Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B98203-5-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B98203-5-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B98203-5-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B98203-5-M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX B98203-5-M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (256 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX B98203-5-M (1875 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX B98203-5-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tabellen, tips en recepten Gebruiksaanwijzing Oven voor stoomgaren uitgerust met ventilator 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] Bestanddelen: · 400 g bloemkool · 200 g worteltjes · 200 g koolrabi Toepassingen, tabellen en tips 17 · 200 g gele en rode paprika Bereidingswijze: Spoel de bloemkool af en snijd de bloemkool in roosjes. Plaats alle groenten in een open schaal en kook zonder water toe te voegen. U kunt bij deze bereidingswijze koken zonder zout en andere kruiden. VIS Bestanddelen: · 4 forellen van elk 250-300 g · citroensap, peper, zout Bereidingswijze: Was de forel grondig van binnen en buiten. Druppel het citroensap over de forellen, strooi een klein beetje zout en peper over de forellen en doe ze in een roestvrijstalen schalen voorzien van een zeef met twee forellen per schaal. Gestoomde forelvariatie: Voordat u de forel in de roestvrijstalen schaal plaatst met zeef, giet u er heet water en azijn over. AARDAPPELGRATIN Bestanddelen: · 1000 g aardappelen · 1 theelepe zout, peper en nootmuskaat · 2 teentjes knoflook · 200 g geraspte kaas · 3 eieren · 100 ml melk · 250 ml room · 4 eetlepels boter Bereidingswijze: Schil de aardappelen, snijd ze in dunne plakken, droog ze af en doe er zout op. Wrijf een ovenbestendige bakschaal in met een teentje knoflook en vet de schaal daarna in met boter. Verspreid de helft van de gezouten aardappelplakjes in de schaal en strooi er wat geraspte kaas over. Leg de overige aardappelschijfjes er bovenop en strooi de rest van de kaas eroverheen. Pers het tweede teentje knoflook en vermeng dit met de eieren, melk, room en de tijm. Giet het mengsel over de aardappels en verspreid de rest van de boter in kleine stukjes over de gratin. BOERENBROOD Ingrediënten: · 400 g patentbloem · 150 g Roggemeel · 10 g zout · 20 g gist · 200 g melk · 200 g water 18 Toepassingen, tabellen en tips U kunt tarwebloem gebruiken voor donker roggebrood in plaats van patentbloem. Bereidingswijze: Los de gist op in het water en kneed dit samen met de rest van de ingrediënten tot een elastisch deeg. Laat het deeg afgedekt gedurende 30-40 minuten rijzen en kneed het 2 tot 3 keer door tijdens deze periode. Voorbereiding Verdeel het deel in twee delen, maak deze delen rond en laat ze afgedekt 20 minuten rijzen. Voordat u ze bakt, dient u de broden lichtjes met bloem te besprenkelen en een 3mm diep kruis te snijden met een scherp mes. WIT BROOD Ingrediënten: · 1. 000 g meel · 1 blokje verse gist of 2 pakjes droge gist · 600 ml melk · 15 g zout Bereidingswijze: Meel en zout in een grote kom doen. Afhankelijk van de kwaliteit van het meel kan een beetje meer melk nodig zijn om een werkbaar deeg te krijgen. Snijd het deeg in twee stukken, maak lange broden plaats deze op de bakplaat die is ingevet of bedekt met vetvrij papier. Strooi voor het bakken wat bloem over de broden en maak met een scherp mes 3-4 keer een diagonale snede van minstens 1cm diep. BLADERDEEG Voor het deeg: · 500 g meel · 20 g gist · 200 ml handwarme melk · 40 g suiker · zout · 5 eigelen · 200 g zachte boter Voor de vulling: · 180 g gehakte walnoten · 20 g paneermeel · 1 theelepel gemalen gember · 50 ml melk · 60 gr honing · 30 g gesmolten boter · 20 ml rum Voor de deklaag: · 1 eigeel · Een beetje melk · 50 g amandelschaafsel Bereidingswijze: Toepassingen, tabellen en tips 19 Zeef het meel in een mengkom, maak een gat in het midden. Snijd de gist in stukjes, plaats het in het gat met de melk en een beetje suiker en roer het meel vanaf de rand erin, besprenkel met meel en laat op een warme plek rijzen tot het besprenkelde meel op het mengsel scheuren vertoont. Laat het deeg op een warme plaats rijzen tot het is verdubbeld in grootte. Verdeel het deeg in drie gelijke delen en rol het uit in lange rechthoeken. Verspreid een derde van de vulling op elke rechthoek en rol de stukken deeg samen. Bedek het oppervlak van de plaatkoek met een mengsel van eigeel en melk en besprenkel met amandelschaafsel. STERILISEREN · · · · · · · · Gebruik uitsluitend normale wekglazen van dezelfde afmeting. [. . . ] Plaats de uienflan in de oven. QUICHE Ingrediënten van het deeg: · 300 g meel · 2 eieren · 150 g boter · 1/2 theelepel zout · Een beetje peper · 1 snufje nootmuskaat Bovenkant: · 150 g geraspte kaas · 200 g gekookte ham of magere bacon · 2 eieren · 250 g zure room · zout, peper en nootmuskaat Bereidingswijze: Meng meel, boter, eieren en kruiden in een mengkom en meng tot een soepel deeg. Giet de vulling over de bacon. LASAGNA Vleessaus: · 100 g buikspek Toepassingen, tabellen en tips 25 · naar wens 1 ui en 1 wortel · 100 g Selderij · 2 eetlepels olijfolie · 400 gram gehakt · 100 ml bouillon · 1 klein blik tomaten, in stukjes gesneden (circa 400 g) · Oregano, tijm, zout en peper · 3 eetlepels boter · 250 g groene lasagnebladen · 50 g Parmezaanse kaas, geraspt · 150 g Emmentaler, geraspt Bechamelsaus: · 75g boter · 50g meel · 500 ml melk · zout, peper en nootmuskaat Bereidingswijze: Het spek met een scherp mes van zwoerd en kraakbeen ontdoen en in blokjes snijden. De ui en de wortel schillen, de selderij schoonmaken, alle groente in kleine blokjes snijden. De olie in een stoofpan verhitten, de spekblokjes en de groente daarin roerbakken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B98203-5-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B98203-5-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag