GEBRADEN WILD Instellingen: · Automatische programma's met gewichtinvoer. Bereidingswijze: · Kruid het vlees naar eigen smaak en leg het vlees in een ovenschaal. Voeg water of een andere vloeistof toe; de bodem moet bedekt zijn met een laagje van 10-20 mm. Afdekken met een deksel. 6 - HELE KIP Instellingen: · Automatische programma's met gewichtinvoer. Bereidingswijze: · Doe de kip in een ovenschaal en kruid het vlees naar smaak. Er wordt een herinnering weergegeven. 7 - HELE VIS < 1KG Instellingen: · Automatische programma's met kerntemperatuursensor. Bereidingswijze: · Kruid de vis naar smaak, steek de vleesthermometer in het vlees en doe de vis in een ovenschaal. 8 - PIZZA Ingrediënten voor het deeg: · 14 g gist · 200 ml lauw water · 300 g bloem · 3 g zout · 1 eetlepel olie Ingrediënten voor de garnering: · 1/2 klein blik tomaten, in stukjes gesneden · 200 g Emmentaler, geraspt · 100 g salami · 100 g gekookte ham · 150 g champignons (in plakjes) 22 Nuttige aanwijzingen en tips · 150 g Fetakaas · oregano Bereidingswijze: · Gist in een kom verkruimelen en in lauwwarm water oplossen. De ingrediënten zolang kneden, tot het een soepel deeg is, dat loskomt van de kom. Het deeg vervolgens laten rijzen op een warme plaats, tot het twee maal zoveel geworden is. Rol het deeg uit en plaats het op een ingevette bakplaat, prik de bodem in met een vork. De ingrediënten voor de bovenkant achtereenvolgens op het deeg rangschikken. [. . . ] De saus op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat en zonder deksel ongeveer 10 minuten laten inkoken. Voeg zalm, baars, garnalen en mosselvlees toe aan de spinazie en roer door elkaar. Vul de cannelloni met het spinaziemengsel en plaats in een ovenschaal. De rest van de boter in kleine stukjes op het gerecht leggen. 18 - KANT-EN-KLARE TAART De instructies voor de tijd en temperatuur staan op de verpakking. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX BE7304151M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX BE7304151M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag