Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BE1003000M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BE1003000M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX BE1003000M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX BE1003000M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX BE1003000M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1017 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX BE1003000M (945 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX BE1003000M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] BE1003000 Gebruiksaanwijzing Oven 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] Zie het hoofdstuk 'Veiligheidsinformatie'. Het apparaat aan- en uitzetten 1. Draai aan de functieknop van de oven om een ovenfunctie te selecteren. Draai om het apparaat uit te schakelen de functieknop van de oven en de temperatuurknop op de uit-stand. Ovenfuncties Ovenfunctie Lampje Boven + onderwarmte Bovenwarmte Onderwarmte Grillen Snel grillen Toepassing Gebruik deze functie om de binnenkant van de oven te verlichten. Voor het bakken van taarten met een knapperige bodem en het goedhouden van de vulling. Voor het roosteren van plat voedsel in het midden van het rooster en voor het maken van toast. Voor het roosteren van plat voedsel in grote hoeveelheden en voor het maken van toast. Klokfuncties 9 Elektronische tijdschakelklok 1 2 3 4 5 6 Functie-indicatielampjes Tijdindicatie Functie-indicatielampjes Toets " + " Keuzetoets Toets " - " 1 2 3 6 5 4 KLOKFUNCTIES Klokfunctie Tijdstip van de dag Kookwekker Toepassing Toont de tijd. Hier stelt u de tijd in waarna u wilt dat de oven uitschakelt. Bereidingsduur Einde Bereidingsduur en Einde kunnen gelijktijdig worden gebruikt, wanneer de oven op een later tijdstip automatisch wordt in- en uitgeschakeld. Stel eerst de Bereidingsduur en daarna het Einde in. De klokfuncties instellen 1. Ovenfunctie en temperatuur instellen (alleen nodig voor Bereidingsduur en Einde). Druk meerdere malen op de keuzetoets tot het gewenste functielampje knippert. Om de tijd in te stellen voor de kookwekker , Bereidingsduur of Einde , gebruikt u de " + " of " - "-toets. 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 1:10-1:30 1 1 160-180 170-190 0:30-1:10 1:00-1:30 Gebak op bakblik Soort gebak Vlechtbrood/ broodkrans Kerststol Brood (roggebrood): 1. Roomsoezen/ tompoezen Koninginnenbrood (opgerolde cake met jam) Kruimeltaart (droog) Amandelcake/ suikertaart Vruchtentaart (op gistdeeg/ roerdeeg) 2) Ovenfunctie Convectionele bereiding Convectionele bereiding Ovenniveau 3 3 Temperatuur °C 170-190 160-180 1) Tijd uren:min. 2. 00:25 0:30-1:00 Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding 3 3 3 3 3 160-170 1) 180-200 1) 150-160 190-210 1) 170 0:15-0:30 0:10-0:20 0:20-0:40 0:15-0:30 0:35-0:50 12 Nuttige aanwijzingen en tips Soort gebak Vruchtencake met kruimeldeeg Plaatkoek met kwetsbare garnering (bijv. kwark, room, puddingvulling) Pizza (met veel garnering) 2) Pizza (dunne korst) Ongedesemd brood Vlaaien 1) Oven voorverwarmen 2) Gebruik de braadpan Ovenfunctie Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Ovenniveau 3 Temperatuur °C 160-170 Tijd uren:min. 0:40-1:20 3 160-180 1) 0:40-1:20 1 1 1 1 180-200 1) 200-220 1) 200-220 180-200 0:30-1:00 0:10-0:25 0:08-0:15 0:35-0:50 Koekjes Soort gebak Zandkoekjes Zandtaartdeeg/ Deegreepjes Roerdeegkoekjes Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Klein gerezen gebak Bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20 per blad) 1) Oven voorverwarmen Ovenfunctie Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Convectionele bereiding Ovenniveau 3 3 3 3 3 3 3 3 3 Temperatuur °C 150-160 160 1) 150-160 80-100 100-120 150-160 170-180 1) 180 1) 170 1) Tijd uren:min. 0:06-0:20 0:20-0:30 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 0:20-0:30 Nuttige aanwijzingen en tips 13 Bakken op meerdere niveaus Gebak op bakblik Soort gebak Normaal hete lucht 2 niveaus Roomsoezen/ tompoezen Kruimeltaart 1) Oven voorverwarmen Normaal hete lucht 3 niveaus - Inzetniveaus vanaf de bodem Temperatuur in °C Tijdsinstelling Uren:min. 1/4 1/4 160-180 1) 140-160 0:35-0:60 0:30-0:60 Klein gebak/cakejes/gebak/broodjes Soort gebak Normaal hete lucht 2 niveaus Zandkoekjes Shortbread/ Deegreepjes Roerdeegkoekjes Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Klein gerezen gebak Bladerdeeg Broodjes Kleine cakejes (20 per blad) 1) Oven voorverwarmen Normaal hete lucht 3 niveaus 1/3/5 1/3/5 - Inzetniveaus vanaf de bodem 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 Temperatuur in °C 150-160 140 160-170 80-100 100-120 160-170 170-180 1) 160 140 1) Tijdsinstelling Uren:min. 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 0:30-0:55 0:25-0:40 Baktips Bakresultaat De onderkant van de cake is te licht van kleur De cake zakt in (wordt klef, klonterig, streperig). Mogelijke oorzaak Verkeerde ovenniveau Te hoge oventemperatuur Oplossing Plaats de cake lager Stel de oventemperatuur iets lager in Baktijd verlengen. Baktijden kunnen niet worden verkort door hogere baktemperaturen Te korte baktijd 14 Nuttige aanwijzingen en tips Bakresultaat De cake zakt in (wordt klef, klonterig, streperig). Gebak wordt ongelijkmatig bruin Gebak wordt ongelijkmatig bruin Gebak wordt niet gaar binnen de aangegeven baktijd Schotel Pastaschotel Lasagne Groentegratin 1) Stokbrood bedekt met smeltkaas ) Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Mogelijke oorzaak Te veel vocht in het deeg. Het deeg is niet gelijkmatig verdeeld Te lage temperatuur. Oplossing Minder vocht gebruiken. [. . . ] Trek het naar voren tegen de drukveer aan langs de steun aan beide zijden. Installeer het verwarmingselement correct aan beide zijden boven de steun aan de binnenwand van het apparaat. Plaats de geleiderails. Ovendeur en glasplaten Verwijder de ovendeur om deze te reinigen. Pak de ovendeur aan de zijkanten met beide handen vast en trek deze onder een opwaartse hoek van de oven weg. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX BE1003000M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX BE1003000M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag