Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9831-4-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9831-4-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B9831-4-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9831-4-M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX B9831-4-M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (153 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX B9831-4-M (179 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX B9831-4-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tabellen, tips en recepten Inbouwoven Inhoud Toepassingen, tabellen en tips . 3 3 5 9 10 11 13 14 14 15 15 16 16 18 18 18 19 20 21 22 23 24 25 26 26 27 28 29 30 31 32 32 33 33 33 33 35 Vleesprogramma's . 17 2 Toepassingen, tabellen en tips Bakken Ovenfunctie: PROFI-HETELUCHT of CONVENTIONEEL Bakvormen · Voor CONVENTIONEEL zijn vormen van donker metaal en gecoate vormen geschikt. · Voor PROFI-HETELUCHT zijn ook vormen van licht metaal geschikt. [. . . ] Met een vork het donkere deeg in cirkelvormige bewegingen door het lichte deeg roeren en aansluitend glad strijken. Daarna in de oven plaatsen. 20 KWARKTAART Voor het deeg: ­ 150 g bloem ­ 70 g suiker ­ 1 zakje vanillesuiker ­ 1 ei ­ 70 g zachte boter Voor de kwarkmassa: ­ 3 eiwitten ­ 50 g rozijnen ­ 2 eetlepels rum ­ 750 g magere kwark ­ 3 eidooiers ­ 200 g suiker ­ sap van 1 citroen ­ 200 g crème fraîche ­ 1 pakje puddingpoeder, vanillesmaak Donkere springvorm met een doorsnee van 26 cm, ingevet Bloem in een kom doen. De overige ingrediënten toevoegen en met een garde het deeg bereiden. 2/3 deel van het deeg de ingevette bodem van de springvorm beleggen en meerdere keren met een vork inprikken. Rozijnen wassen, goed laten uitlekken, met rum overgieten en goed laten intrekken. Meng magere kwark, eigeel, suiker, citroensap, crème fraîche en puddingpoeder in een kom. Tot slot het stijfgeslagen eiwit en de rozijnen voorzichtig met de kwarkmassa mengen. Het geheel in de springvorm doen en in de oven plaatsen. 21 FRUITGEBAK Voor het deeg: ­ 200 g boter ­ 200 g suiker ­ 1 zakje vanillesuiker ­ snufje zout ­ 3 eieren ­ 300 g bloem ­ ½ zakje bakpoeder ­ 125 g krenten ­ 125 g rozijnen ­ 60 g gehakte amandelen ­ 60 g sucade of gekonfijte sinaasappelschil ­ 60 g geconfijte kersen, gehakt ­ 70 g hele, gepelde amandelen Donkere springvorm, diameter 24 cm Margarine voor het invetten Paneermeel voor het bestrooien van de bakvorm Boter, suiker, vanillesuiker en zout in een mengkom doen en roeren tot een schuimige massa ontstaat. Vervolgens de eieren een voor een toevoegen en nogmaals roeren tot het een schuimige massa is geworden. Het met de bloem gemengde bakpoeder aan de schuimmassa toevoegen en het geheel mengen. Het deeg in de voorbereide vorm doen en het daarbij aan de rand iets hoger trekken dan in het midden. De rand en het midden van de taart met de hele, gepelde amandelen decoreren. De taart in de oven plaatsen. 22 KRUIMELDEEG Voor het deeg: ­ 375 g bloem ­ 20 g gist ­ 150 ml lauwwarme melk ­ 60 g suiker ­ snufje zout ­ 2 eidooiers ­ 75 g zachte boter Kruimelmassa: ­ 200 g suiker ­ 200 g boter ­ 1 theelepel kaneel ­ 350 g bloem ­ 50 g gemalen nootjes ­ 30 g vloeibare boter Bloem in een mengkom zeven, in het midden een kuiltje maken. Gist in kleine stukjes verdelen, in het kuiltje leggen en met de melk en wat bloem van de rand meeroeren, met bloem bestrooien, op een warme plaats zo lang laten rijzen totdat de op het eerste deeg gestrooide bloem scheurtjes vertoont. Het deeg op een warme plaats laten rijzen, tot dit dubbel zo groot is. Daarna het deeg uitrollen en op een ingevette bakplaat leggen en nogmaals laten rijzen. Bloem en noten toevoegen en het geheel kneden totdat een kruimelige massa ontstaat. Het gerezen deeg met boter bestrijken en de kruimelmassa gelijkmatig over het deeg verdelen. 23 BLADERDEEG Voor het deeg: ­ 500 g bloem ­ 20 g gist ­ 200 ml lauwwarme melk ­ 40 g suiker ­ zout ­ 5 eidooiers ­ 200 g zachte boter Voor de vulling: ­ 180 g gehakte walnoten ­ 20 g paneermeel ­ 1 theelepel gemalen gember ­ 50 ml melk ­ 60 g honing ­ 30 g vloeibare boter ­ 20 ml rum ­ 1 eidooier ­ wat melk ­ 50 g geschaafde amandelen Bloem in een mengkom zeven, in het midden een kuiltje maken. Gist in kleine stukjes verdelen, in het kuiltje leggen, met de melk en een beetje suiker en bloem van de rand meeroeren, met bloem bestrooien, op een warme plaats zo lang laten rijzen totdat de op het eerste deeg gestrooide bloem scheurtjes vertoont. Het deeg op een warme plaats laten rijzen, tot dit dubbel zo groot is. Het deeg in drie gelijke delen verdelen en tot langwerpige stukken uitrollen. Op elke rechthoek 1/3 van de vulling verdelen en daarna de stukken deeg oprollen. [. . . ] De resterende boter in kleine stukjes op het gerecht leggen. 30 CANNELONI Vulling: ­ 50 g uien, fijn gesneden ­ 30 g boter ­ 350 g bladspinazie, fijn gesneden ­ 100 g crème fraîche ­ 150 g verse zalm, in blokjes gesneden ­ 150 g victoriabaars, in blokjes gesneden ­ 100 g garnalen ­ 100 g mosselvlees ­ 50 g parmezaanse kaas, geraspt ­ 150 g emmentaler kaas, geraspt Bechamelsaus: ­ 75 g boter ­ 50 g (eetlepel) bloem ­ 500 ml melk ­ 100 g gerookte zalm ­ zout, peper en nootmuskaat 1 pak cannelloni Uien en boter in een pan doen en bakken tot de uien glazig zijn. Crème fraîche toevoegen, mengen en daarna laten afkoelen. Zalm, baars, garnalen en mosselvlees aan de spinazie toevoegen en mengen. Daarvoor de boter in een pan laten smelten, de bloem in de pan strooien en onder voortdurend roeren goudgeel laten worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B9831-4-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B9831-4-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag