Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B98203-5-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B98203-5-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B98203-5-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B98203-5-M te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX B98203-5-M
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX B98203-5-M (1875 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX B98203-5-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tabellen, tips en recepten Gebruiksaanwijzing Oven voor stoomgaren uitgerust met ventilator 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] Alle ingrediënten tot een soepel deeg kneden. Afhankelijk van de kwaliteit van het meel kan een beetje meer melk nodig zijn om een werkbaar deeg te krijgen. Laat het deeg rijzen tot het verdubbelt in volume. Snijd het deeg in twee stukken, maak lange broden plaats deze op de bakplaat die is ingevet of bedekt met vetvrij papier. Laat de broden nogmaals rijzen tot ze de helft groter zijn. Strooi voor het bakken wat bloem over de broden en maak met een scherp mes 3-4 keer een diagonale snede van minstens 1cm diep. BLADERDEEG Voor het deeg: · 500 g meel · 20 g gist · 200 ml handwarme melk · 40 g suiker · zout · 5 eigelen · 200 g zachte boter Voor de vulling: · 180 g gehakte walnoten · 20 g paneermeel · 1 theelepel gemalen gember · 50 ml melk · 60 gr honing · 30 g gesmolten boter · 20 ml rum Voor de deklaag: · 1 eigeel · Een beetje melk · 50 g amandelschaafsel Bereidingswijze: Toepassingen, tabellen en tips 19 Zeef het meel in een mengkom, maak een gat in het midden. Snijd de gist in stukjes, plaats het in het gat met de melk en een beetje suiker en roer het meel vanaf de rand erin, besprenkel met meel en laat op een warme plek rijzen tot het besprenkelde meel op het mengsel scheuren vertoont. Plaats de rest van het suiger op de rand van het meel. Kneed alle ingrediënten tot een soepel gistdeeg. Laat het deeg op een warme plaats rijzen tot het is verdubbeld in grootte. Mix voor de vulling alle ingredienten samen. Verdeel het deeg in drie gelijke delen en rol het uit in lange rechthoeken. Verspreid een derde van de vulling op elke rechthoek en rol de stukken deeg samen. Maak een plaatkoek uit de drie stukken deeg. Bedek het oppervlak van de plaatkoek met een mengsel van eigeel en melk en besprenkel met amandelschaafsel. STERILISEREN · · · · · · · · Gebruik uitsluitend normale wekglazen van dezelfde afmeting. Gebruik geen wekglazen met een draai- of bajonetsluiting en metalen bakken. Gebruik het eerste inzetniveau vanaf de bodem. Vul alle wekglazen tot hetzelfde niveau en sluit deze correct. Plaats de wekglazen los van elkaar op het rooster. 1/2 liter water op de plaat, zodat er voldoende vocht in de oven ontstaat. Zodra de vloeistof in de eerste wekglazen begint te borrelen (na. 35-60 minuten bij 1 liter glazen) de oven uitschakelen of de temperatuur verlagen tot 100°C (zie tabel). STERILISEREN-tabel Bessen In te maken eetwaar Aardbeien, bosbessen, frambozen, rijpe kruisbessen Onrijpe kruisbessen Temperatuur in °C 160 - 170 160 - 170 Temperatuur in °C 160 - 170 Temperatuur in °C 160 - 170 160 - 170 160 - 170 160 - 170 Tijd in min. [. . . ] De saus op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat en zonder deksel ongeveer 10 minuten laten inkoken. Een grote rechthoekige ovenschaal invetten met een eetlepel boter. Vul de cannelloni met het spinaziemengsel en plaats in een ovenschaal. Leg tussen elke rij cannelloni een laagje bechamelsaus. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B98203-5-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B98203-5-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag