Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9820-7-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9820-7-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B9820-7-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B9820-7-M te teleladen.


AEG-ELECTROLUX B9820-7-M : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (218 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX B9820-7-M (369 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX B9820-7-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Tabellen, tips en recepten Multi-stoomgaaronderbouwoven 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] 1 kg) Geroosterd brood 1) Snacks op toast 1) Niet voorverwarmen Inzetniveau 4 4 4 4 3 3 3 Tijd 1e zijde 8-10 min. --- 18 Vleesprogramma's Ontdooien Ovenfunctie: ONTDOOIEN (zonder temperatuurinstelling) · Uitgepakte etenswaren op een bord op het rooster plaatsen. · Gebruik voor het afdekken geen borden of schotels, omdat deze de ontdooitijd aanzienlijk verlengen. · Om te ontdooien plaatst u het rooster op het eerste niveau van onderen. Ontdooitabel Gerecht Kip, 1000 g Vlees, 1000g Vlees, 500g Forel, 150g Aardbeien, 300g Boter, 250g Slagroom, 2 x 200g Gebak, 1400g Ontdooitijd min. 20-30 20-30 20-30 10-15 10-20 10-15 10-15 60 Opmerking Kip op een omgekeerd schoteltje in een groot bord leggen Na de helft van de tijd keren Na de helft van de tijd keren Na de helft van de tijd keren ------Slagroom kan ook met nog licht bevroren deeltjes goed worden geklopt --- Vleesprogramma's Braadservies · Voor het braden een braadpan of braadslee gebruiken. Servies Vleesprogramma's met gewichtsopgave GEVOGELTE VARKENSVLEES RUNDVLEES KALFSVLEES WILD Vleesprogramma's met vleesthermometer RUND RUND 150°C VARKENSVLEES Open Open Open ------Open Open Gesloten Gesloten Gesloten --2-4 cm 1-2 cm 1-2 cm 1-2 cm Toevoegen van vloeistof RECEPTEN 19 Servies KALFSVLEES LAMSVLEES WILD GEVOGELTE Open Open Open Open Toevoegen van vloeistof --------- 3 3 Inzetniveau en gewicht worden voor elk vleesprogramma in de display aangegeven. RECEPTEN Inzetniveau en geprogrammeerde duur worden voor elk automatisch recept in de display aangegeven. STOMEN OPWARMEN VAN GERECHTEN (4-6 personen) Servies Elke soort servies kan worden gebruikt dat hittebestendig is tot ten minste 130°C. Bereidingswijze: Schik de gerechten apart of gemengd op het bord of het servies. 6 borden (ø 26 cm). VERSE GROENTEN (groenteschotel) Servies Elke soort servies kan worden gebruikt dat hittebestendig is tot ten minste 100°C. Ingrediënten: ­ 400 g bloemkool, ­ 200 g wortelen, ­ 200 g koolrabi, ­ 200 g gele en rode paprika Bereidingswijze: Spoel de bloemkool af en snijd deze in roosjes. Doe het geheel in een open pan en laat het zonder toevoeging van water gaar worden. Bij deze bereidingsmethode hoeven geen zout en specerijen te worden toegevoegd. VIS Ingrediënten: ­ 4 forellen à 250 - 300 g, ­ citroensap, peper, zout. 20 RECEPTEN Bereidingswijze: Was de forellen grondig van binnen en buiten. Druppel het citroensap erover, strooi er wat zout en peper op en doe ze in een roestvrijstalen met geperforeerd inzetrekje. Variant blauwe forel: Alvorens de forellen in de roestvrij stalen vorm te leggen, met heet azijnwater besprenkelen. AARDAPPELGRATIN Voor het deeg: ­ 1000 g aardappelen ­ 1 theelepel zout, peper en nootmuskaat ­ 2 teentjes knoflook ­ 200 g geraspte kaas ­ 3 eieren ­ 100 ml melk ­ 250 ml room ­ 4 eetlepels boter Schil de aardappelen, snijd deze in dunne plakken en droog deze plakjes af. Een vuurvaste schaal met een knoflookteentje insmeren en daarna met boter invetten. Verdeel de helft van de aardappelen in de vorm en strooi er een beetje geraspte kaas over. Leg de overige aardappelen hier bovenop en strooi de rest van de geraspte kaas eroverheen. Pers het tweede teentje knoflook fijn en meng dit met de eieren, melk en room. Het mengsel over de aardappelen gieten en de rest van de boter in stukjes over de gratin verdelen. BOERENBROOD Ingrediënten van het deeg: Tarwemeel (type 650-900) 400 g Roggemeel 150 g Zout 10 g Gist 20 g Melk 200 g Water 200 g Voor donker boerenbrood kan tarwemeel van het type 650-900 worden vervangen door volkorenmeel (tarwemeel type 910-1100). Bereidingswijze van het deeg: Los de gist op in het water en de melk, voeg de overige ingrediënten toe en kneed het geheel tot een elastisch deeg. Laat het deeg afgedekt 30-40 minuten rijzen en vouw het gedurende deze tijd twee tot drie keer dubbel. RECEPTEN 21 Bereiden: Verdeel het deeg in twee stukken, vorm hier twee ronde broden van en laat deze ca. Bestuif het deeg voor het bakken licht met meel en maak met een scherp mes kruiselings insnijdingen van 3mm diep. WIT BROOD Voor het deeg: ­ 1000 g bloem ­ 1 klontje verse gist of 2 pakjes droge gist ­ 650 ml melk ­ 15 g zout Melk en zout in een grote schaal doen. Gist in de lauwwarme melk oplossen en het geheel aan de bloem toevoegen. Afhankelijk van de aard van de bloem kan iets meer melk nodig zijn om een soepel deeg te krijgen. [. . . ] Uientaart in de oven plaatsen. 28 RECEPTEN QUICHE Voor het deeg: ­ 300 g bloem ­ 2 eieren ­ 150 g boter ­ ½ theelepel zout ­ wat peper ­ snufje nootmuskaat Beleg: ­ 150 g geraspte kaas ­ 200 g gekookte ham ­ of mager spek ­ 2 eieren ­ 250 g zure room ­ zout, peper en nootmuskaat Bloem, boter, eieren en kruiden in een mengkom doen en er een glad deeg van maken. Aansluitend het deeg uitrollen en in een ingevette (28 cm) donkere vorm doen. Aansluitend de kaas toevoegen en het geheel over de ham of spek gieten. LASAGNA Vleessaus: ­ 100 g doorregen spek ­ 1 ui en 1 wortel ­ 100 g selderij ­ 2 eetlepels olijfolie ­ 400 g gemengd gehakt ­ 100 ml vleesbouillon ­ 1 blikje tomaten, in stukjes (ca. 400 g) ­ oregano, tijm, zout en peper ­ 3 eetlepels boter ­ 250 g groene lasagnebladeren ­ 50 g parmezaanse kaas, geraspt ­ 150 g emmentaler kaas, geraspt Bechamelsaus: ­ 75 g boter ­ 50 g bloem ­ 500 ml melk ­ zout, peper en nootmuskaat RECEPTEN 29 Het spek met een scherp mes van zwoerd en kraakbeen ontdoen en in kleine blokjes snijden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B9820-7-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B9820-7-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag