Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BE1003000M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BE1003000M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX BE1003000M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BE1003000M te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX BE1003000M
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX BE1003000M (945 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX BE1003000M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BE1003000 Gebruiksaanwijzing Oven 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] Met deze functie kunt u de tijd instellen, veranderen of opvragen. Als de ingestelde tijd verstreken is, klinkt er een geluidssignaal. Deze functie is niet van invloed op de werking van de oven. Om in te stellen hoelang de oven gebruikt moet worden. Hier stelt u de tijd in waarna u wilt dat de oven uitschakelt. Bereidingsduur Einde Bereidingsduur en Einde kunnen gelijktijdig worden gebruikt, wanneer de oven op een later tijdstip automatisch wordt in- en uitgeschakeld. Stel eerst de Bereidingsduur en daarna het Einde in. De klokfuncties instellen 1. Ovenfunctie en temperatuur instellen (alleen nodig voor Bereidingsduur en Einde). Druk meerdere malen op de keuzetoets tot het gewenste functielampje knippert. Om de tijd in te stellen voor de kookwekker , Bereidingsduur of Einde , gebruikt u de " + " of " - "-toets. Het controlelampje voor de betreffende functie gaat branden. 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 1:10-1:30 1 1 160-180 170-190 0:30-1:10 1:00-1:30 Gebak op bakblik Soort gebak Vlechtbrood/ broodkrans Kerststol Brood (roggebrood): 1. Roomsoezen/ tompoezen Koninginnenbrood (opgerolde cake met jam) Kruimeltaart (droog) Amandelcake/ suikertaart Vruchtentaart (op gistdeeg/ roerdeeg) 2) Ovenfunctie Convectionele bereiding Convectionele bereiding Ovenniveau 3 3 Temperatuur °C 170-190 160-180 1) Tijd uren:min. 0:30-0:40 0:40-1:00 Convectionele bereiding 1 1. 2. 00:25 0:30-1:00 Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding 3 3 3 3 3 160-170 1) 180-200 1) 150-160 190-210 1) 170 0:15-0:30 0:10-0:20 0:20-0:40 0:15-0:30 0:35-0:50 12 Nuttige aanwijzingen en tips Soort gebak Vruchtencake met kruimeldeeg Plaatkoek met kwetsbare garnering (bijv. kwark, room, puddingvulling) Pizza (met veel garnering) 2) Pizza (dunne korst) Ongedesemd brood Vlaaien 1) Oven voorverwarmen 2) Gebruik de braadpan Ovenfunctie Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Ovenniveau 3 Temperatuur °C 160-170 Tijd uren:min. 0:40-1:20 3 160-180 1) 0:40-1:20 1 1 1 1 180-200 1) 200-220 1) 200-220 180-200 0:30-1:00 0:10-0:25 0:08-0:15 0:35-0:50 Koekjes Soort gebak Zandkoekjes Zandtaartdeeg/ Deegreepjes Roerdeegkoekjes Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Klein gerezen gebak Bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20 per blad) 1) Oven voorverwarmen Ovenfunctie Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Ovenniveau 3 3 3 3 3 3 3 3 3 Temperatuur °C 150-160 160 1) 150-160 80-100 100-120 150-160 170-180 1) 180 1) 170 1) Tijd uren:min. 0:06-0:20 0:20-0:30 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 0:20-0:30 Nuttige aanwijzingen en tips 13 Bakken op meerdere niveaus Gebak op bakblik Soort gebak Normaal hete lucht 2 niveaus Roomsoezen/ tompoezen Kruimeltaart 1) Oven voorverwarmen Normaal hete lucht 3 niveaus - Inzetniveaus vanaf de bodem Temperatuur in °C Tijdsinstelling Uren:min. 1/4 1/4 160-180 1) 140-160 0:35-0:60 0:30-0:60 Klein gebak/cakejes/gebak/broodjes Soort gebak Normaal hete lucht 2 niveaus Zandkoekjes Shortbread/ Deegreepjes Roerdeegkoekjes Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Klein gerezen gebak Bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20 per blad) 1) Oven voorverwarmen Normaal hete lucht 3 niveaus 1/3/5 1/3/5 - Inzetniveaus vanaf de bodem 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 Temperatuur in °C 150-160 140 160-170 80-100 100-120 160-170 170-180 1) 160 140 1) Tijdsinstelling Uren:min. 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 0:30-0:55 0:25-0:40 Baktips Bakresultaat De onderkant van de cake is te licht van kleur De cake zakt in (wordt klef, klonterig, streperig). De cake zakt in (wordt klef, klonterig, streperig). Mogelijke oorzaak Verkeerde ovenniveau Te hoge oventemperatuur Oplossing Plaats de cake lager Stel de oventemperatuur iets lager in Baktijd verlengen. Baktijden kunnen niet worden verkort door hogere baktemperaturen Te korte baktijd 14 Nuttige aanwijzingen en tips Bakresultaat De cake zakt in (wordt klef, klonterig, streperig). Gebak wordt ongelijkmatig bruin Gebak wordt ongelijkmatig bruin Gebak wordt niet gaar binnen de aangegeven baktijd Schotel Pastaschotel Lasagne Groentegratin 1) Stokbrood bedekt met smeltkaas ) Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Mogelijke oorzaak Te veel vocht in het deeg. [. . . ] Plaats de ovendeur met de buitenkant omlaag op een zachte en egale ondergrond om krassen te voorkomen. Verwijderen en reinigen van de ruitjes 1. Deur t (B) aan de bovenkant van de deur aan beide kanten vastpakken en naar binnen drukken om de klemsluiting te ontgrendelen. Trek de deur t naar voor om deze te verwijderen. B 4. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX BE1003000M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX BE1003000M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag