Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9820-7-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9820-7-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B9820-7-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9820-7-M te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX B9820-7-M
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX B9820-7-M (369 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX B9820-7-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tabellen, tips en recepten Multi-stoomgaaronderbouwoven 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] Doe het geheel in een open pan en laat het zonder toevoeging van water gaar worden. Bij deze bereidingsmethode hoeven geen zout en specerijen te worden toegevoegd. VIS Ingrediënten: ­ 4 forellen à 250 - 300 g, ­ citroensap, peper, zout. 20 RECEPTEN Bereidingswijze: Was de forellen grondig van binnen en buiten. Druppel het citroensap erover, strooi er wat zout en peper op en doe ze in een roestvrijstalen met geperforeerd inzetrekje. Serveer met geroosterd amandelschaafsel. Variant blauwe forel: Alvorens de forellen in de roestvrij stalen vorm te leggen, met heet azijnwater besprenkelen. AARDAPPELGRATIN Voor het deeg: ­ 1000 g aardappelen ­ 1 theelepel zout, peper en nootmuskaat ­ 2 teentjes knoflook ­ 200 g geraspte kaas ­ 3 eieren ­ 100 ml melk ­ 250 ml room ­ 4 eetlepels boter Schil de aardappelen, snijd deze in dunne plakken en droog deze plakjes af. Een vuurvaste schaal met een knoflookteentje insmeren en daarna met boter invetten. Verdeel de helft van de aardappelen in de vorm en strooi er een beetje geraspte kaas over. Leg de overige aardappelen hier bovenop en strooi de rest van de geraspte kaas eroverheen. Pers het tweede teentje knoflook fijn en meng dit met de eieren, melk en room. Het mengsel over de aardappelen gieten en de rest van de boter in stukjes over de gratin verdelen. BOERENBROOD Ingrediënten van het deeg: Tarwemeel (type 650-900) 400 g Roggemeel 150 g Zout 10 g Gist 20 g Melk 200 g Water 200 g Voor donker boerenbrood kan tarwemeel van het type 650-900 worden vervangen door volkorenmeel (tarwemeel type 910-1100). Bereidingswijze van het deeg: Los de gist op in het water en de melk, voeg de overige ingrediënten toe en kneed het geheel tot een elastisch deeg. Laat het deeg afgedekt 30-40 minuten rijzen en vouw het gedurende deze tijd twee tot drie keer dubbel. RECEPTEN 21 Bereiden: Verdeel het deeg in twee stukken, vorm hier twee ronde broden van en laat deze ca. Bestuif het deeg voor het bakken licht met meel en maak met een scherp mes kruiselings insnijdingen van 3mm diep. WIT BROOD Voor het deeg: ­ 1000 g bloem ­ 1 klontje verse gist of 2 pakjes droge gist ­ 650 ml melk ­ 15 g zout Melk en zout in een grote schaal doen. Gist in de lauwwarme melk oplossen en het geheel aan de bloem toevoegen. Kneed alle ingrediënten tot een soepel deeg. Afhankelijk van de aard van de bloem kan iets meer melk nodig zijn om een soepel deeg te krijgen. Laat het deeg rijzen totdat het twee keer zo groot is. Het deeg in tweeën verdelen, twee langwerpige broden vormen en op de ingevette of met bakpapier bedekte bakplaat leggen. Laat de broden nogmaals rijzen totdat ze de helft groter zijn. Strooi voor het bakken wat bloem over de broden en maak met een scherp mes drie à vier keer een diagonale snede van minstens 1 cm diep. BLADERDEEG Voor het deeg: ­ 500 g bloem ­ 20 g gist ­ 200 ml lauwwarme melk ­ 40 g suiker ­ zout ­ 5 eidooiers ­ 200 g zachte boter Voor de vulling: ­ 180 g gehakte walnoten ­ 20 g paneermeel ­ 1 theelepel gemalen gember ­ 50 ml melk ­ 60 g honing ­ 30 g vloeibare boter ­ 20 ml rum ­ 1 eidooier ­ wat melk ­ 50 g geschaafde amandelen Bloem in een mengkom zeven, in het midden een kuiltje maken. Gist in kleine stukjes verdelen, in het kuiltje leggen, met de melk en een beetje suiker en bloem van de rand 22 RECEPTEN meeroeren, met bloem bestrooien, op een warme plaats zo lang laten rijzen totdat de op het eerste deeg gestrooide bloem scheurtjes vertoont. Resterende suiker op de rand van de bloem leggen. [. . . ] Daarvoor de boter in een pan laten smelten, de bloem in de pan strooien en onder voortdurend roeren goudgeel laten worden. Beetje bij beetje en onder voortdurend roeren, de melk toevoegen. De saus met zout, peper en nootmuskaat kruiden en ca. Een grote rechthoekige schaal met 1 eetlepel boter invetten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B9820-7-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B9820-7-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag